'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Cnm mrhb. Kanama sürem 15 gun oldugu icin yumurtlama gunum 21. Gune den geliyo doktorum onayladi. Servikal mukus ve vücut isisi takibimdede bu durum ³ aydir sasmiyor. Zaten uc aydir vücudumu dinliyorum :)
Benim kanamam 8 gun suruyor sence ovu olmusmudur.ins bebişin seninledir canım
Bu arada ben tukuruk ovu testi yapıyorum
12. Gun egrelti otu gorunumunu azda olsa gordum. Otomatik takvimde 17. Gun gosteriyor
İlişki 11.15 ve 18. Gun oldu sansım var mı sence ne dersin?

Cnm adetimden 1 gun once 1-2 damlalekelenmem oldu ve 4 gündü1-2 damla kahverenki akintim oluyo. Yarin sabah erken mi olur gebelik testi icin .s
İdrarda cıkmayabilir ama kanda kesin cıkar. Drum adetten 3 onceye kdr cıkar demişti
İstersen 4 gun daha bekle 15 gun tamamlanır
Bence var gibi duruyo hadi inşaallah

Canım duan için çok sağol. Yumurtlama günü tahmini olarak kanamanın bitimini takiben 5-6-7 gün sonra gerçekleşmiş olur. En doğru sonucu servikal mukus verir. Canım çok afedersin tuvalete çıktıkça uzayan sarkan şeffaf akıntın var mı gözlemle. O akıntının gözüktüğü ertesi gün yumurta çatlıyor. İnşallah bu ayı en verimli şekilde değerlendirir pozitif sonuçlar alırsın cnm :)

İdrarda cıkmayabilir ama kanda kesin cıkar. Drum adetten 3 onceye kdr cıkar demişti
İstersen 4 gun daha bekle 15 gun tamamlanır
Bence var gibi duruyo hadi inşaallah
Cnm inşallah. 4 gündür peçeteyle sildikçe çok çok az kahverengi lekeleniyorum. kırmızılar gelmezse pazartesi kan testine giderim inşallah :))

Hımm evet bende akıntıya cok onem veriyorum. Seffaf akıntım 14. Gun oldu 15. Gun ilişki oldu inşallah hayırlısıyla tutar
2 yıl oldu benim esim amlyt oldu degerleri duzeldi inş bu ay hasretimiz sona ererde hepimizin gobusu dolar

Bu arada kanaman neden 15 gun suruyor
Bi hastalıgın mı var drun ne diyor
Benim 8 gun olmasına ragmen esim dunya uzerinde adeti senin kadar uzun suren bi kadın yoktur diyo cıldırıyo adan

Bu arada kanaman neden 15 gun suruyor
Bi hastalıgın mı var drun ne diyor
Benim 8 gun olmasına ragmen esim dunya uzerinde adeti senin kadar uzun suren bi kadın yoktur diyo cıldırıyo adan
Cnm bir sıkıntım yok. kist yok hormonlar normal. 7. günden sonra lekelenme şeklinde devam edyor. Doktorumda gayet iyi olduğumu söyledi çok şükür :)

Cnm akıntılı dönemi de değerlendirmişsin. çok iyi. Bebişin dünyaya gelmesi için rızıklandığı dönemi beklemek kalıyor inşallah.

Bence bu ay sende ümit var revan_revan cım inşAllah bende durum karısık yumurtlama zamanımı anlayamadım ovulasyon testimde 31 aralık cıktı bi hafta gecti 6 ocakta gene çift cizgiydi ovulasyonum degerlendirdim iki seferide bakalım sonuca 9 gün kaldı bi belirtim yok :)

Cnm inşallah bu ay hepimize uğur getirir. Ovulasyon gerçekleştikten sonra sabah uyandığımdaki vücut ısım 0.4-0.5 derece yükselerek 36.6 da sabit gidiyordu lekelenme olayından beri 37.0 dereceye yükseldi düşmüyor 4 gündür. Eğer hamileysem eşime ve bana büyük süpriz olacak :)
Bu arada geçen ayda ovulasyondan sonra çift çizgi olumuştu değil mi? acaba 2 kere mi yumurtluyorsun :)

Bilmiyorm belki de öle sekerim iki kere yum oluyor gecen ay takip etmedim ama koyu oldugu olmustu takip etsem gene cıkardı belki

durumuna gore yasadigin lekelenme yerlesmeden dolayi olabilir :) insallah oyledirde bebisiin gelir

Bilmiyorm belki de öle sekerim iki kere yum oluyor gecen ay takip etmedim ama koyu oldugu olmustu takip etsem gene cıkardı belki
Tubacım hayırlısıyla iki seferide değerlendirmişsin bu ay Hamilelik belirtileri için bhcg nin kana geçmesi gerekiyormuş. Yani sakin sakin dualarla beklemek kalıyor bize :))

Resim atabilirmisin sekerim ayyy cok sevindim acile git kan ver :)

Resim atabilirmisin canım ne güzel koş acile git kan ver kesin çıkar :)

Testlerin resimleri :)

Eklentiler

• IMG_20160109_074027.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20160109_074155.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20160109_074218.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…