'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Var canm tebrikler hamilesin hemn kan ver
Cnım hiç beklemiyorduk. resmen süpriz oldu bir türlü emin olamıyorum.. Pazartesi günü annemi hastahaneye götürcem kendi doktoruma da randevu alldım :) İnşallah hayırlı haberler alırım-veririm :) Darısı senin ve isteyen herkesin başına :))

hamişsin canım sen tebrik ederim sağ saglim kucagına alırsın insaallah.vay be ilk vurusun gol olmus çook sanslısın.Allah tamamına erdirsin.lütfen bizede dua et canım.

Bilmiyorm belki de öle sekerim iki kere yum oluyor gecen ay takip etmedim ama koyu oldugu olmustu takip etsem gene cıkardı belki
mrb canım sende inşaallah bu guzel takvimini hiç silmeden devam ettirirsin.tez zamanda senin,benim isteyen herkesinde gobusu dolar insaallah.

hamişsin canım sen tebrik ederim sağ saglim kucagına alırsın insaallah.vay be ilk vurusun gol olmus çook sanslısın.Allah tamamına erdirsin.lütfen bizede dua et canım.
Cnım çoook sağol Allah isteyen
cnm çok çok sağol Allah isteyen herkese nasip eder inşallah:)

ayyyy cok sevindim darisi tum isteyenlerin ve benim basima :))gerci benim olursa 2.olacak

Canım gözun aydın. Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza. çokkkkk çokkk sevındım senın adına tebrıkler.
Canım Allah razı olsun senden ve hayırlı dileklerde bulunan herkesten :) Sürpriz oldu bize de hala hamile olduğumu kabullenemedim gitti :) Çok garip. Allah isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH

amin cnm inşallah hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş derler :) inşallah rabbim bizlerede bu duyguyu tattırsın. hayırlısı ıle sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.

bende 29 ocak doktor randevumu aldım.
eşim sperm testı yaptırdı. sonuç iyi hiç bir sorun yok. varikosel yok. taş- kum yok. çok şukur eşimlik bir problem çıkmadı. inşallah benımde bır problemım yoktur. bakalım doktora gıdınce ögrenecegız.

Cnm Allah ın izniyle hiç bir sıkıntınız çıkmaz da vakti olmadığı için gelmemiş olsun :) En yakın zamanda bu güzel haberi senden de alırız bebişlerimizi karnımızda büyütürken hoş sohbetlerle birbirimize yardımcı oluruz inşallah

Mrb revancım sana bi sorum olacaktı.bugun reglimin 21. Günü.belli aralıklarla 1-2 saatte bir sol kasıgımda sancı batma oluyor.ovulasyon 14-15. Gündü sanırım.sende de ovudan sonra boyle batmalar oldu mu? Eğilirken kalkarkande ağrım oluyor. Hareket ederken zorlanıyorum.Daha once boyle olmamıstı

Cnm, hamile olan arkadaşların söylediği belirtileri yaşıyorsun. Ben de hep o belirtileri aradım kendimde ama bende sıfır belirti vardı. hamile olduğumdan kahverengi kanamadan sonra şüphelendim. O kadar ki batma akıntı çekilme hiç birşey yoktu. 2 gündür adet olcakmışım gibi sancılarım, ciddi bulantılarım, mide ekşimem ve memelerde sızlama, sol kasığımda seyirme var. Ve ben bu belirtileri ovulasyondan 13 gün sonra yaşamaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…