- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnım hiç beklemiyorduk. resmen süpriz oldu bir türlü emin olamıyorum.. Pazartesi günü annemi hastahaneye götürcem kendi doktoruma da randevu alldım :) İnşallah hayırlı haberler alırım-veririm :) Darısı senin ve isteyen herkesin başına :))Var canm tebrikler hamilesin hemn kan ver
hamişsin canım sen tebrik ederim sağ saglim kucagına alırsın insaallah.vay be ilk vurusun gol olmus çook sanslısın.Allah tamamına erdirsin.lütfen bizede dua et canım.Kızlaaar :) dün tane farklı marka gebelik testi almıştım . Malum ilişkinin üzerinden 12 gün geçti ve az önce ilk idrarla yaptığim testlerde silik 2. çizgi anında çıktıAma hala emin olamıyorum nedense
mrb canım sende inşaallah bu guzel takvimini hiç silmeden devam ettirirsin.tez zamanda senin,benim isteyen herkesinde gobusu dolar insaallah.Bilmiyorm belki de öle sekerim iki kere yum oluyor gecen ay takip etmedim ama koyu oldugu olmustu takip etsem gene cıkardı belki
Cnım çoook sağol Allah isteyenhamişsin canım sen tebrik ederim sağ saglim kucagına alırsın insaallah.vay be ilk vurusun gol olmus çook sanslısın.Allah tamamına erdirsin.lütfen bizede dua et canım.
cnm çok çok sağol Allah isteyen herkese nasip eder inşallah:)hamişsin canım sen tebrik ederim sağ saglim kucagına alırsın insaallah.vay be ilk vurusun gol olmus çook sanslısın.Allah tamamına erdirsin.lütfen bizede dua et canım.
Amin inş canmmrb canım sende inşaallah bu guzel takvimini hiç silmeden devam ettirirsin.tez zamanda senin,benim isteyen herkesinde gobusu dolar insaallah.
Baya belli canm cok sükür sag saglim kal kucagına :)Kızlar testi yeniledim :)
Amin cnm hepimize insallah nasip olur hayirlisiyla :)Baya belli canm cok sükür sag saglim kal kucagına :)
ayyyy cok sevindim darisi tum isteyenlerin ve benim basima :))gerci benim olursa 2.olacakKızlaaar :) dün tane farklı marka gebelik testi almıştım . Malum ilişkinin üzerinden 12 gün geçti ve az önce ilk idrarla yaptığim testlerde silik 2. çizgi anında çıktıAma hala emin olamıyorum nedense
Cnm cok sükür. Allah tez dualarina ses verir insallah. :)ayyyy cok sevindim darisi tum isteyenlerin ve benim basima :))gerci benim olursa 2.olacak
Kızlar testi yeniledim :)
Canım Allah razı olsun senden ve hayırlı dileklerde bulunan herkesten :) Sürpriz oldu bize deCanım gözun aydın. Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın darısı basımıza. çokkkkk çokkk sevındım senın adına tebrıkler.
Cnm Allah ın izniyle hiç bir sıkıntınız çıkmaz da vakti olmadığı için gelmemiş olsun :) En yakın zamanda bu güzel haberi senden de alırız bebişlerimizi karnımızda büyütürken hoş sohbetlerle birbirimize yardımcı oluruz inşallahamin cnm inşallah hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş derler :) inşallah rabbim bizlerede bu duyguyu tattırsın. hayırlısı ıle sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.
bende 29 ocak doktor randevumu aldım.
eşim sperm testı yaptırdı. sonuç iyi hiç bir sorun yok. varikosel yok. taş- kum yok. çok şukur eşimlik bir problem çıkmadı. inşallah benımde bır problemım yoktur. bakalım doktora gıdınce ögrenecegız.
Mrb revancım sana bi sorum olacaktı.bugun reglimin 21. Günü.belli aralıklarla 1-2 saatte bir sol kasıgımda sancı batma oluyor.ovulasyon 14-15. Gündü sanırım.sende de ovudan sonra boyle batmalar oldu mu? Eğilirken kalkarkande ağrım oluyor. Hareket ederken zorlanıyorum.Daha once boyle olmamıstı[
Cnm, hamile olan arkadaşların söylediği belirtileri yaşıyorsun. Ben de hep o belirtileri aradım kendimde ama bende sıfır belirti vardı. hamile olduğumdan kahverengi kanamadan sonra şüphelendim. O kadar ki batma akıntı çekilme hiç birşey yoktu. 2 gündür adet olcakmışım gibi sancılarım, ciddi bulantılarım, mide ekşimem ve memelerde sızlama, sol kasığımda seyirme var. Ve ben bu belirtileri ovulasyondan 13 gün sonra yaşamaya başladım.
Cnm, hamile olan arkadaşların söylediği belirtileri yaşıyorsun. Ben de hep o belirtileri aradım kendimde ama bende sıfır belirti vardı. hamile olduğumdan kahverengi kanamadan sonra şüphelendim. O kadar ki batma akıntı çekilme hiç birşey yoktu. 2 gündür adet olcakmışım gibi sancılarım, ciddi bulantılarım, mide ekşimem ve memelerde sızlama, sol kasığımda seyirme var. Ve ben bu belirtileri ovulasyondan 13 gün sonra yaşamaya başladım.Mrb revancım sana bi sorum olacaktı.bugun reglimin 21. Günü.belli aralıklarla 1-2 saatte bir sol kasıgımda sancı batma oluyor.ovulasyon 14-15. Gündü sanırım.sende de ovudan sonra boyle batmalar oldu mu? Eğilirken kalkarkande ağrım oluyor. Hareket ederken zorlanıyorum.Daha once boyle olmamıstı
hayırlı olsun simdiden :)Merhabalar formu takibe alıyım da bana da lazım olacak bizde artık bebiş çalışmalarına başlıyacaz :)
hayırlı olsun simdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?