- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
yas kac ne kadarlık evlisin :) canminşallah canım :)
hadi hayırlısı inş cabucak kavusursun melegine :)26 yaşındayım canım yaklaşık 2 yıldır evliyim (mayısa da 2 yıl olacak)
hadi hayırlısı inş cabucak kavusursun melegine :)
Canım sende durumlar nasıl test yaptın mıyas kac ne kadarlık evlisin :) canm
Pazar günü hayır test yapmadım oazarı bekliyorm canm :)Canım sende durumlar nasıl test yaptın mı
Bat ın ne zaman merak ettim
Hadi inş hayırlı haberlerle donersin. Benimde salı veya çarş.Pazar günü hayır test yapmadım oazarı bekliyorm canm :)
Amin inş canm senden de güzel haberşer alırızHadi inş hayırlı haberlerle donersin. Benimde salı veya çarş.
Cnm hoşgeldin aramıza :) Allah tez nasip ederde burada birlikte gçiririz bu güzel süreci :)26 yaşındayım canım yaklaşık 2 yıldır evliyim (mayısa da 2 yıl olacak)
Aaa nie öle dedi acildekiler cinsler ya hamilesn canm strese sokma bosuna kndini :)Kızlar ben çok gerginim moralsizim... Cuma günü doktoruma gittim yoktu. Bugün acile gittim randevu alın gündüz gelin dediler. Adetim 8 gün oldu yok. Kan testinde göremediğim için hala hamile olduğumu kabullenemiyorum :S
Ovulasyn yapmıyrum canm testler bitti 31 aralıkdı cift cizgim belirti egilip kalkerken sızlama bıcak kesiği gibi oluyor gögüsler sakin bu ay her ay sızlar dokunamazdm ates ölçüyorum sabah yataktan kalmadan 3 gündr 36.4 dü bu sabah 36.6 olmus ya sabit kalır ya artarmıs hamilelkde bakalımTgbptn cnm sen ne yaptın, Blirtilerin ve ovulasyon sonuçların ne durumda ?
Cnm gerçekten bulantılarımın haddi hesabı yok, herş eyden tiksindim tam hamileyim diye sevinicem ama şu kan sonucunu görmek istiyorum artık. bugün şehir dışındayım eğitim amaçlı sabah erken kantesti vericem inşallah yarın güzel haber verebilirim buradaAaa nie öle dedi acildekiler cinsler ya hamilesn canm strese sokma bosuna kndini :)
cnm hayırlısı hamiş olursun inşallah. bebeklerimiz aynı zamanda olmuş olacak :) söylerken bile ne kadar güzel 'bebeklerimiz' :)Ovulasyn yapmıyrum canm testler bitti 31 aralıkdı cift cizgim belirti egilip kalkerken sızlama bıcak kesiği gibi oluyor gögüsler sakin bu ay her ay sızlar dokunamazdm ates ölçüyorum sabah yataktan kalmadan 3 gündr 36.4 dü bu sabah 36.6 olmus ya sabit kalır ya artarmıs hamilelkde bakalım
Hadi inş cnm bekliyrz :)Cnm gerçekten bulantılarımın haddi hesabı yok, herş eyden tiksindim tam hamileyim diye sevinicem ama şu kan sonucunu görmek istiyorum artık. bugün şehir dışındayım eğitim amaçlı sabah erken kantesti vericem inşallah yarın güzel haber verebilirim burada
Evet canım inş ya cok umutluyum bu aycnm hayırlısı hamiş olursun inşallah. bebeklerimiz aynı zamanda olmuş olacak :) söylerken bile ne kadar güzel 'bebeklerimiz' :)
Cnm hoşgeldin aramıza :) Allah tez nasip ederde burada birlikte gçiririz bu güzel süreci :)
Cnm İnşallah pazar günü senden güzel haberler alıcaz.Evet canım inş ya cok umutluyum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?