'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Kızlar ben çok gerginim moralsizim... Cuma günü doktoruma gittim yoktu. Bugün acile gittim randevu alın gündüz gelin dediler. Adetim 8 gün oldu yok. Kan testinde göremediğim için hala hamile olduğumu kabullenemiyorum :S

Aaa nie öle dedi acildekiler cinsler ya hamilesn canm strese sokma bosuna kndini :)

Tgbptn cnm sen ne yaptın, Blirtilerin ve ovulasyon sonuçların ne durumda ?
Ovulasyn yapmıyrum canm testler bitti 31 aralıkdı cift cizgim belirti egilip kalkerken sızlama bıcak kesiği gibi oluyor gögüsler sakin bu ay her ay sızlar dokunamazdm ates ölçüyorum sabah yataktan kalmadan 3 gündr 36.4 dü bu sabah 36.6 olmus ya sabit kalır ya artarmıs hamilelkde bakalım

Aaa nie öle dedi acildekiler cinsler ya hamilesn canm strese sokma bosuna kndini :)
Cnm gerçekten bulantılarımın haddi hesabı yok, herş eyden tiksindim tam hamileyim diye sevinicem ama şu kan sonucunu görmek istiyorum artık. bugün şehir dışındayım eğitim amaçlı sabah erken kantesti vericem inşallah yarın güzel haber verebilirim burada

cnm hayırlısı hamiş olursun inşallah. bebeklerimiz aynı zamanda olmuş olacak :) söylerken bile ne kadar güzel 'bebeklerimiz' :)

Hadi inş cnm bekliyrz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…