'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Kızlar ben geldim :) yumurtlama günümden 15 gün geçti bugün bhcg 427. 1 hafta geç yumurtladığım için tahmini 4 buçuk haftalık filan hamileymişim :) darısı hepinizin başına
bi hafta gec mi yumurtlamıssın canım süpheli ilişkiden sonra saymıstın sen öle test yapmıstın kafam karıstı hayırlı olsun degerin cok iyi canım sagsalim al kucagına

bi hafta gec mi yumurtlamıssın canım süpheli ilişkiden sonra saymıstın sen öle test yapmıstın kafam karıstı hayırlı olsun degerin cok iyi canım sagsalim al kucagına
cnm çok sağol. daha önce de dediğim gibi adetten 8 gün önce yumurtluyorum. Normalde bugün adetimin 8. günü olması gerekirken doktor 2-3 gün çeçmiş sayalım dedi çok şükür. Cnm yumurtlama sabahı ateşim36.6 olmuştu, üstüne görmeye başladığım sabah 37 ye yükseldi ve öyle devam ediyor :)

Kızlar ben geldim :) yumurtlama günümden 15 gün geçti bugün bhcg 427. 1 hafta geç yumurtladığım için tahmini 4 buçuk haftalık filan hamileymişim :) darısı hepinizin başına
Tekrar tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah.guzel bir gebelik donemi gecirmen dilegiyle
Bizede dua et cnm

cnm şüpheli ilişki yumurtlama gününde oldu ve 8 gün sonra üstüne gördüm. üstüne görünce kanda çıkıyormuş zaten

revan_revan dün kan testi verdim 0,0 cıktı 31 aralıkda ovu çift cizgiydi birde 6 ocakda ama 6 olacak daha koydu adetime 2 gün kaldı ama hala umudum var

Cnm eğer 2 kere yumurtladıysan 6 ocakta döllenme gerçekleşmiş olsa bugün yarın yerleşmenin gerçekleşmesi lazım inşallah :) Tgbptn cım yanlış anlamicaksan eşinin doktora gözüküp gözükmediğini öğrenebilir miyim?

yok canım neden yanlıs anlim gitmedi ama adet olursam 2 gün sonra bu ay gidecek

Kızlar bu üstüne görme dedikleri kahverengi kanamam 9 gün sürdü. tam kesildi derken dün 1 avuç kadar su gibi pembe kanamam oldu ve birden kesildi. Kendime yatak istrahati verdim dinleniyorum..

Kızlar bu üstüne görme dedikleri kahverengi kanamam 9 gün sürdü. tam kesildi derken dün 1 avuç kadar su gibi pembe kanamam oldu ve birden kesildi. Kendime yatak istrahati verdim dinleniyorum..
Dinlen canm yorma sakin kendini atesin kac suan merak ettm ölçüyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…