- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi revan_revan
-
Kızlar, bu sabah kan verdim, öğlen sonuçlar çıkacak hadi hyırlısı
hadi bakalım bekliyoruz canımKızlar, bu sabah kan verdim, öğlen sonuçlar çıkacak hadi hyırlısı
bi hafta gec mi yumurtlamıssın canım süpheli ilişkiden sonra saymıstın sen öle test yapmıstın kafam karıstıKızlar ben geldim :) yumurtlama günümden 15 gün geçti bugün bhcg 427.1 hafta geç yumurtladığım için tahmini 4 buçuk haftalık filan hamileymişim :) darısı hepinizin başına
Kızlar ben geldim :) yumurtlama günümden 15 gün geçti bugün bhcg 427.1 hafta geç yumurtladığım için tahmini 4 buçuk haftalık filan hamileymişim :) darısı hepinizin başına
cnm çok sağol. daha önce de dediğim gibi adetten 8 gün önce yumurtluyorum. Normalde bugün adetimin 8. günü olması gerekirken doktor 2-3 gün çeçmiş sayalım dedi çok şükür. Cnm yumurtlama sabahı ateşim36.6 olmuştu, üstüne görmeye başladığım sabah 37 ye yükseldi ve öyle devam ediyor :)bi hafta gec mi yumurtlamıssın canım süpheli ilişkiden sonra saymıstın sen öle test yapmıstın kafam karıstıhayırlı olsun degerin cok iyi canım sagsalim al kucagına
Cnm çok çok sağol Allah hepiniz nasip etsinRabbim sağ salim kucağına almayı nasaip etsin canım darısı isteyen herkeze
Tekrar tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah.guzel bir gebelik donemi gecirmen dilegiyleKızlar ben geldim :) yumurtlama günümden 15 gün geçti bugün bhcg 427.1 hafta geç yumurtladığım için tahmini 4 buçuk haftalık filan hamileymişim :) darısı hepinizin başına
cnm şüpheli ilişki yumurtlama gününde oldu ve 8 gün sonra üstüne gördüm. üstüne görünce kanda çıkıyormuş zatenbi hafta gec mi yumurtlamıssın canım süpheli ilişkiden sonra saymıstın sen öle test yapmıstın kafam karıstıhayırlı olsun degerin cok iyi canım sagsalim al kucagına
Cnm Allah razı olsun dualarımdasınızTekrar tebrik ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah.guzel bir gebelik donemi gecirmen dilegiyle
Bizede dua et cnm
he tmm canımcnm şüpheli ilişki yumurtlama gününde oldu ve 8 gün sonra üstüne gördüm. üstüne görünce kanda çıkıyormuş zaten
yok canım neden yanlıs anlim gitmedi ama adet olursam 2 gün sonra bu ay gidecekCnm eğer 2 kere yumurtladıysan 6 ocakta döllenme gerçekleşmiş olsa bugün yarın yerleşmenin gerçekleşmesi lazım inşallah :)Tgbptn cım yanlış anlamicaksan eşinin doktora gözüküp gözükmediğini öğrenebilir miyim?
Hmm en iyisi canm. kafada acabalarla ümitsizlikler yaşamamak için her şeyin uygun ve sağlıklı olduğunu bilmenin rahatlığı lazım. Cnm inşallah tez güzel haberlerini verirsin..yok canım neden yanlıs anlim gitmedi ama adet olursam 2 gün sonra bu ay gidecek
evet canım 2 gün daha beklim bakalım gelcek mi adetHmm en iyisi canm. kafada acabalarla ümitsizlikler yaşamamak için her şeyin uygun ve sağlıklı olduğunu bilmenin rahatlığı lazım. Cnm inşallah tez güzel haberlerini verirsin..
Dinlen canm yorma sakin kendini atesin kac suan merak ettm ölçüyormusunKızlar bu üstüne görme dedikleri kahverengi kanamam 9 gün sürdü. tam kesildi derken dün 1 avuç kadar su gibi pembe kanamam oldu ve birden kesildi. Kendime yatak istrahati verdim dinleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?