- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm ateşimde bir değişim yok çok şükür. her sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. 36.9-37.0 şeklinde gidiyor..Dinlen canm yorma sakin kendini atesin kac suan merak ettm ölçüyormusun
bende ölçüyorm canm her sabah 36.6-36.7 kac gündürCnm ateşimde bir değişim yok çok şükür. her sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. 36.9-37.0 şeklinde gidiyor..
Yumurtlama günlerinde ki ölçtüğün sıcaklık kaçtı hatırlıyor musun cnm ??bende ölçüyorm canm her sabah 36.6-36.7 kac gündür
Canım gecmiş olsun.dr a gitseydin hemenKızlar bu üstüne görme dedikleri kahverengi kanamam 9 gün sürdü. tam kesildi derken dün 1 avuç kadar su gibi pembe kanamam oldu ve birden kesildi. Kendime yatak istrahati verdim dinleniyorum..
Yumrtlada ölçmedim hiç canm 9.da basladım 36.4 dü 3 gün snra 36.6 oldu iki gündür de 36.7Yumurtlama günlerinde ki ölçtüğün sıcaklık kaçtı hatırlıyor musun cnm ??
Cnm çok sağol.. 9 gün sonra keseyi görmek için gideceğim İNŞALLAH. Dr. u aradık istrahat önerdi şuan için yapacak pek birşey yok. Yatıyorum, yattığım sürece sıkıntı yok çok şükürCanım gecmiş olsun.dr a gitseydin hemen
Ablamın dru gebelikte hiçbir kanama normal kabul edilmez dusuk tehlikesi olblr diyormus.Allah korusun ama hemen bi hast gitmende fayda var canım
Kendine dikkat et
Cnm benim ateşim yumurtlama öncesi en yüksek 35.1-2-3 ü gördü yumurtlama sabahı 35.6 oldu ve ilişkiden tam bir hafta sonra lekelenmeyle ölçtüğümde 37.0 olmuştu. Diğer belirtilerin ne durumda??Yumrtlada ölçmedim hiç canm 9.da basladım 36.4 dü 3 gün snra 36.6 oldu iki gündür de 36.7
Normal canım gögüslerim dolgunlastı başka bisey yok arada bıcak kesiği gibi agrım oluyrCnm benim ateşim yumurtlama öncesi en yüksek 35.1-2-3 ü gördü yumurtlama sabahı 35.6 oldu ve ilişkiden tam bir hafta sonra lekelenmeyle ölçtüğümde 37.0 olmuştu. Diğer belirtilerin ne durumda??
Cnm bende de tek belirti göğüs ve şişkinlikti.. Bu arada senin günün bugündü değil mi inş. gelmez deNormal canım gögüslerim dolgunlastı başka bisey yok arada bıcak kesiği gibi agrım oluyr
Evet canım bugün günüm inş gelmez :)Cnm bende de tek belirti göğüs ve şişkinlikti.. Bu arada senin günün bugündü değil mi inş. gelmez de
Canım atesim 36.7 sabitCnm bende de tek belirti göğüs ve şişkinlikti.. Bu arada senin günün bugündü değil mi inş. gelmez de
Canım, sağlıklı hayırlı benişin olur İnşallah.Benim de ilk bebeğim. Çok heyecanlıyım:))) Sağlıkla doğsun inşallah
Evet evet gittik. Kesesi goruldu kalp atisi duyuldu. Suan saglikli cok sukur. Bana kan testi.yapildi biraz kansizlik var. Onun disinda sorun yok. Haftaya ikili uclu testler yapilacak. Hayirlisi olsun insallahCanım, sağlıklı hayırlı benişin olur İnşallah.
Doktor kontrollerine gittin mi? kese kalp etışı vs. ne durumda ??
Cnım Allah hayırlısıyla diğer testleri de atlatmayı nasip etsin. Keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördün? Biz de bu aşamaları geçen bi arkadaşımızdan bilgi almış olalımEvet evet gittik. Kesesi goruldu kalp atisi duyuldu. Suan saglikli cok sukur. Bana kan testi.yapildi biraz kansizlik var. Onun disinda sorun yok. Haftaya ikili uclu testler yapilacak. Hayirlisi olsun insallah
Amin inş canım :)Hadi hayırlısı cnm bu gidişatla devam eder inş
Cnm son durum ne ??Amin inş canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?