'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Kızlar bu üstüne görme dedikleri kahverengi kanamam 9 gün sürdü. tam kesildi derken dün 1 avuç kadar su gibi pembe kanamam oldu ve birden kesildi. Kendime yatak istrahati verdim dinleniyorum..
Canım gecmiş olsun.dr a gitseydin hemen
Ablamın dru gebelikte hiçbir kanama normal kabul edilmez dusuk tehlikesi olblr diyormus.Allah korusun ama hemen bi hast gitmende fayda var canım
Kendine dikkat et

Canım gecmiş olsun.dr a gitseydin hemen
Ablamın dru gebelikte hiçbir kanama normal kabul edilmez dusuk tehlikesi olblr diyormus.Allah korusun ama hemen bi hast gitmende fayda var canım
Kendine dikkat et
Cnm çok sağol.. 9 gün sonra keseyi görmek için gideceğim İNŞALLAH. Dr. u aradık istrahat önerdi şuan için yapacak pek birşey yok. Yatıyorum, yattığım sürece sıkıntı yok çok şükür ..

Yumrtlada ölçmedim hiç canm 9.da basladım 36.4 dü 3 gün snra 36.6 oldu iki gündür de 36.7
Cnm benim ateşim yumurtlama öncesi en yüksek 35.1-2-3 ü gördü yumurtlama sabahı 35.6 oldu ve ilişkiden tam bir hafta sonra lekelenmeyle ölçtüğümde 37.0 olmuştu. Diğer belirtilerin ne durumda??

Cnm benim ateşim yumurtlama öncesi en yüksek 35.1-2-3 ü gördü yumurtlama sabahı 35.6 oldu ve ilişkiden tam bir hafta sonra lekelenmeyle ölçtüğümde 37.0 olmuştu. Diğer belirtilerin ne durumda??
Normal canım gögüslerim dolgunlastı başka bisey yok arada bıcak kesiği gibi agrım oluyr

Canım, sağlıklı hayırlı benişin olur İnşallah.
Doktor kontrollerine gittin mi? kese kalp etışı vs. ne durumda ??
Evet evet gittik. Kesesi goruldu kalp atisi duyuldu. Suan saglikli cok sukur. Bana kan testi.yapildi biraz kansizlik var. Onun disinda sorun yok. Haftaya ikili uclu testler yapilacak. Hayirlisi olsun insallah

Evet evet gittik. Kesesi goruldu kalp atisi duyuldu. Suan saglikli cok sukur. Bana kan testi.yapildi biraz kansizlik var. Onun disinda sorun yok. Haftaya ikili uclu testler yapilacak. Hayirlisi olsun insallah
Cnım Allah hayırlısıyla diğer testleri de atlatmayı nasip etsin. Keseyi ve kalp atışlarını kaçıncı haftada gördün? Biz de bu aşamaları geçen bi arkadaşımızdan bilgi almış olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…