'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Ilk ogrendigimde zaten 4 haftalik felandi. Ozaman gittigimizde gormedi kesesini. 6.haftada bidaha gittik ozaman goruldu kalp atisi da 6-7 haftalikken duyuldu. O kadar guzel bir duygu ki dilerim isteyen herkes yasar bu guzelligi.

Ilk ogrendigimde zaten 4 haftalik felandi. Ozaman gittigimizde gormedi kesesini. 6.haftada bidaha gittik ozaman goruldu kalp atisi da 6-7 haftalikken duyuldu. O kadar guzel bir duygu ki dilerim isteyen herkes yasar bu guzelligi.
Eminim cok guzel bir duygudur... Ben de ogrendigimde 4 haftalikti bugün tam 5 haftalik oldu. 6+2 oldugunda doktora gidicem insallah... Heyecanla bekliyorum

Çok sağol cnm inşallah. Çok soru sordum ama Kalp atışlarını devlet hastanesinde mi dinlediniz yoksa özelde mi? Eşimizinde o mucizevi anı duymasına müsade ediyorlar mı??
walla canım buradaki devlet hastanesinde 3-4 kişi birden alıyor tabi mahrem olunca eşlerin girmesi zor bence özele git ben normal kontrole gidiyorum hep 3- 4 kişi giriyoruz öle detaylıda anlatmaz iyi der gecer

walla canım buradaki devlet hastanesinde 3-4 kişi birden alıyor tabi mahrem olunca eşlerin girmesi zor bence özele git ben normal kontrole gidiyorum hep 3- 4 kişi giriyoruz öle detaylıda anlatmaz iyi der gecer
Cnm burda toplu almıyorlar tek tek giriyorsun muayeneye ama kadın doğum polikniğinde hiç erkek görmediğim için bende öyle düşündüm neyse hayırlısı artık doktoruma sorayım uygun görürse artık :)

bencede sor canım uygun görürse

ayyy sekerim sanki belli olmaya basladı çizgi test aldım bi daha yapıcam
ayy hadi insaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
benimde bat bugun ama umidim yok.eger sende hamişsen inan cok sevinicem.
Rabbim hepimize çift çizgiler göstersin :)

Revan cım uzun zamandır girmemiştim buraya hamile olduğunu okudum çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…