- Konu Sahibi revan_revan
-
gelen giden yok karnımda bıcak kesiyor gibi agrım var ve beyaz akıntım :)Cnm son durum ne ??
Eminim cok guzel bir duygudur... Ben de ogrendigimde 4 haftalikti bugün tam 5 haftalik oldu. 6+2 oldugunda doktora gidicem insallah... Heyecanla bekliyorumIlk ogrendigimde zaten 4 haftalik felandi. Ozaman gittigimizde gormedi kesesini. 6.haftada bidaha gittik ozaman goruldu kalp atisi da 6-7 haftalikken duyuldu. O kadar guzel bir duygu kidilerim isteyen herkes yasar bu guzelligi.
Hadi insallah cnm heyecanla bekliyoruz müjdeyi ...gelen giden yok karnımda bıcak kesiyor gibi agrım var ve beyaz akıntım :)
inş canım :)Hadi insallah cnm heyecanla bekliyoruz müjdeyi ...
Hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz insallahEminim cok guzel bir duygudur... Ben de ogrendigimde 4 haftalikti bugün tam 5 haftalik oldu. 6+2 oldugunda doktora gidicem insallah... Heyecanla bekliyorum
Çok sağol cnm inşallah. Çok soru sordum ama Kalp atışlarını devlet hastanesinde mi dinlediniz yoksa özelde mi? Eşimizinde o mucizevi anı duymasına müsade ediyorlar mı??Hadi bakalim senden de guzel haberler bekliyoruz insallah
walla canım buradaki devlet hastanesinde 3-4 kişi birden alıyor tabi mahrem olunca eşlerin girmesi zor bence özele git ben normal kontrole gidiyorum hep 3- 4 kişi giriyoruz öle detaylıda anlatmaz iyi der gecerÇok sağol cnm inşallah. Çok soru sordum ama Kalp atışlarını devlet hastanesinde mi dinlediniz yoksa özelde mi? Eşimizinde o mucizevi anı duymasına müsade ediyorlar mı??
Cnm burda toplu almıyorlar tek tek giriyorsun muayeneye ama kadın doğum polikniğinde hiç erkek görmediğim için bende öyle düşündüm neyse hayırlısı artık doktoruma sorayım uygun görürse artık :)walla canım buradaki devlet hastanesinde 3-4 kişi birden alıyor tabi mahrem olunca eşlerin girmesi zor bence özele git ben normal kontrole gidiyorum hep 3- 4 kişi giriyoruz öle detaylıda anlatmaz iyi der gecer
bencede sor canım uygun görürseCnm burda toplu almıyorlar tek tek giriyorsun muayeneye ama kadın doğum polikniğinde hiç erkek görmediğim için bende öyle düşündüm neyse hayırlısı artık doktoruma sorayım uygun görürse artık :)
Cnm son yumurtlamandan 10 gün çeçmiş olcak bugün. idrarda çıkmayabilir. Biraz daha bekleyelim bakalım :)
ayyy sekerim sanki belli olmaya basladı çizgi test aldım bi daha yapıcamCnm son yumurtlamandan 10 gün çeçmiş olcak bugün. idrarda çıkmayabilir. Biraz daha bekleyelim bakalım :)
ayy hadi insaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.ayyy sekerim sanki belli olmaya basladı çizgi test aldım bi daha yapıcam
aminnn inş canım benm ya hepimize :)ayy hadi insaallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
benimde bat bugun ama umidim yok.eger sende hamişsen inan cok sevinicem.
Rabbim hepimize çift çizgiler göstersin :)
Cnm yarın sabah daha net çıkar ilk idrarla :) Hadi inşallah :))ayyy sekerim sanki belli olmaya basladı çizgi test aldım bi daha yapıcam
Cnm yarın sabah daha net çıkar ilk idrarla :) Hadi inşallah :))ayyy sekerim sanki belli olmaya basladı çizgi test aldım bi daha yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?