- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
inş canım :)Cnm yarın sabah daha net çıkar ilk idrarla :) Hadi inşallah :))
Kasık Agrın var mı peki cnminş canım :)
arada bi oluyor bıcak keser gibi ince sızımKasık Agrın var mı peki cnm
Benim de bugun ki agrım aynen boylearada bi oluyor bıcak keser gibi ince sızım
Cnm cok sagol :) bebegim hic ugrastirmadan supriz yapti annesine :)) cnm sen ne durumdasin sıkıntıların var mi ? Bebisinin gelisimi ne durumda ??Revan cım uzun zamandır girmemiştim buraya hamile olduğunu okudum çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kucağına
aminnn inş ben 5 gün önce kan verdim 0 cıktı simdi adetim 2 gün gecti bekliyorumBenim de bugun ki agrım aynen boyle
Bugun bat gunum.bakalım hayırlısı olsun
Ben şimdiye kadar her belirtiyi gosterdiğim için umitlenmiyorum
İnş siz benim kadar beklemezsiniz.Allah aratmatan versin herkese.
Çok iyi yapmış minikCnm cok sagol :) bebegim hic ugrastirmadan supriz yapti annesine :)) cnm sen ne durumdasin sıkıntıların var mi ? Bebisinin gelisimi ne durumda ??
Allah razi olsun cnm. Saglicakla kucagina al, tum sürecleri hayirlisiyla atlatirsin insallah :)Çok iyi yapmış minikmide bulantılarım çok oluyor Can'ım halsizlik sürekli ama olacak bunlar kolay değil. Bebeğim iyi çok şükür kalp atışlarını da duyduk iki hafta önce . Haftaya tekrar kontrole gideceğiz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
İnşallah Can'ım hepimiz için aminAllah razi olsun cnm. Saglicakla kucagina al, tum sürecleri hayirlisiyla atlatirsin insallah :)
Cnm bu gebelik testlerinde 2. çizginin çıkması için idrarındaki bhcg oranının en az 20 ml olması lazım. Adet olmadıysan ya beklicez ya da kesin sonuç kan testi..kızlarrrrrr sabah test yaptım markası certaindi cıkmadı bn genelde laboquick marka kullanıyorum buna güvenemedim aranızda kullanan varmı bu certain denen markadan
UFFF kan verdim canım 2 gibi cıkacak sonuclarCnm bu gebelik testlerinde 2. çizginin çıkması için idrarındaki bhcg oranının en az 20 ml olması lazım. Adet olmadıysan ya beklicez ya da kesin sonuç kan testi..
bende heyecanlandım şimdi inşaaallah bebişin seninledir canımUFFF kan verdim canım 2 gibi cıkacak sonuclar
Hadi İnşallah bu gecikmeler hayra işarettir :)UFFF kan verdim canım 2 gibi cıkacak sonuclar
inş canlar yabende heyecanlandım şimdi inşaaallah bebişin seninledir canım
Uzulme canım hayırlısı boyleymiş.inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.Yok yok yok negatif kan sonucum 0,0 ya
Evet canım hayırlısı nasip bakalım :)Uzulme canım hayırlısı boyleymiş.inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.
Esin ve sen muayene olun mutlaka
Yazmısımdır mutlaka benim esim varikosel den ameliyat oldu 7 ay once.toplamda 2 yıldır istiyoruz. Siz yolun basınsasınız daha sakın stres yapma cnm
Cnm bu sonuca hiç bir şey diyesim gelmiyor. Gerçekten üzülüyorum hususta :S Allah tez nasip etsin İnşallah.. Bebişin vaktini, rızıklandırılacağı zamanı bekliyorYok yok yok negatif kan sonucum 0,0 ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?