'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

arada bi oluyor bıcak keser gibi ince sızım
Benim de bugun ki agrım aynen boyle
Bugun bat gunum.bakalım hayırlısı olsun
Ben şimdiye kadar her belirtiyi gosterdiğim için umitlenmiyorum
İnş siz benim kadar beklemezsiniz.Allah aratmatan versin herkese.

Revan cım uzun zamandır girmemiştim buraya hamile olduğunu okudum çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kucağına
Cnm cok sagol :) bebegim hic ugrastirmadan supriz yapti annesine :)) cnm sen ne durumdasin sıkıntıların var mi ? Bebisinin gelisimi ne durumda ??

Benim de bugun ki agrım aynen boyle
Bugun bat gunum.bakalım hayırlısı olsun
Ben şimdiye kadar her belirtiyi gosterdiğim için umitlenmiyorum
İnş siz benim kadar beklemezsiniz.Allah aratmatan versin herkese.
aminnn inş ben 5 gün önce kan verdim 0 cıktı simdi adetim 2 gün gecti bekliyorum

Cnm cok sagol :) bebegim hic ugrastirmadan supriz yapti annesine :)) cnm sen ne durumdasin sıkıntıların var mi ? Bebisinin gelisimi ne durumda ??
Çok iyi yapmış minik mide bulantılarım çok oluyor Can'ım halsizlik sürekli ama olacak bunlar kolay değil. Bebeğim iyi çok şükür kalp atışlarını da duyduk iki hafta önce . Haftaya tekrar kontrole gideceğiz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin

Allah razi olsun cnm. Saglicakla kucagina al, tum sürecleri hayirlisiyla atlatirsin insallah :)

kızlarrrrrr sabah test yaptım markası certaindi cıkmadı bn genelde laboquick marka kullanıyorum buna güvenemedim aranızda kullanan varmı bu certain denen markadan

kızlarrrrrr sabah test yaptım markası certaindi cıkmadı bn genelde laboquick marka kullanıyorum buna güvenemedim aranızda kullanan varmı bu certain denen markadan
Cnm bu gebelik testlerinde 2. çizginin çıkması için idrarındaki bhcg oranının en az 20 ml olması lazım. Adet olmadıysan ya beklicez ya da kesin sonuç kan testi..

Yok yok yok negatif kan sonucum 0,0 ya
Uzulme canım hayırlısı boyleymiş.inş en kısa zamanda bebişin seninle olur.
Esin ve sen muayene olun mutlaka
Yazmısımdır mutlaka benim esim varikosel den ameliyat oldu 7 ay once.toplamda 2 yıldır istiyoruz. Siz yolun basınsasınız daha sakın stres yapma cnm

Evet canım hayırlısı nasip bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…