'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

revan_revan cnmmmm nasıl gidiyor hamişlikkk, durumlar nasıl (kusma iştah vb. ) bebişe bakmaya gittiniz mi ?
Cnm sorduğun için çok teşekkür ederim Açım hem de çok... Canım hiç birşey çekmiyor, 2 kg kadar verdim. Son 3 gündür inanılmaz bir halsizlik var. İlişkiden 1 hafta sonra başlayan kahverengi lekelenmem 2 gün oldu kesildi umarım dahada gelmez. Ciddi ağrılarım yok sadece sol kasığımda seyirme şeklinde hafif zonklama oluyor. Randevum yarın 9.30 da. Çabucak her şeyin yolunda gidip gitmediğini öğrenmek istiyorum. Zaten öğrendiğim andan beri hep bir aksilik varmış gibi tam olarak sindiremedim hamileliğimi...

cnm inşallah herşey yolunda gider. yarın guzel haberlerını beklıyorum. sanırım vücudun hamileliğe alışmaya çalışıyor. bu tarz şeyler oluyormuş okudugum kadarı ıle. yarın doktoruna da soylersın şikayetlerini bakalım ıns. bır sey cıkmaz.
ama kucuk bı tavsıye ıstersen eger arkadasım ıcın doktoru yenı hamılelıgını ogrendıgınde 1 ay kadar cınsel ılıskıde kısıtlama yapmıstı. bebegın tam olarak sorunsuz yerleşmesi ve oluşması içinmiş. sende doktoruna cinsel ilişki durumunu bı sor ıstersen.

Çok sağol cnm tavsiyen için. Yarın tüm bunları doktoruma danışacağım. İnşallah güzel haberler alır da sizinle paylaşırım

Çok sağol cnm tavsiyen için. Yarın tüm bunları doktoruma danışacağım. İnşallah güzel haberler alır da sizinle paylaşırım

inşallah canım. bende regl oldum sat 16 ocak. 29 ocakta dr. randevum var. bakalım tum tahlıller yapılacak merakla beklıyorum bende. kalbımde bı heyecan var.

Kızlar dr.dan geliyorum. Adet tarihime göre 7+2 haftalik, yumurtlama tarihime ve keseye göre 6 haftalik hamileyim. Dr. Kesenin sekli ve gelisiminin cok iyi oldugunu soyledi. Karindan bakti bebegi goremedi istersem alttan bakip gorebilecegimizi soyledi. İstemedim. 2 hafta sinra bebegi ve kalp atislarini dinlemek icin cagirdi. 20 gunluk lekelenmeden oturu dusuk tehlikesini goz onunde bulundurup cinsel iliskiyi yasakladi ve ek olarak hamileligin sonuna kadar progestan kullanacagimi soyledi.

Canım umarım hersey gönlunce olur. senın adına cok cok sevındım. bır sure kendıne daha dıkkat et. hareketlerınde fln gerekırse camasır sepeti bile kaldırma, uzanma daha dıkkatlı olmaya calıs. hakkında hayırlısı canım.

Cnm Allah razı olsun :) İnşallah tez zamanda gönlünden geçenle nasiplendirilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…