- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
İnşallah tugbacim. Bebisinin vakti gelmustir de bu ay nasip olur hayirlisiyla :)İnş bu ay tutar :)
Amin inş canmİnşallah tugbacim. Bebisinin vakti gelmustir de bu ay nasip olur hayirlisiyla :)
İnşallah tugbacim. Bebisinin vakti gelmustir de bu ay nasip olur hayirlisiyla :)
Amin inş canm
Cnm çok sevindim senin adına inşallah hormonlarda tm çıkar da hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız. 2 çatlamış yumurta da ayrıca güzel, hamile kalma şansını arttırır :) Umarım her şey gönlünce olur :)kızlar meraba nasılsınız;
29.01.2016 doktor randevum vardı. gittim muayenemi oldum.
anatomik olarak hiç bir problemım görunmuyor. yumurtama gunume denk geldıgınden 2 tane çatlamış yumurtamı gördu. ınsallah bu ay tutturabılırız. rahım agzı vb kontrollerımı yaptı. çok şukur hıc bır sıkıntım yok.
9.unda progesteron testi istedi onun sonucuna göre rahim filmi isteyecekmiş.
inşallah buyuk sorunlarla karşılaşmam kızlar dua edın benım ıcın
doktor 2,5 senedır hamıle kalamamıs olmama uzuldu valla.
testlerın sonucunu ıcın randevuya gerek varmı dıye sordum. adamcagız beklıycek zamanımız yok hemen cıkınca bana gel dedı :):) ( bu doktorun randevu sırası 1 ay )
Cnm çok sevindim senin adına inşallah hormonlarda tm çıkar da hayırlısıyla senden de güzel haberler alırız. 2 çatlamış yumurta da ayrıca güzel, hamile kalma şansını arttırır :) Umarım her şey gönlünce olur :)
Canım her şeyin hayırlısı :)umarım canım çok heyecanlandım bı gorseydın doktor muayene edıyo benım bacaklarım tıtrıyo. rahım fılmınde ne var ne yok cıkıcak zaten tupler tıkalıysa ne yaparsak yapalım olmaz. fılmden sonra tuplerde acılıyomus. bakalım ya rahim filmine giren varmı aranızda merak ettım çok mu zor.
Canım ben 2 ay once cekildim.sorun esimde benim varikosel ameliyatı oldu. Dr yinede cekelim dedi bende mrk ediyodum cektirdm..umarım canım çok heyecanlandım bı gorseydın doktor muayene edıyo benım bacaklarım tıtrıyo. rahım fılmınde ne var ne yok cıkıcak zaten tupler tıkalıysa ne yaparsak yapalım olmaz. fılmden sonra tuplerde acılıyomus. bakalım ya rahim filmine giren varmı aranızda merak ettım çok mu zor.
Hayırlısıyla canım bu ay olur sonucları bizimlede paylaskızlar meraba nasılsınız;
29.01.2016 doktor randevum vardı. gittim muayenemi oldum.
anatomik olarak hiç bir problemım görunmuyor. yumurtama gunume denk geldıgınden 2 tane çatlamış yumurtamı gördu. ınsallah bu ay tutturabılırız. rahım agzı vb kontrollerımı yaptı. çok şukur hıc bır sıkıntım yok.
9.unda progesteron testi istedi onun sonucuna göre rahim filmi isteyecekmiş.
inşallah buyuk sorunlarla karşılaşmam kızlar dua edın benım ıcın
doktor 2,5 senedır hamıle kalamamıs olmama uzuldu valla.
testlerın sonucunu ıcın randevuya gerek varmı dıye sordum. adamcagız beklıycek zamanımız yok hemen cıkınca bana gel dedı :):) ( bu doktorun randevu sırası 1 ay )
Canım ben 2 ay once cekildim.sorun esimde benim varikosel ameliyatı oldu. Dr yinede cekelim dedi bende mrk ediyodum cektirdm..
Narkozlu yaptırdgım için hiç agrım olmadı uyudum uyandım temiz dedi gonderdi. Aksam yani 10 saat sonra inanılmaz karın agrısı ates oldu. Dr fitil vermişti sadece.
2 gun daha hafif agrım ve leke oldu o kadar.
Tavsiyem mutlaka narkozlu olsn herkesin yapısı farklı.
Hayırlısıyla canım bu ay olur sonucları bizimlede paylas
evet canım baska topiklerde okudum rahim filmnden snraki hamile kalanlar fazla canmayy inşallah cnmm ya bu arada rahım fılmınden sonra hamıle kalma oranı daha da guclenıyomus ilk 6 ay inşallah guzel haberlerle gelırız hepımızz.
Hadi cnm bu ay uğurlu gelir inşallahdigital ovulasyon testi kullandım sabah gülücük cıktı yarın gene yapıcam
digital ovulasyon testi kullandım sabah gülücük cıktı yarın gene yapıcam
amin canım inş yaHadi cnm bu ay uğurlu gelir inşallah
inş tatlım senden de :)hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz cnm.
iyiyim canım sen nasılsın hamilelk nasıl gidiyor
maşallah cok sevindim canımBende iyiyim diyeyim.Aç susuz yaşamaya çalışıyorum. Çok zor bir süreçmiş bu iştahsızlık mide bulantısı tiksinti filan :s
Neyse ki bugün 8. hafta kontrolümüze gittik:) Allah a şükürler olsun bebişim de kalp atışları da normal gelişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?