- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm perişanımmeraba cnm iyi diyelım iyi olsun. sen nasılsın. bebişn nasıl. :)
ben malesef bugun regl oldum.
progesteron sonuclarım cıktı bugun doktara gıdecegım. 6,02 test sonucu.
Cnm son durumun nasıl, bat a kaç gün kaldı ??maşallah cok sevindim canım
Cnm perişanımbu bulantılar gün içinde hiç mi kesilmez... bebişimin son durumu gelişimi çok şükür iyiydi ama iş için haftasonu şehir dışına çıkmam gerekti o yoğunlukta koşuşturmalar sarsıntılar 3 gündür gene kanamam başladı. yatıyorum dünden beri. Normalde 14 haftada kontrole gitmem gerekirken ben 10. haftada gideceğim bebişimin durumunu merak ettiğim için. Cnm bende durumlar böyle. Sana da çok geçmiş olsun neler yaptın tahlilleri gösterdin mi doktoruna, durum neymiş ???
Cnm herşeyin normal olmasına sevindim :) inşallah hsg sonucunda temiz çıkar tez bebişin seninle olursenin adına herşeyin yolunda olmasına cok sevındım cnm. umarım kanama durumunda bır an önce son bulur kendıne daha da dıkkat et . benımde aynı cnm doktora gıttım bır sıkıntı yok hsg cekılecek ondan sonra durumlar bellı olucak.
Hasta oldum canım 5 gün erken gelecek aya inş :)Cnm son durumun nasıl, bat a kaç gün kaldı ??
İyiyim cnm. Allah'a şükür hamilelikte 2-3 haftadır biten mide bulantılarım sayesinde çok daha iyi gidiyor:) 17+2 deyiz tek sorunumuz doktorların cinsiyet söylememe gibi bir tavır içinde olmaları:) nasılsın nasıl gidiyor? sürekli aklımdasın ama güzel haberlerini senden bekliyorum inşallah hayırlısıyla :))revan_revan nbr canım nasılsın hamilelik nasıl gidiyo :)
Bende iyiyim canım saol bugün adet oldum gecen ay kacırdık yumurtlamayı bu ay umudum var inş olucak eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum ibrahim saracoğlunun kendime de incir kürü yapıcam :) hala belli degil mi cinsiyeti meraklardayım bnde hayırlısı bi sonraki kontrolde belli olurİyiyim cnm. Allah'a şükür hamilelikte 2-3 haftadır biten mide bulantılarım sayesinde çok daha iyi gidiyor:) 17+2 deyiz tek sorunumuz doktorların cinsiyet söylememe gibi bir tavır içinde olmaları:) nasılsın nasıl gidiyor? sürekli aklımdasın ama güzel haberlerini senden bekliyorum inşallah hayırlısıyla :))
Canım ALLAH tez vakitte güzel haberlerini işletmeyi nasip etsin. Şuan hastaneye geçiyorum. Hem 3 lu test hemde cinsiyet için. Inşallah bugün ki doktorum insafli çıkarda öğrenirim hayirlisiyla:) ♥♡♥Bende iyiyim canım saol bugün adet oldum gecen ay kacırdık yumurtlamayı bu ay umudum var inş olucak eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum ibrahim saracoğlunun kendime de incir kürü yapıcam :) hala belli degil mi cinsiyeti meraklardayım bnde hayırlısı bi sonraki kontrolde belli olur
Cnm bugün hastaneye gittim. hem dörtlü test için hemde cinsiiyet için. iyi haber Oğluşum olacakmışBende iyiyim canım saol bugün adet oldum gecen ay kacırdık yumurtlamayı bu ay umudum var inş olucak eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum ibrahim saracoğlunun kendime de incir kürü yapıcam :) hala belli degil mi cinsiyeti meraklardayım bnde hayırlısı bi sonraki kontrolde belli olur
O ne demek ki canım kötü bisey degildir inşAllah...prens geliyor demekki ne güzelCnm bugün hastaneye gittim. hem dörtlü test için hemde cinsiiyet için. iyi haber Oğluşum olacakmışkötü haber bebeğim ters duruyormuş ve plesanta premia durumu saptandı. Buna da şükür. Allah daha kotusunden esirgesin
Bebeğin eşi rahim ağzında duruyor 30 haftaya kadar takip edilecek. Düzelmezse riskli bir durum olduğu için normal doğuma engelO ne demek ki canım kötü bisey degildir inşAllah...prens geliyor demekki ne güzel
İnş düzelir canım güxel düşün gzel olsnBebeğin eşi rahim ağzında duruyor 30 haftaya kadar takip edilecek. Düzelmezse riskli bir durum olduğu için normal doğuma engel
merhaba nereye ekleyelim tatlım :) :)Beni de ekler misiniz
ilk sayfanızda Bebek isteyenlerin listesi vardı onu görünce Oray'a ekleyin dedim ama bütün konuşmalarınızı neredeyse okudum şuan kimse kalmamış galiba bu topikte liste güncel değil. Bende çalışmalara başladım damerhaba nereye ekleyelim tatlım :) :)
evet canm kimse yok arada girip bakıyorum bende :)İl
ilk sayfanızda Bebek isteyenlerin listesi vardı onu görünce Oray'a ekleyin dedim ama bütün konuşmalarınızı neredeyse okudum şuan kimse kalmamış galiba bu topikte liste güncel değil. Bende çalışmalara başladım da
Cnım iyiyiz çok şükür. Ufaklık 1 aydır kıpır kıpır çok şükürrevan_revan nasılsın canım bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?