'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Maşallah canım bende iyiyim henüz birsey yok bat ı bekliyorum 15-16 gibi bakalım bu ay umutluyum ama nasip kısmet

Maşallah canım bende iyiyim henüz birsey yok bat ı bekliyorum 15-16 gibi bakalım bu ay umutluyum ama nasip kısmet
cnm inşallah hayırlı haber verirsin en yakın zamanda. tubacım yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. bi kadın doğumcuya gidip genel tetkiklerini yaptırmıştın değil mi ? tetkik sonuçları hormonlar filan normal miydi?

YOk canım nie yanlıs anlıyım evet yaptırdım hormon testi normal testleri hepsi normal doktor eşin gelsin dedi bir doktor önerdi eşim gitti bir sene dolmadan test yapamam demiş bekleyn aceleniz ne demiş dövesim geldi doktoru test yapmadan yollamıs

Her şeyden once emojilere bayıldım cnım şimdilik görünürde bir sıkıntı yok o zaman vaktini bekliyor demek ki senin bebişin. vakti de tez gelir inşallah. Önümüzdeki ay çift çizgi müjdesi bekliyorum inşallah

İnşAllah canım bu ay gec yumurtladım bekliyorum suan :) bende emojilere bayıldım yeni cıkmıslar

Çok ilginç.devlette bile yapmıyorlar böyle..bende sorun cıkmayınca direkt eşimi çağırmışlardı ve 3. Ayımızda varikosel ve buna baglı sperm azlıgı çıktı.gecen senede ameliyat oldu.zaman kaybetmemek çok önemli bu yolda.eşin baska dr hastaneye gitsin bence.
Mesela test için özele gidip direkt yaptırabilir ürologdan bile rand almaya gerek yok
Bu arada adet olursan keçi boynuzu kürüne başlamanı tavsiye ederim

merhaba canım devlete gitmişti zorla yollamıstım zaten gitmem 1 sene dolmadan dedi artık bu ay eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum zaten kendimede incir kürü yaptım beklemedeyim

kızlar konu çok güzelmiş :)

benim bat a daha var ayın 21inde :)

ovu testi alıp çatladığı günü değerlendirdik bakalım umarım tutmuştur :)
Cnm vakti geldiyse nasipse tutmuştur inşallah :) İsteyen tüm arkadaşlarımıza Allah hayırlısıyla nasip etsin

ben daha hiçbir hazırlık yapmadım bebişim çok küçük:) alışveriş yapanlar bebek cinsiyeti belli olunca mı başlıyorsunuz

ben daha hiçbir hazırlık yapmadım bebişim çok küçük:) alışveriş yapanlar bebek cinsiyeti belli olunca mı başlıyorsunuz
cnm çoğu arkadaşım cinsiyet belli olunca sadece bir çift çorap ve ayakkabı aldık. Diğer ihtiyaçlar için 7. ayı bekliyoruz. Tabi seninde isteğine bağlı :)

niye bekliyosunuz canımmerak ettim:)
Cnm Allah esirgesin hamileliğin erken evreleri riski evreler. 6.-7. ay da detaylı ultrasona geçince her şeyin yolunda olduğunu öğrenerek ilk alışverişe kapı açmak istedik. Ayrıca daha detaylı araştırmalar ve fikir alışverişleri ile en uygun en kaliteli şeyleri tespit etmek gerekiyor. Hamileliğin başında bir şey alırsın, sonlarına doğru daha iyisini daha güzelini uyguna görürsün vs. büyüklerimizin de acele etmeyin son ayları bekleyin demesi ile bu ay ilk alışverişimize başlayacağız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…