- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
Maşallah canım bende iyiyim henüz birsey yok bat ı bekliyorum 15-16 gibi bakalım bu ay umutluyum ama nasip kısmetCnım iyiyiz çok şükür. Ufaklık 1 aydır kıpır kıpır çok şükürHer gün şehir dışına gidip gelmek çok yoruyor hatta bıktırdı belki ama tek sıkıntımız bu olsun diyoruz ayın 18 inde detaylı ultrasonumuz var onu bekliyoruz.
Cnım sen nasılsın neler yapıyorsun? son durumlar nedir??
cnm inşallah hayırlı haber verirsin en yakın zamanda. tubacım yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. bi kadın doğumcuya gidip genel tetkiklerini yaptırmıştın değil mi ? tetkik sonuçları hormonlar filan normal miydi?Maşallah canım bende iyiyim henüz birsey yok bat ı bekliyorum 15-16 gibi bakalım bu ay umutluyum ama nasip kısmet
YOk canım nie yanlıs anlıyımcnm inşallah hayırlı haber verirsin en yakın zamanda. tubacım yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. bi kadın doğumcuya gidip genel tetkiklerini yaptırmıştın değil mi ? tetkik sonuçları hormonlar filan normal miydi?
İnşAllah canım bu ay gec yumurtladım bekliyorum suan :) bende emojilere bayıldım yeni cıkmıslarHer şeyden once emojilere bayıldımcnım şimdilik görünürde bir sıkıntı yok o zaman vaktini bekliyor demek ki senin bebişin. vakti de tez gelir inşallah. Önümüzdeki ay çift çizgi müjdesi bekliyorum inşallah
Çok ilginç.devlette bile yapmıyorlar böyle..bende sorun cıkmayınca direkt eşimi çağırmışlardı ve 3. Ayımızda varikosel ve buna baglı sperm azlıgı çıktı.gecen senede ameliyat oldu.zaman kaybetmemek çok önemli bu yolda.eşin baska dr hastaneye gitsin bence.YOk canım nie yanlıs anlıyımevet yaptırdım hormon testi normal testleri hepsi normal doktor eşin gelsin dedi bir doktor önerdi eşim gitti bir sene dolmadan test yapamam demiş bekleyn aceleniz ne demiş dövesim geldi doktoru test yapmadan yollamıs
merhaba canım devlete gitmişti zorla yollamıstım zaten gitmem 1 sene dolmadan dedi artıkÇok ilginç.devlette bile yapmıyorlar böyle..bende sorun cıkmayınca direkt eşimi çağırmışlardı ve 3. Ayımızda varikosel ve buna baglı sperm azlıgı çıktı.gecen senede ameliyat oldu.zaman kaybetmemek çok önemli bu yolda.eşin baska dr hastaneye gitsin bence.
Mesela test için özele gidip direkt yaptırabilir ürologdan bile rand almaya gerek yok
Bu arada adet olursan keçi boynuzu kürüne başlamanı tavsiye ederim
hayırlısıyla inşAllah olmustur canımkızlar konu çok güzelmiş :)
benim bat a daha var ayın 21inde :)
ovu testi alıp çatladığı günü değerlendirdik bakalım umarım tutmuştur :)
Valla cnm bizde heyecanla bekliyoruz :)merhaba canım devlete gitmişti zorla yollamıstım zaten gitmem 1 sene dolmadan dedi artıkbu ay eşime keçi boynuzu kürü yapıyorum zaten kendimede incir kürü yaptım beklemedeyim
Cnm vakti geldiyse nasipse tutmuştur inşallah :) İsteyen tüm arkadaşlarımıza Allah hayırlısıyla nasip etsinkızlar konu çok güzelmiş :)
benim bat a daha var ayın 21inde :)
ovu testi alıp çatladığı günü değerlendirdik bakalım umarım tutmuştur :)
cnm merhaba :) bat a 5 günün kalmış hadi hayırlısı inşallah haberlerini bekliyoruzKonuyu çok sevdim ben de bat bekliyorum 11 mayıs aranıza alır msnz bni de
cnm çoğu arkadaşım cinsiyet belli olunca sadece bir çift çorap ve ayakkabı aldık. Diğer ihtiyaçlar için 7. ayı bekliyoruz. Tabi seninde isteğine bağlı :)ben daha hiçbir hazırlık yapmadım bebişim çok küçük:) alışveriş yapanlar bebek cinsiyeti belli olunca mı başlıyorsunuz
cnm çoğu arkadaşım cinsiyet belli olunca sadece bir çift çorap ve ayakkabı aldık. Diğer ihtiyaçlar için 7. ayı bekliyoruz. Tabi seninde isteğine bağlı :)
Elbette canım hos geldinKonuyu çok sevdim ben de bat bekliyorum 11 mayıs aranıza alır msnz bni de
Hoşbuldk canm 2 gün kldı bata sırt ağrısı dişnda belirtim yok senn?Elbette canım hos geldin
benim bat 14-15 i gibi belirtim yok canım ara ara kasıklarım agrıyor yalnızca atesimi ömlçüyorum sabit 36,7-36,8 cıkıyorHoşbuldk canm 2 gün kldı bata sırt ağrısı dişnda belirtim yok senn?
Cnm Allah esirgesin hamileliğin erken evreleri riski evreler. 6.-7. ay da detaylı ultrasona geçince her şeyin yolunda olduğunu öğrenerek ilk alışverişe kapı açmak istedik. Ayrıca daha detaylı araştırmalar ve fikir alışverişleri ile en uygun en kaliteli şeyleri tespit etmek gerekiyor. Hamileliğin başında bir şey alırsın, sonlarına doğru daha iyisini daha güzelini uyguna görürsün vs. büyüklerimizin de acele etmeyin son ayları bekleyin demesi ile bu ay ilk alışverişimize başlayacağız inşallah.niye bekliyosunuz canımmerak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?