'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

iyiyim canım simdilik birsey yok sarı akıntım var bir de sabahları kalkınca hemen atesime bakıyorum sabit gidiyor bu aralar 36.7 de sen nasılsın kac gün kaldı benm pazar bat günü
Benim yarın bat günü canım. Eğer olmazsam bilaçngün geçince test yaparım.akıntım var ve sabahları sırt ağrısıyla uyanıyorum binhaftadır hem de çok şiddetli acaba sırt ağrısı ilk belşrtilerden olablr mi

bilmiyorum canım olabilir inş hamiş haberini alıcaz ovulasyon testi gösteriyor diolar bazen evde varsa yap bakalım

iyiyim canım simdilik birsey yok sarı akıntım var bir de sabahları kalkınca hemen atesime bakıyorum sabit gidiyor bu aralar 36.7 de sen nasılsın kac gün kaldı benm pazar bat günü
Ben klomen tedavisiyle hamile kaldım ve ateş ölçme yöntemi kullandım 36.7-36.8 genellikle ve o ay hamile olduğumu öğrendim adetim geçmeden ilk önce eczanede 3 liraya satılan idrar testlerinde silik çizgi gordum sonra kan verdim hamileydim inşallah hamilesindir

Amin inş cnm umutluyum bu ay baya nasip Allah dan senin bebek kız mı erkek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…