- Konu Sahibi revan_revan
-
Bnm de belirti yok ama bugün minik minik teglimin başlayıp 11 inde sökğlmesi gerekiyor. Bugün hiç gelen gidem yok bakalım hayrlısı.benim bat 14-15 i gibi belirtim yok canım ara ara kasıklarım agrıyor yalnızca atesimi ömlçüyorum sabit 36,7-36,8 cıkıyor
HAYIRLISI CANIM BEKLEYİP GÜZEL HABERLER ALALAIMBnm de belirti yok ama bugün minik minik teglimin başlayıp 11 inde sökğlmesi gerekiyor. Bugün hiç gelen gidem yok bakalım hayrlısı.
Amin inşallah canım . Ama fazla duygusallığım da var gözlerim dolu dolu bu sıralar.HAYIRLISI CANIM BEKLEYİP GÜZEL HABERLER ALALAIM
Canım bu kadar stres yapma. İnşallah hamilesindir ama aşırı düşünme-stres gebeliği zorlaştırıyor... Güzel haberlerini en yakın zamanda duymak dileğiyle cnmYa çok umut bağladım bu aya nedense ...akıntım gelior sarı acaba nolcak
Yarın büyük gün bakalım nolcak:)Canım bu kadar stres yapma. İnşallah hamilesindir ama aşırı düşünme-stres gebeliği zorlaştırıyor... Güzel haberlerini en yakın zamanda duymak dileğiyle cnm
Nasılsın cnmm nasıl gidiyorHAYIRLISI CANIM BEKLEYİP GÜZEL HABERLER ALALAIM
iyiyim canım simdilik birsey yok sarı akıntım var bir de sabahları kalkınca hemen atesime bakıyorum sabit gidiyor bu aralar 36.7 de sen nasılsın kac gün kaldı benm pazar bat günüNasılsın cnmm nasıl gidiyor
Benim yarın bat günü canım. Eğer olmazsam bilaçngün geçince test yaparım.akıntım var ve sabahları sırt ağrısıyla uyanıyorum binhaftadır hem de çok şiddetli acaba sırt ağrısı ilk belşrtilerden olablr miiyiyim canım simdilik birsey yok sarı akıntım var bir de sabahları kalkınca hemen atesime bakıyorum sabit gidiyor bu aralar 36.7 de sen nasılsın kac gün kaldı benm pazar bat günü
bilmiyorum canım olabilir inş hamiş haberini alıcazBenim yarın bat günü canım. Eğer olmazsam bilaçngün geçince test yaparım.akıntım var ve sabahları sırt ağrısıyla uyanıyorum binhaftadır hem de çok şiddetli acaba sırt ağrısı ilk belşrtilerden olablr mi
Yok cnm hala gelen giden anlamadmm
Ben klomen tedavisiyle hamile kaldım ve ateş ölçme yöntemi kullandım 36.7-36.8 genellikle ve o ay hamile olduğumu öğrendim adetim geçmeden ilk önce eczanede 3 liraya satılan idrar testlerinde silik çizgi gordum sonra kan verdim hamileydim inşallah hamilesindiriyiyim canım simdilik birsey yok sarı akıntım var bir de sabahları kalkınca hemen atesime bakıyorum sabit gidiyor bu aralar 36.7 de sen nasılsın kac gün kaldı benm pazar bat günü
Amin inş cnm umutluyum bu ay baya nasip Allah dan senin bebek kız mı erkek miBen klomen tedavisiyle hamile kaldım ve ateş ölçme yöntemi kullandım 36.7-36.8 genellikle ve o ay hamile olduğumu öğrendim adetim geçmeden ilk önce eczanede 3 liraya satılan idrar testlerinde silik çizgi gordum sonra kan verdim hamileydim inşallah hamilesindir
Yarın gebelik testi yap gecen ay bnm arkadas hamile kaldı adet gününde seninYok cnm hala gelen giden anlamadmm
Erkek canımAmin inş cnm umutluyum bu ay baya nasip Allah dan senin bebek kız mı erkek mi
Yarın gebelik testi yap gecen ay bnm arkadas hamile kaldı adet gününde senin
Ki gibi gelmişti snra gelmemişti test yaptı çift çizgiler :)[/QUOTEhadi ya bakalım hayrlısı eğer bugün ve sonrasıngelmezse pazea kadar bekliyim
Allahım hayırlara vesile etsin tüm yaşadıklarımızıAmin inş cnm umutluyum bu ay baya nasip Allah dan senin bebek kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?