- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
aminnn canm inşAllahım hayırlara vesile etsin tüm yaşadıklarımızı
Amin Allah isteyen herkese nasip etsinAllah bagıslasın canım bizlerede dua et
Tuğbacım aslında bakarsan benim içimde sana yönelik olumlu yönde hisler var. bu ay ya da onumuzde ki ay güzel haberler alacakmışım gibi :) rüyama girdin 2 gün evvel hamileyim diyerevan_revan cumartesi yum yum dan sonra ki 14.gün bu ay içimde baska bir his var atesim 36.7 sabahları kontrol ediyorum
Aaaa gercekten mi inşAllah canım gecen gün bir arkadasda görmüş rüyasında inşAllah bu aydan cok umutluyum rabbim nasip ederse bebetime die genelik testi yaptım iş yerinde aldım da öğleden snra bisey cıkmadı test de bi tuafdı snra okudum yanlıs cıkarıyormus kimse önermiyor cumartesi yapıcam tekrar adet olmazsam :)Tuğbacım aslında bakarsan benim içimde sana yönelik olumlu yönde hisler var. bu ay ya da onumuzde ki ay güzel haberler alacakmışım gibi :) rüyama girdin 2 gün evvel hamileyim diye
bu ay inşallah, olmazsa da önümüzdeki aya ümidimiz yüksek :) cnm haberlerini eksik etmeEki Görüntüle 1831313
Ovulasyon testim buda 4-5 gündür yapıyorum git gide koyulasıyor bugün kü hali bu sekilde :)
tamam canım haber veririrm tabiki :)bu ay inşallah, olmazsa da önümüzdeki aya ümidimiz yüksek :) cnm haberlerini eksik etme
benim adet gününden 2 gün önce 2 damla kan gelmişti. yerleşme kanamasıydı sanırım tek belirtim bu oldu bir de adet günümde hep yorgun sürekli acıkıyor ve başım dönüyodu.Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi
Ya böyle açıkma bulantı falan aşırı mi oluyor hani çok belli oluyormu belirti olduğunu. Birde kan nasıldı fark varmibenim adet gününden 2 gün önce 2 damla kan gelmişti. yerleşme kanamasıydı sanırım tek belirtim bu oldu bir de adet günümde hep yorgun sürekli acıkıyor ve başım dönüyodu.
İnternette pembe yaziyor ama bnm ki 2 damla kirmizi herkeste olacak diye şey yok ama. Bulantı bu hafta başladı test yapmadan bilemezsin bende herseyi hamileliğe yordum ama en büyük belirti bir gün bile aksamayan regl min gecikmesiydi o zmn bile 3 gün bekledim test içinYa böyle açıkma bulantı falan aşırı mi oluyor hani çok belli oluyormu belirti olduğunu. Birde kan nasıldı fark varmi
Aynen benimki bu aralar biraz günler şaşıyor beklicem ya birde folik asit birde d vitamini diyorlar onu ne diyerek alırız reçete lu miİnternette pembe yaziyor ama bnm ki 2 damla kirmizi herkeste olacak diye şey yok ama. Bulantı bu hafta başladı test yapmadan bilemezsin bende herseyi hamileliğe yordum ama en büyük belirti bir gün bile aksamayan regl min gecikmesiydi o zmn bile 3 gün bekledim test için
Tabi canım Allah cc herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasinBanada dua edermisiniz hayırlısyla hamile olayim.
Bana Dr imom tablet verdi içinde hepsi var hamilelikten önce vesonra kullanıyorsunAynen benimki bu aralar biraz günler şaşıyor beklicem ya birde folik asit birde d vitamini diyorlar onu ne diyerek alırız reçete lu mi
Tabi canım Allah cc herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasin
Reçete ylemi almistiniz? Bir ara sadece folik asit kullaniyordumBana Dr imom tablet verdi içinde hepsi var hamilelikten önce vesonra kullanıyorsun
aminnn canım cok saolAdet oldum ifadesi artık çok rahatsız edici olmaya başladı... Cnm dua edicem cnm sık sık sana. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?