'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

Tuğbacım aslında bakarsan benim içimde sana yönelik olumlu yönde hisler var. bu ay ya da onumuzde ki ay güzel haberler alacakmışım gibi :) rüyama girdin 2 gün evvel hamileyim diye
Aaaa gercekten mi inşAllah canım gecen gün bir arkadasda görmüş rüyasında inşAllah bu aydan cok umutluyum rabbim nasip ederse bebetime die genelik testi yaptım iş yerinde aldım da öğleden snra bisey cıkmadı test de bi tuafdı snra okudum yanlıs cıkarıyormus kimse önermiyor cumartesi yapıcam tekrar adet olmazsam :)

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi

Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi
benim adet gününden 2 gün önce 2 damla kan gelmişti. yerleşme kanamasıydı sanırım tek belirtim bu oldu bir de adet günümde hep yorgun sürekli acıkıyor ve başım dönüyodu.

benim adet gününden 2 gün önce 2 damla kan gelmişti. yerleşme kanamasıydı sanırım tek belirtim bu oldu bir de adet günümde hep yorgun sürekli acıkıyor ve başım dönüyodu.
Ya böyle açıkma bulantı falan aşırı mi oluyor hani çok belli oluyormu belirti olduğunu. Birde kan nasıldı fark varmi

Ya böyle açıkma bulantı falan aşırı mi oluyor hani çok belli oluyormu belirti olduğunu. Birde kan nasıldı fark varmi
İnternette pembe yaziyor ama bnm ki 2 damla kirmizi herkeste olacak diye şey yok ama. Bulantı bu hafta başladı test yapmadan bilemezsin bende herseyi hamileliğe yordum ama en büyük belirti bir gün bile aksamayan regl min gecikmesiydi o zmn bile 3 gün bekledim test için

Aynen benimki bu aralar biraz günler şaşıyor beklicem ya birde folik asit birde d vitamini diyorlar onu ne diyerek alırız reçete lu mi
Banada dua edermisiniz hayırlısyla hamile olayim.
Tabi canım Allah cc herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasin

Aynen benimki bu aralar biraz günler şaşıyor beklicem ya birde folik asit birde d vitamini diyorlar onu ne diyerek alırız reçete lu mi

Tabi canım Allah cc herkese hayırlı evlatlar nasip etsin aratmasin
Bana Dr imom tablet verdi içinde hepsi var hamilelikten önce vesonra kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…