'İLK ÇOCUK' heyecanı için hazırlık ve çalışmalar :)

gerek kalmayacak inş canım bebiş habei alıcaz senden inşşş :)
Ay inşallah canım yaaa inşallaaah :)) yarın kan vericem :)) bekleyemiycem batı :) zaten 9 aralık az kaldı :) kanda varsa çıkar haber veririm sonucu alınca :) dua edin noluuurr pskolojik olmasın bu kasık ağrıları :))

dualarım sizlerle hanımlarrrr

Cnm sonucu heyecanla bekliyoruz :

Merhaba kızlar sat 10 kasım bat 15 aralık adetim bitince biz de doktora gittik kontrollerim yapıldı çok şükür çalışmalar başladı ve devam ediyor heyecanla bekliyorum inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder

Cnm aramiza hosgeldin :) çalismalar hayirli olsun :) peki bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdin mi ?

Cnm aramiza hosgeldin :) çalismalar hayirli olsun :) peki bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdin mi ?
Hoşbulduk Can'ım inşallah. Adetim 35 günde bir olduğu için 18 . Güne denk geliyordu daha önceden biliyorum önceden o yüzden de ovulasın testi yapmaya acele etmemiştim ama bir iki gün erken başlasam daha iyi olacakmış sanırım testlerim bunlar çalışmalar da 17,22,27,28 kasım ve 4 aralık Nasipse olur biz elimizden geleni yapalım da

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 55
Adetim bitikten sonra birkaç kere çalışma oldu ama gününü yazmayı unuttum bi de iyice silikleşince birkaç gündür bıraktım ovulasyon testini

Cnm ovulasyon testlerinden yola çıkacak olursak dediğin gibi elinden geleni yapmışsın :) Bebiş nasibine göre artık ne zaman gelirse :)

Sabah ki ovulasyon testim tamamen silinmiş çizgi yumurtam tamamen catlamıs ve ymurtlama dönemim bitti :)
cnm yumurtlama gerçekleşince o yumurta 24 saat dayanabiliyormuş. Sen ne olur ne olmaz bugünüde değerlendirebiliyorsan değerlendir Cnm birde ovulasyon çubuklarının markasını öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…