- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi revan_revan
-
Aminnn inş canım arada sol tarafımda agrı oluyrCanım hayırlısıyla yumurtlamışsın :) Sağ-sol hangi tarafında ağrın vardı onuda dikkatlice takip ettiysen nasipse bu ay sendende bir gebelik haberi alırız artık
ederim canım zaten kocam yakında interneti kestirecek bu gidişle genemi kadınlar kulubundesin dio tel elimde oluncaYumurtlamışssın canım süper . İnş ovülasyon testi işe yarar. Benimki bugün elimde olur heralde . Gelişmelerden haberda et bizi:)
ne dedi doktor canımCanım sakin sakin bekle. Stres yasakBu arada ben rahim filmi çekmedim alttan muayene oldum ultrasonla da alttan baktılar
gerek kalmayacak inş canım bebiş habei alıcaz senden inşşş :)Ben seni film çektirdin sandım :) bende bu ay adet olursam çektiricem film çünkü :) tabi inşallah olmam filme de gerek kalmaz :))
Ay inşallah canım yaaa inşallaaah :)) yarın kan vericem :)) bekleyemiycem batı :) zaten 9 aralık az kaldı :) kanda varsa çıkargerek kalmayacak inş canım bebiş habei alıcaz senden inşşş :)
dualarım sizlerle hanımlarrrrAy inşallah canım yaaa inşallaaah :)) yarın kan vericem :)) bekleyemiycem batı :) zaten 9 aralık az kaldı :) kanda varsa çıkarhaber veririm sonucu alınca :) dua edin noluuurr pskolojik olmasın bu kasık ağrıları :))
Cnm hiç bir sorun (kist yara vs) yok dedi. Şimdi bat ı bekliyorum kan tahlili vericem sonrasında hayırlısıyla bende başlicam ovula takibime :)ne dedi doktor canım
Cnm sonucu heyecanla bekliyoruz :Ay inşallah canım yaaa inşallaaah :)) yarın kan vericem :)) bekleyemiycem batı :) zaten 9 aralık az kaldı :) kanda varsa çıkarhaber veririm sonucu alınca :) dua edin noluuurr pskolojik olmasın bu kasık ağrıları :))
Ay bende aynı durumdan muzdaribim. eşim bana bakınca şak diye kapatıyorum pc yi. :) İllallah etti bu sitedenederim canım zaten kocam yakında interneti kestirecek bu gidişle genemi kadınlar kulubundesin dio tel elimde olunca
Cnm aramiza hosgeldin :) çalismalar hayirli olsun :) peki bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdin mi ?Merhaba kızlar sat 10 kasım bat 15 aralık adetim bitince biz de doktora gittik kontrollerim yapıldı çok şükür çalışmalar başladı ve devam ediyor heyecanla bekliyorum inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip eder
Hoşbulduk Can'ım inşallah. Adetim 35 günde bir olduğu için 18 . Güne denk geliyordu daha önceden biliyorum önceden o yüzden de ovulasın testi yapmaya acele etmemiştim ama bir iki gün erken başlasam daha iyi olacakmış sanırım testlerim bunlar çalışmalar da 17,22,27,28 kasım ve 4 aralık Nasipse olur biz elimizden geleni yapalım daCnm aramiza hosgeldin :) çalismalar hayirli olsun :) peki bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdin mi ?
Adetim bitikten sonra birkaç kere çalışma oldu ama gününü yazmayı unuttum bi de iyice silikleşince birkaç gündür bıraktım ovulasyon testiniHoşbulduk Can'ım inşallah. Adetim 35 günde bir olduğu için 18 . Güne denk geliyordu daha önceden biliyorum önceden o yüzden de ovulasın testi yapmaya acele etmemiştim ama bir iki gün erken başlasam daha iyi olacakmış sanırım testlerim bunlar çalışmalar da 17,22,27,28 kasım ve 4 aralık Nasipse olur biz elimizden geleni yapalım da
Cnm ovulasyon testlerinden yola çıkacak olursak dediğin gibi elinden geleni yapmışsın :) Bebiş nasibine göre artık ne zaman gelirse :)Hoşbulduk Can'ım inşallah. Adetim 35 günde bir olduğu için 18 . Güne denk geliyordu daha önceden biliyorum önceden o yüzden de ovulasın testi yapmaya acele etmemiştim ama bir iki gün erken başlasam daha iyi olacakmış sanırım testlerim bunlar çalışmalar da 17,22,27,28 kasım ve 4 aralık Nasipse olur biz elimizden geleni yapalım da
Teşekkür ederim Can'ım Allah hepimizin gönlüne göre versinCnm ovulasyon testlerinden yola çıkacak olursak dediğin gibi elinden geleni yapmışsın :) Bebiş nasibine göre artık ne zaman gelirse :)
Cekhuuu cnm ne yaptın ?? Meraktayım çok fazlaAy inşallah canım yaaa inşallaaah :)) yarın kan vericem :)) bekleyemiycem batı :) zaten 9 aralık az kaldı :) kanda varsa çıkarhaber veririm sonucu alınca :) dua edin noluuurr pskolojik olmasın bu kasık ağrıları :))
cnm yumurtlama gerçekleşince o yumurta 24 saat dayanabiliyormuş. Sen ne olur ne olmaz bugünüde değerlendirebiliyorsan değerlendirSabah ki ovulasyon testim tamamen silinmiş çizgi yumurtam tamamen catlamıs ve ymurtlama dönemim bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?