- 31 Ocak 2015
- 482
- 451
- 103
- Konu Sahibi revan_revan
-
Cnm hayırlısı inşallah :) bat 9 aralıktı senin, benimde 9 aralık:) hayırlısıyla önümüzdeki ay aynı aynı vakitlerde çifte müjdeleme yapar şenleniriz inşallahKızlar selam :) anca vakit bulabiliylorum kusura bakmayın.. Biliyorum kalbiniz benimle atıyor Allah hepinizden razı olsun :) ama maalesef sonuç negatif :)) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :))
Üç gün üst üstte degerlendirdim zaten sekerim 4 gün olur bugünle bugün calısma yapamam yarın yaparım gün asırı devam ederim bundan sonra da zaten :) laboguick marka n11 den aldık 50 tane 36 tl ye canım eczanelerde 1 tanesi 8 liracnm yumurtlama gerçekleşince o yumurta 24 saat dayanabiliyormuş. Sen ne olur ne olmaz bugünüde değerlendirebiliyorsan değerlendirCnm birde ovulasyon çubuklarının markasını öğrenebilir miyim?
Olsun canım Allah dan hayırlısı olsunKızlar selam :) anca vakit bulabiliylorum kusura bakmayın.. Biliyorum kalbiniz benimle atıyor Allah hepinizden razı olsun :) ama maalesef sonuç negatif :)) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :))
Calısmlara son gaz devam :) güzel haberi alıcaz en kısa zamanda canım yanındayızKızlar selam :) anca vakit bulabiliylorum kusura bakmayın.. Biliyorum kalbiniz benimle atıyor Allah hepinizden razı olsun :) ama maalesef sonuç negatif :)) önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :))
İnşallah canım :)) yok moralimi bozmuyorum :)) vardır herşeyde bir hayır :) biz elimizden geleni yapıyoruz :)) bundan sonrası Allahın bileceği işCnm hayırlısı inşallah :) bat 9 aralıktı senin, benimde 9 aralık:) hayırlısıyla önümüzdeki ay aynı aynı vakitlerde çifte müjdeleme yapar şenleniriz inşallahsakın moralini bozma
Tabi canım aynen devam :))))) hayırlısı inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler veririz :))Calısmlara son gaz devam :) güzel haberi alıcaz en kısa zamanda canım yanındayız
Aminnn inş canım :)Tabi canım aynen devam :))))) hayırlısı inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler veririz :))
Hosgeldinnn canımmm :)Kızlar benıde alırmısınız aranıza
Tm cnm açıklaman için tşkkür ediyorumÜç gün üst üstte degerlendirdim zaten sekerim 4 gün olur bugünle bugün calısma yapamam yarın yaparım gün asırı devam ederim bundan sonra da zaten :) laboguick marka n11 den aldık 50 tane 36 tl ye canım eczanelerde 1 tanesi 8 lira
Cnm hoşgeldin :)Kızlar benıde alırmısınız aranıza
Değil mi ama :S canlı örnekleriyle her gün karşı karşıyayım. Onlar hallerinden şikayetçiyken o kadar imreniyorum ki ..Vay arkadas millet çatır çatır doğuruyor :) yanlışlıkla falan hamile kalıyor :) adaletini dünya hahahha
Cnm şahsen iyiyim :) sorduğun için tşk ederimKızceler nasılsınız bnm sol kasıgımda sürekli agrı var hiç gecmiyor beklemek zormus :)
Cnm senin ovulasyon gününden kaç gün geçti ??Evet beklemek hem zor hem çok heyecanlı benim de 8 gün kaldı . Dün akşam sağ kasığıma bi Ağrı girdi benim de bi süre sonra geçti inşallah hayırlara vesile olur Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
mrbbb bayanlar....bızımde suan kı sorun esımde ılerı hız sıfır...varıkosel dedıler...2 yıl once amelıyat oldu...asılama oldum sonuc negatıf...folık asıt cokkk kullandım halada kullanıyorum...hsg bakıldı sonuc temız...yumurtlama donemlerım gayet ıyı...dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum...derken bu ay tup bebek yaptırdık bende hersey yolunda ıdı...esımın yıne ılerı hız sıfır ve morfolojıde 1...sonuc kımyasal gebeık oldu...kanamam oldu ama dustumu bılmıyorum...korkuyorum dr a gtmeye artık sıkıldım...adet olmayı beklıyorum dr son care olmadı genetık test yaptırın dedı...bende daha once kurtaj oldugum ıcın rahımde sorun olusmus olabılırmıs...hısteroskopı olabılır...bakalım sonuc sımdılık bu ama dr um masallah bekleyın ınsallah olur dıyo...rabbım herkesın yardımcısı olsun..suan vıtamınlerımız var ve kur denıyoruzHanımlar merhaba
Bu başlık altında İLK KEZ bu duyguyu tadacak olan benim gibi arkadaşlarla dertleşip, bilgilerimizi, sevinçlerimizi ve heyecanımızı paylaşalım
HAMİLELİĞE doğru adım adım ilerleyip HAMİLELİK öncesi ve SONRASI yaşadığımız süreçleri buradasıcak ve samimi bir şekilde konuşalım birbirimize destek olalım
Hamilelik öncesi hazırlıklarım;
(SAT;9 kasım BAT;9 aralık)
Ultrason ve smear testi yapıldı= TEMİZ
Folik asit e başlandı
Ovulasyon çubukları alındı
Ateş ölçer alındı
10-11 aralıkta hormon testi yapılacak..
.........................DENEME....SONUÇ
*Tgbptn =
*revan_revan =
* C Cekhu =
* @edosko =
* @huzunlukalp =
*sinsirella =
* @ssaryms =
*mini_miki =
* E ecemnaz87 =
26-27 di sanırım ovulasyon benim değişiyor 35 günde bir adet oluyorumCnm senin ovulasyon gününden kaç gün geçti ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?