- 11 Aralık 2020
- 199
- 113
- 33
- Konu Sahibi Sariicicegimm
-
30 umdan sonra çocuk düşünsem ikiz gebelik falan olması lazım heralde tek çocuk la kalmak istemiyorum. İlk yilim üni deBöyle bir durum varsa bana kalırsa Çocuktan önce eğitimini tamamlamalısın zaten.
30dan sonra da bir kac sene ara ile doğum yapabilirsiniz ki30 umdan sonra çocuk düşünsem ikiz gebelik falan olması lazım heralde tek çocuk la kalmak istemiyorum. İlk yilim üni de
Yoo oyle değil hem riskli gebelik olmasın hemde ard arda olmasın ki yeterince ilgileneyim benim derdim30dan sonra da bir kac sene ara ile doğum yapabilirsiniz ki
Selam pink yorumlarini severim genelde katılırım. Burda da farkli düşünmüyoruz ama neredeyse cogu yorumunda maddiyata takilmissin bu ara denk geliyorum. Sence de biraz fazla maddiyat odakli dusunmeye baslamadin mi? Sanki arac degil amac olmus gibi geldi.
Denk geldiğimden yazıyorum eskiden beri sana , yorumlarin evrilisi icin yazdim yanlış anlama olmasin.
Ah canim ya her sey böyle kitapla planla olsa.Yoo oyle değil hem riskli gebelik olmasın hemde ard arda olmasın ki yeterince ilgileneyim benim derdim
Şimdi böyle yazincada çocuk fikri korkutuyor. Bende öyle bır kararsızlık var ki doğumda çekeceğim acıları düşündükçe 7 aylık gebeyken bile ben vazgeçtim diyebilirimAcele etme. Isterse 12.evliligin olsun. Daha yeni evlisin. Tadini cikar. Cocuktan sonra her evlilik biraz sarsiliyor. Milleti dinleme. Cocuk yap cilarin hicbiri senin yeeine yorulup uykusuz kalmayacak. 23:00 da uyuyup 02:00 ve 03:45 te uyandirilip su saat itibariyla oglani ayaginda sallayan ve sabaha ise gidecek biri yaziyor bunlari , ciddiye al.
Merhaba , bir tarafınız gebeliği çok istiyor , diğer tarafınız kaygılardan dolayı hiç istemiyor gibi. Fakat bana göre öncelikle doktorunuza gidip kontrolünüzü olun. Doktorunuzun yumurta rezervine bakmasını beklerseniz sonunda kötü bir sonuç alma ihtimaliniz de var, hem kistiniz için tedaviniz de olur hemde korunma ile alakalı dokrorla gorusursunuz. Evet çocuk maddi , manevi insanı çok zorlayabilir ama ben eşinizin değişebileceğini düşünmüyorum elbet siz daha iyi tanıyorsunuz ama aynı evin içinde olunca 9 ay çok büyük bir süre bana göre. Bence doktora gidip bebiş hakkında genel kontrolleri yaptırıp ona göre karar verinKizlar zaten şuan adetim düzensiz ve çikolata kistim var. Çocuk biraz zor hemde açıktan üniversiteye başladım hepsi bir arada nasil olacak bende bilmiyorum. Açıkçası doktorum yumurta rezervine bakınca bu çocuk konusunu düşüneceğim sanırım ama dediğim gibi herşey çok iyi ben bile inanamıyorum aslında nasıl böyle olur diye o yüzden sizden fikir almak istedim
Amin inşallah Teşekkür ederimMerhaba , bir tarafınız gebeliği çok istiyor , diğer tarafınız kaygılardan dolayı hiç istemiyor gibi. Fakat bana göre öncelikle doktorunuza gidip kontrolünüzü olun. Doktorunuzun yumurta rezervine bakmasını beklerseniz sonunda kötü bir sonuç alma ihtimaliniz de var, hem kistiniz için tedaviniz de olur hemde korunma ile alakalı dokrorla gorusursunuz. Evet çocuk maddi , manevi insanı çok zorlayabilir ama ben eşinizin değişebileceğini düşünmüyorum elbet siz daha iyi tanıyorsunuz ama aynı evin içinde olunca 9 ay çok büyük bir süre bana göre. Bence doktora gidip bebiş hakkında genel kontrolleri yaptırıp ona göre karar verinRabbim hayırlısını versin hakkınızda
31 yaşında evlendim.35-37 yaşında 2 çocuk sahibi oldum. İkiz olmasına falan gerek yok, 30 dan sonra da çok rahat çocuk sahibi olabilirsiniz. Kendinizi zorunlu hissettiğiniz için çocuk sahibi olmayın, evliliğin tadını çıkarın. Gerçekten hazır hissettiğinizde maddi manevi o zaman olun, tabi bu arada doktora da gidip her şey yolunda mı bi kontrol ettirin.30 umdan sonra çocuk düşünsem ikiz gebelik falan olması lazım heralde tek çocuk la kalmak istemiyorum. İlk yilim üni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?