İlk Dans Müziğiniz ?

Kızlar 7 agustosda düğünüm var ama hangi müzikler olcak kararsızım hiç bir fikrim yok yardım edinnn :)

ayy bugün senin düğünün varr kim bilir ne kadar heyecanlısındır umarım herşey gönlünce olur. balayında bu satırları okuyup dans müziği için neye karar verdiğini yazmayı unutma :KK45:

sevgiler..

Eşimle evlenmeden önce 10 yıllık bir arkadaşlığımız vardı. Biz de düğün müziğimizi arkadaşlarımıza, dostlarımıza soralım dedik. Bizi en iyi onların tanıdığını düşündük.
Herkesin ortak fikri Elvis Costello- She oldu. Biz de bu şarkıyı seçtik.
Belki siz de kendi arkadaşlarınıza sormayı deneyebilirsiniz.

Giriş müziği: Coldplay - Viva La Vida
İlk dans: Celine Dion - My Heart Will Go On

Benim nisanimdaki ilk dans muzigim ozdemir erdogan pervane idi.Dugun ilk dans muzigi mız de nilufer son arzum olacak.

Fanaa filminin en sevilen şarkısı ' mere haath mein ' oldu. mis gibi de oldu.

Evlilik düşünmüyorum henüz zaten sevgili aday adayı bile yok ama bir gün düğünüm olursa kesinlikle ilk dans şarkısı "Sema- Fikrimin ince gülü" olacak . Muhteşem bir dans şarkısı. Aynı zamanda en sevdiğim aşk şarkısı olur kendileri

Nişanda Ferhat Göçer - Sarıl Bana

Kına da Hakhan-Adı Sen
Düğünde Selim Gülgören-Aşıklar Şehri
İkinci dansta Adil Karaca-Aşkın Tarifi

kızlar hem yerli hem yabancı dans ve giriş müziklerini bu siteden bulabilirsiniz. Eminim çok işinize yarayacaktır. Kolay gelsin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim ilk dansımız evde yalnızken Cohen-Dance Me... şarkısında olmuştu. Düğünde de aynı şarkıyı istiyoruz.. 😌

Kayahan seninle her şeye varım ben
Sema mortiz fikrimin İnce gülü

5 yıl oldu.. hala bu şarkı benim için özeldir yine evlensem yine bu şarkıyı seçerim..

Back
X