Merhaba, biz de yarın bir tüp bebek merkezine gidiyoruz randevu aldık bakalm.. 3yıllık evliyiz, 1 yılı aşkın bir zamandr korunmuyorz ama her ay düzenli olarak reglim devam ediyor. Çok stresli dönemler yaşadık, Allaha şükür atlattık sayılır ama son gttiğimiz doktor stres yumurtayı çok etkiliyor daha gençsiniz bekleyelim demişti.Ben de hep strestendr geçcek inş diye bekliyordm ama eşim çok sabırsızlanıyor (spermiyogramda sayı azlığı çımştı ama doktor çok problem yok demişti). Şimdi işte yarın aşılama yöntemini sormak için ve muayene için bir merkeze gidiyoruz. Neler yaşayacağmz hakkında hiçbir fikrm yok? biraz gergnm.. Mesajlarınızı biraz okudum anladğm kadaryle önce birkaç ay bi ilaç verekcekler yumurta için..olmazsa mı aşılama yapılacak? adetin 3.günü gelin demişler eşime de, heralde bana da hormon testi yapılacak?? bu süreci anlatabilecek olan biri var mı acaba? yarın neler yaşayacağmz hakkında hiçbir fikrim yok

((
dewycım aramıza hosgeldın
oncelıkle tedavın hayırlı olsun canım ınsallah en kısa surede bebısını kucagına alırsın
bende pcos var yaklasık 8 ay once doktora gıdıp tedavıye basladık once klomen dıye bır ılac verdı
yumutlayı saglamak ıcın bı sure bu ılacı kullandım sonuc olmayınca asılamaya gecmeye karar verıldı
asılamada canım once ıgne yada hapla yumurtaları buyutuyorlar gun asırı yada hergun doktora gıdıp yumurtaların buyuklugune bakılıyor
ıstenılen buyukluge gelınce catlatma ıgnesı ıle yumurtaları catlatıyorlar
sonra catlayan yumurtaya laboratuar ortamında yıkanmıs spermlerı enjekte edıyorlar yanı daha saglıklı spermlerı
kısa yoldan catlayan yumurtanın uzerıne rahım ıcıne sıkıyorlar
canım hıc gergın olma
stres cok etklıyor sende bılıyorsun rahat olmak lazım
ben kımseye anlatamıyorum derdımı burdakı arkadaslarım dısında burda konusucunca rahatlıyorum tum gergınlıgım gıdıyor
ben asılama ıcın adet olamayı beklıyorum benınde adetın 3 gunu cagırdı doktor
hadı bakalım sende sureclerını bızımle paylasırsın
tekrar hayırlı olsun haberlerını beklıyorumm