birde kızlar birşey soracağım 2 ay kolmen ve çatlatma iğnesi kullandım son 10 gündür falan göbek bölgemde şişkinlik var kilom aynı ama göbeğimi bi görseniz doğum yapacak gibiyim aranızda benim gibi olan varmı klomen iğne ve aşılama şişkinlik yaparmı?
canım geçen gün gördüm bu mesajını ama cevap yazmayı unutmuşum:))) atlamışım yani istemeden..
aynı şey bende de var canım aşılama sonrası ödem oluyormuş şişlik oluşuyormuş aşılama gününden beri karnımda bir rahatsızlık göğüslerim de öyle şişler dokunamıyorum ama karnım yavas yavaş geçmeye başladı. şişliği geçmedi de verdiği rahatsızlık geçmeye başladı sanki.. bunlar hep normal şeyler..
selam kızlar gelemedm uzun zamandr kocam girmemi yasakladı gelemiyorum artık

( yeni aşılama yaptıran arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırızz.. bende aşılamamı olalı 10 gün oldu ptesi test günüm ama hçç cesaretm yok olmadı sanki hçç bi belirti fln yok ama Rabbim daha iyi bilir inşallah tutunmuştrda bnmledir bebeğim.. sizler nasılsınz progestan verdimi size doktorunz bana verdide yan etki yapıyo oda başım dönüyo
canım az kalmış maaşallah:))) sakın belirti arama canını da sıkma bu yüzden.. benim de beşinci günüm bugün. ben hele hiç ümitli değilim eşimde de sıkıntı var çünkü bende de..
bide sperm yıkamada değerleri az çıktı ileri hızlı falan sıfır çıktı onada çok moralim bozuldu daha aşılamaya girmeden yenik başladım zaten:))) şimdiki aklım olsa hiç takmazdım da o aşılama psikolojisiyle biraz üzüldüm tamda anneler gününde oldum aşılamamı o da biraz duygusal yaptı beni.. birde aşılamam 11de olması gerekiyordu çatlatma iğnemi akşam 11 de vurulmuştum sabah 11 de gel dediler ama spermleri
tüp bebek merkezinde yıkattık oradan araştırmaya geçecektik 11e yetişsin dedik ama 11.30da verdiler elimize spermi koşa koşa araştırmaya gittik haftasonu olduğu için doğumhanede olacaktı orada da bir tane çatal vardı benden önce de bir aşılama varmış gittiğimde daha ona başlalmamışlar bile. 40 dakikada onu bekledim 11de olması gerekn aşılama 12.10 da oldu spermleri de göbeğime bantlamışlardı vücut ısısında olması gerekiyor diye..
elimde spermlerle 40 dakika bbekleyince iyice canım sıkıldı spermlerim kalitesi iyice bozuldu diye oturdum hüngür hüngür ağladım
böyle bir psikolojiyle aşılama oldum yani düşün eğer benmki tutarsa herkesin ki tutar:))))
ama buna rağmen hala umutluyum rabbimden...
o yüzden sen de hiç belirti arama çünkü aşılamada en erken belirti kan testinin pozitif çıkmasıymış ondan önceki hiçbir belirtinin geçerliliği yokmuş hepsi psikoljik:)))
rahat ol ve gününü bekle canım...
SELAM KIZLAR bende aşılama düşünüyorum.ikinci klomen+çatlatma iğnesinin sonucunu bekliyorum. adetime 4 gün var ama bn gebelik testi yaptım.tabiki sonuç negatif.ve buyüsden aşılamayı araştırmaya başladım.sizlerin fikirlerini almak isdedim
canım sorununuzu bilmiyorum ama prosedür böyle bir kaç siklus klomenle takip deneniyor olmazsa aşılamaya geçiliyor denemeye değer bence tüp bebek öncesi muhakkak denenmeli..