Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizemsn

Hedef 55 😌
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
2.474
8.738
158
33
Kızlar ilk asilamami adana başkent tüp bebek merkezinde bugün yaptırdım. 15 gün bekle kanama olmazsa test yap dedi. Hicbir yasakta yok tek sıkıntı gün saymak. Benim gibi olan arkadaşlar varsa beraber dua ederek gün sayalım istedim. Bu nedenle konu açtım. Umarım beni anlarsınız: )
1.gün 25.06.2018
2.gün 26.06.2018
3.gün 27.06.2018
4.gün 28.06.2018
5.gün 29.06.2018
6.gün 30.06.2018(dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif cikti.tabi iğnenin etkisi ama yine de görmek güzel. )
7.gün 01.07.2018
8.gün 02.07.2018
9.gün 03.07.2018
10.gün 04.07.2018(idrar testi negatif)
11.gün 05.07.2018
12.gün 06.07.2018(idrar testi negatif)
13.gün 07.07.2018(Kan testi negatif)
14.gün 08.07.2018
15.gün 09.07.2018
16.gün 10.07.2018(hala regl olmadim)
17.gün 11.07.2018
18.gün 12.07.2018

Son düzenleme:
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende temmuzda insallah adet olmam ama olursam hemen asilamaya gidicem 3 yıldır ne yaptıysam hamile kalamadim bana anlatirmsin nerde ozeldemi devlettemi ne kadar ücret ödedim asalamar nelerdi diye canm

Seni okadar iyi anlıyorum ki bende temmuzda insallah adet olmam ama olursam hemen asilamaya gidicem 3 yıldır ne yaptıysam hamile kalamadim bana anlatirmsin nerde ozeldemi devlettemi ne kadar ücret ödedim asalamar nelerdi diye canm
Hemen anlatayım canim. Başkent hastanesinde yaptırdım raporlu ilaç aldık farkına 500e yakın ödedik. Içinde ovitrella folik asit ve yumurta geliştirici ilaçlar vardı. 1 hafta kullandım ben gittim yumurta gelişmiş 16 mm olmuş dedi doktor. Iki gün daha kullan iğneyi sonra catlatma ignesini yap 2 gün sonra gel dedi. Bugünde gittim işlem yapıldı 15 gün bekle kanama olmazsa test yap dedi. Hastaneye de 500 verdik toplamda 1000 tl gitti bizden

Hastane özelmi tatlim

Mrb bende ilk aşılama için başladım iğnelerimi kullanıyorum Çarşamba günü kontrolüm var bakalım yumurtlar büyümüş mü ona bakılacak
Bende özel hastanede yaptırıyorum ama rapor çıkarmadım çok uğraştırıyor diye nasıl rapor çıkartılıyor

Evliligin 2 yıl geçmiş olması ve hiç çocuğunun olmaması şartı var raporda. Bizden aile tablosu ve kimlik fotokopileri aldılar herşeyi hastane halletti sağolsun.

Evliligin 2 yıl geçmiş olması ve hiç çocuğunun olmaması şartı var raporda. Bizden aile tablosu ve kimlik fotokopileri aldılar herşeyi hastane halletti sağolsun.
Siz çok uğraşmamışsınız iyi olmuş aslında benim yaptırdığım yerde rapor geçmiyormus

Slm kızlar ben aşılama diye başladım tedaviye ama doktor tek yumurta oldugu için aşılamadan vazgeçti şansı düşürüyormuş en az 2-3 yumurta olması gerekiyor dedi normal mi acaba şimdi ben boşuna ipne kullanmış oldum

Benimde tek yumurta vardı canim ama doktorum yaptı. 2 olması daha iyi sans artar ama tek yumurta da yeterli dedi benim doktorum. Sende ilişkiye gir bu dönemde bol bol canim. Tek yumurta da olsa şansın var sonuçta.

Ben 2. Aşılamamı yaptırdım 16 haziranda dün test yaptım 2. Cizgi silik çıktı kan testide 46,78 çıktı 2 gün sonra tekrar gel dedi inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız Allahım isteyen herkese nasib etsin Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Çok sevindim ya canim benim maşallah darısı başımıza inşallah benim daha çok günüm var ama hergün dualarla geçiriyorum bakalım bu sefer olur inşallah. Sende güzel haberler alırsın eminim.

merhaba bende 16 haziranda asilama yaptirdim ama benim biraz farkli bi durum benim doktorum asilamadan 1 hafta sonra.bi igne yapmami soyledi o igne catlatma.ignesiymis o igneyi yapali 6 gun oluyor bende test yaptim silik cizgi var kan testini temmuzun 2 sinde yaptirmami soyledi doktorum acaba bu ignenin etkisinden midir yoksa hamilemiyim umitlenmek istemiyorm acaba ignenin etkisi ne kadar sure devam eder bi bilginiz varmi

Tam süre bilemiyorum ben ama 14 günden önce yaptığın testlere çok umitlenme bence hakkında hayırlısı olsun inşallah canim. Ama zamanını beklemekte fayda var.

beklemek o kadar zor ki zamn gecmiyor
Bende gün sayıyorum canim daha 4.günüm 10 gün nasıl geçer hic bilmiyorum. Hergün salavatla zikirle geçiriyorum valla. Sende öyle yap hem rahatlarsın hemde rabbim hayırlısını verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…