Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ewett onemli ama elde degil ki biliyosun bi sure daha bekleyip tup bebege basliycaz artik
Biliyorum canim bilmez miyim. Müsaitsen yasin falan okusan yada esma çeksen gönlünü ferahlatmana yardımcı olur kuzum. Ben hep öyle yapıyorum. :)

merhaba canim ne durumdasin merak ettim
Ya dün idrar testi yaptım negatif cıktı kan içinde gitmedim henüz bugün 13.gün çıkar mi dersin? Hiç-bir belirti de yok adete dair de herhangi bir belirti yok. Beklesem mi test yapsam mi bilemedim

Ya dün idrar testi yaptım negatif cıktı kan içinde gitmedim henüz bugün 13.gün çıkar mi dersin? Hiç-bir belirti de yok adete dair de herhangi bir belirti yok. Beklesem mi test yapsam mi bilemedim
birkac gun daha bekle ve kan testi yaptir bence canim varsa bile belki erken oldugu icin idrar da cikmayabilir kan en garantisi 15 gun olunca kana baktir bence

birkac gun daha bekle ve kan testi yaptir bence canim varsa bile belki erken oldugu icin idrar da cikmayabilir kan en garantisi 15 gun olunca kana baktir bence
Beklemeye devam o zaman zaten 14.gün adet olmazsan test yaptır dedi doktor. Aşılamanın olduğu günü de sayınca bugün 13.gün olmuş oluyor

Kesinlikle sen daha iyisin demi. Şuan dayanamadım gidip kan verip geldim biliyor musun yarın yaylaya gidecekmisiz riske atamazdim eğer hamileysem gitmem ben hiç.
hayirlisiyla insallahh.guzel haber alirsin canim olmasa da uzulmek yok pes etmek yok.

Aynen öyle bu ay ara verecem arka arkaya aşılama yaptırmak istemiyorum. Bir bayan varmış belki bilirsin ona gidecem bu ay. Gidenler hamile kalmış diyorlar hep. Birde soğan kürsünü çok öneriyorlar onu yapayim diyorum. Benim rahimde kronik iltihaplanma vardı çünkü.
hadi ya nasip degilmis demekki daha zamani var canim uzulme saglik olsun

sogan kurunu bende denedim ise yaramadi ama faydasini goren cok kisi olmus bu gidecegin bayan ne yapiyor ki benim oturdugum yerde de boyle bi bayan var kac kisi duydum o kadina gidip hamile kalan bende bi ara gitmeyi dusundum ama nasip olmadi gidemedim belki bidahaki adetimde giderim

Adet olduysan bittikten sonra ilişkiye girmyorsun direk kadına gidiyorsun göbek çekiyor sanirim birde dualar okuyor falan. Ben daha önce gittim hamile kaldım ama düşük yaptım. Smdi tekrar deneyecem.

Kızlar bende AŞILAMA düşünüyorum ileri hareketlilik % 26 olma şansı yüzde kaç acaba varikosel 1 seviye tutarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…