ewett onemli ama elde degil ki biliyosun bi sure daha bekleyip tup bebege basliycaz artikHadi ya canimsin üzme kendini. Üzme ki hemen toparlan ve yeniden denemek için hazır hisset. Stres çok önemli biliyorsun
Biliyorum canim bilmez miyim. Müsaitsen yasin falan okusan yada esma çeksen gönlünü ferahlatmana yardımcı olur kuzum. Ben hep öyle yapıyorum. :)ewett onemli ama elde degil ki biliyosun bi sure daha bekleyip tup bebege basliycaz artik
yapmaya calisirim canim sagol.Biliyorum canim bilmez miyim. Müsaitsen yasin falan okusan yada esma çeksen gönlünü ferahlatmana yardımcı olur kuzum. Ben hep öyle yapıyorum. :)
Bugun 10.gün dayanamadım test yaptım negatif cıktı. Ilacın etkisi geçmiş ama sonuç doğru mudur sence yoksa çok mu erken? :-(yapmaya calisirim canim sagol.
daha erken canim bekle bence biraz daha 15 gun olsun.sonra kan tahlili.yaptir.Bugun 10.gün dayanamadım test yaptım negatif cıktı. Ilacın etkisi geçmiş ama sonuç doğru mudur sence yoksa çok mu erken? :-(
Günler hiç geçmiyor ya. Moralimi bozmuyorum hiç gün saymaya devamdaha erken canim bekle bence biraz daha 15 gun olsun.sonra kan tahlili.yaptir.
aynen moral bozmak yokGünler hiç geçmiyor ya. Moralimi bozmuyorum hiç gün saymaya devam
merhaba canim ne durumdasin merak ettimGünler hiç geçmiyor ya. Moralimi bozmuyorum hiç gün saymaya devam
Ya dün idrar testi yaptım negatif cıktı kan içinde gitmedim henüz bugün 13.gün çıkar mi dersin? Hiç-bir belirti de yok adete dair de herhangi bir belirti yok. Beklesem mi test yapsam mi bilemedimmerhaba canim ne durumdasin merak ettim
birkac gun daha bekle ve kan testi yaptir bence canim varsa bile belki erken oldugu icin idrar da cikmayabilir kan en garantisi 15 gun olunca kana baktir benceYa dün idrar testi yaptım negatif cıktı kan içinde gitmedim henüz bugün 13.gün çıkar mi dersin? Hiç-bir belirti de yok adete dair de herhangi bir belirti yok. Beklesem mi test yapsam mi bilemedim
Beklemeye devam o zaman zaten 14.gün adet olmazsan test yaptır dedi doktor. Aşılamanın olduğu günü de sayınca bugün 13.gün olmuş oluyorbirkac gun daha bekle ve kan testi yaptir bence canim varsa bile belki erken oldugu icin idrar da cikmayabilir kan en garantisi 15 gun olunca kana baktir bence
hayirlisiyla insallahh.guzel haber alirsin canim olmasa da uzulmek yok pes etmek yok.Beklemeye devam o zaman zaten 14.gün adet olmazsan test yaptır dedi doktor. Aşılamanın olduğu günü de sayınca bugün 13.gün olmuş oluyor
hayirlisiyla insallahh.guzel haber alirsin canim olmasa da uzulmek yok pes etmek yok.
ben iyiyim canim sonucun ne zamn cikacakKesinlikle sen daha iyisin demi. Şuan dayanamadım gidip kan verip geldim biliyor musunyarın yaylaya gidecekmisiz riske atamazdim eğer hamileysem gitmem ben hiç.
Cıktı sonuç canim negatif malesef. Kısmet değilmiş bu ayda.ben iyiyim canim sonucun ne zamn cikacak
hadi yaCıktı sonuç canim negatif malesef. Kısmet değilmiş bu ayda.
hadi yanasip degilmis demekki daha zamani var canim uzulme saglik olsun
sogan kurunu bende denedim ise yaramadi ama faydasini goren cok kisi olmus bu gidecegin bayan ne yapiyor ki benim oturdugum yerde de boyle bi bayan var kac kisi duydum o kadina gidip hamile kalan bende bi ara gitmeyi dusundum ama nasip olmadi gidemedim belki bidahaki adetimde giderimAynen öyle bu ay ara verecem arka arkaya aşılama yaptırmak istemiyorum. Bir bayan varmış belki bilirsin ona gidecem bu ay. Gidenler hamile kalmış diyorlar hep. Birde soğan kürsünü çok öneriyorlar onu yapayim diyorum. Benim rahimde kronik iltihaplanma vardı çünkü.
Adet olduysan bittikten sonra ilişkiye girmyorsun direk kadına gidiyorsun göbek çekiyor sanirim birde dualar okuyor falan. Ben daha önce gittim hamile kaldım ama düşük yaptım. Smdi tekrar deneyecem.sogan kurunu bende denedim ise yaramadi ama faydasini goren cok kisi olmus bu gidecegin bayan ne yapiyor ki benim oturdugum yerde de boyle bi bayan var kac kisi duydum o kadina gidip hamile kalan bende bi ara gitmeyi dusundum ama nasip olmadi gidemedim belki bidahaki adetimde giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?