Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testi tekrarladin mi canım hala pozitif mi ?

evet canim tekrarladim.dun.yine.silik.cizgi vardi.bugun tekrar yaptim ve tek cizgi cikti galiba ignenin.etkisi tamamen gecti sanirim yine.olmadi
Bugün bende meraktan yaptım iğnenin etkisi var bende de. Öyle düşünme daha kırmızıları görmeden. Inşallah güzel haberler alırsın hem erken daha bana doktor 14.gün adet olmazsan kan testi yap dedi. Idrar yanıltabilir dedi.

bende pazartesi.kan testi yaptircam pazartesi gunu 16.gunum oluyo sen kacinci gundesin

Bugün 7.gün oluyor benim. Bekleyebilirsem 14.gun kan testine gidecem bende :)
sabir etmek lazim bunu bende yapamiyorm ama hakkimizda hayirlisi olsun insallhh benim yine olmadi galiba idrar testi yaptim bu sabah negatif cikti olsaydi cikardi zaten cok uzgunum (

sabir etmek lazim bunu bende yapamiyorm ama hakkimizda hayirlisi olsun insallhh benim yine olmadi galiba idrar testi yaptim bu sabah negatif cikti olsaydi cikardi zaten cok uzgunum (
Canım benim ya. Hemen pes etme kan testine kadar idrar testi yapma istersen

Bekliyorum haberini umarım güzel sonuçlar alırsın. Hem olmazsa da vazgeçmek yok. Ilk aşılama da hemen tutmayabilir ama sonrakilerde tutar :)
benim bu ikinci asilamam ilk asilamayi gecen.yil.kasimd yaptirmistim.bu asilamada negatif olursa birdaha asilama yaptirmiycam biraz daha bekleyip tup bebek yaptircam.artik

benim bu ikinci asilamam ilk asilamayi gecen.yil.kasimd yaptirmistim.bu asilamada negatif olursa birdaha asilama yaptirmiycam biraz daha bekleyip tup bebek yaptircam.artik
Benim ilk bende tutmazsa bir kere daha yaptıracam oda olmazsa tüp bebeğe geçmek seninde dediğin gibi en mantıklısı. Çok yıpranıyoruz cunku

Benim ilk bende tutmazsa bir kere daha yaptıracam oda olmazsa tüp bebeğe geçmek seninde dediğin gibi en mantıklısı. Çok yıpranıyoruz cunku
aynenn hem asilamada sans oldukca dusuk ama.tup.bebekte sans daha yuksek maliyet acisindan.da birkac defa yapilacak asilamaya.verecegimiz parayi tup bebege vermek daha mantikli

aynenn hem asilamada sans oldukca dusuk ama.tup.bebekte sans daha yuksek maliyet acisindan.da birkac defa yapilacak asilamaya.verecegimiz parayi tup bebege vermek daha mantikli
Kesinlikle haklısın umarım hiç gerek kalmaz da yarın sende müjdeli haberi alırsın bir hafta sonrada ben alırım:)

gittim kan verdim canim 1 2 saate sonuc cikar merakla.bekliyorm negatif cikacak diye cokk korkuyorm.
Inşallah öyle olmayacak güzel haberler alacaksın canim benim. Hiç öyle düşünme güzel düşün. Hem olmasa da dünyanın sonu değil sonuçta. Çabalamaya devam edecez. Dua ediyorum senin için güzel sonuçlar alalım bu ay ikimizde inşallah

cokk tesekkur ederim canim benim pek umidim.yok acikcasi ama .insallahh ikimizde guzel haber aliriz

canim sonuc cikti malesef yine.negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…