Testi tekrarladin mi canım hala pozitif mi ?merhaba bende 16 haziranda asilama yaptirdim ama benim biraz farkli bi durum benim doktorum asilamadan 1 hafta sonra.bi igne yapmami soyledi o igne catlatma.ignesiymis o igneyi yapali 6 gun oluyor bende test yaptim silik cizgi var kan testini temmuzun 2 sinde yaptirmami soyledi doktorum acaba bu ignenin etkisinden midir yoksa hamilemiyim umitlenmek istemiyorm acaba ignenin etkisi ne kadar sure devam eder bi bilginiz varmi
evet canim tekrarladim.dun.yine.silik.cizgi vardi.bugun tekrar yaptim ve tek cizgi cikti galiba ignenin.etkisi tamamen gecti sanirim yine.olmadiTesti tekrarladin mi canım hala pozitif mi ?
Bugün bende meraktan yaptım iğnenin etkisi var bende de. Öyle düşünme daha kırmızıları görmeden. Inşallah güzel haberler alırsın hem erken daha bana doktor 14.gün adet olmazsan kan testi yap dedi. Idrar yanıltabilir dedi.evet canim tekrarladim.dun.yine.silik.cizgi vardi.bugun tekrar yaptim ve tek cizgi cikti galiba ignenin.etkisi tamamen gecti sanirim yine.olmadi
bende pazartesi.kan testi yaptircam pazartesi gunu 16.gunum oluyo sen kacinci gundesinBugün bende meraktan yaptım iğnenin etkisi var bende de. Öyle düşünme daha kırmızıları görmeden. Inşallah güzel haberler alırsın hem erken daha bana doktor 14.gün adet olmazsan kan testi yap dedi. Idrar yanıltabilir dedi.
Bugün 7.gün oluyor benim. Bekleyebilirsem 14.gun kan testine gidecem bende :)bende pazartesi.kan testi yaptircam pazartesi gunu 16.gunum oluyo sen kacinci gundesin
sabir etmek lazim bunu bende yapamiyorm ama hakkimizda hayirlisi olsun insallhh benim yine olmadi galiba idrar testi yaptim bu sabah negatif cikti olsaydi cikardi zaten cok uzgunumBugün 7.gün oluyor benim. Bekleyebilirsem 14.gun kan testine gidecem bende :)
Canım benim ya. Hemen pes etme kan testine kadar idrar testi yapma istersensabir etmek lazim bunu bende yapamiyorm ama hakkimizda hayirlisi olsun insallhh benim yine olmadi galiba idrar testi yaptim bu sabah negatif cikti olsaydi cikardi zaten cok uzgunum(
zaten.yarin kan testi yaptiricam yarin.kesinlesicek bakalim hayirlisiCanım benim ya. Hemen pes etme kan testine kadar idrar testi yapma istersen
Bekliyorum haberini umarım güzel sonuçlar alırsın. Hem olmazsa da vazgeçmek yok. Ilk aşılama da hemen tutmayabilir ama sonrakilerde tutar :)zaten.yarin kan testi yaptiricam yarin.kesinlesicek bakalim hayirlisi
benim bu ikinci asilamam ilk asilamayi gecen.yil.kasimd yaptirmistim.bu asilamada negatif olursa birdaha asilama yaptirmiycam biraz daha bekleyip tup bebek yaptircam.artikBekliyorum haberini umarım güzel sonuçlar alırsın. Hem olmazsa da vazgeçmek yok. Ilk aşılama da hemen tutmayabilir ama sonrakilerde tutar :)
Benim ilk bende tutmazsa bir kere daha yaptıracam oda olmazsa tüp bebeğe geçmek seninde dediğin gibi en mantıklısı. Çok yıpranıyoruz cunkubenim bu ikinci asilamam ilk asilamayi gecen.yil.kasimd yaptirmistim.bu asilamada negatif olursa birdaha asilama yaptirmiycam biraz daha bekleyip tup bebek yaptircam.artik
aynenn hem asilamada sans oldukca dusuk ama.tup.bebekte sans daha yuksek maliyet acisindan.da birkac defa yapilacak asilamaya.verecegimiz parayi tup bebege vermek daha mantikliBenim ilk bende tutmazsa bir kere daha yaptıracam oda olmazsa tüp bebeğe geçmek seninde dediğin gibi en mantıklısı. Çok yıpranıyoruz cunku
Kesinlikle haklısın umarım hiç gerek kalmaz da yarın sende müjdeli haberi alırsın bir hafta sonrada ben alırım:)aynenn hem asilamada sans oldukca dusuk ama.tup.bebekte sans daha yuksek maliyet acisindan.da birkac defa yapilacak asilamaya.verecegimiz parayi tup bebege vermek daha mantikli
aminnn insallahhh haberdar edelim.birbirimiziKesinlikle haklısın umarım hiç gerek kalmaz da yarın sende müjdeli haberi alırsın bir hafta sonrada ben alırım:)
aminnn insallahhh haberdar edelim.birbirimizi
gittim kan verdim canim 1 2 saate sonuc cikar merakla.bekliyorm negatif cikacak diye cokk korkuyorm.Naptın canim ne zaman gideceksin hastaneye?
Inşallah öyle olmayacak güzel haberler alacaksın canim benim. Hiç öyle düşünme güzel düşün. Hem olmasa da dünyanın sonu değil sonuçta. Çabalamaya devam edecez. Dua ediyorum senin için güzel sonuçlar alalım bu ay ikimizde inşallahgittim kan verdim canim 1 2 saate sonuc cikar merakla.bekliyorm negatif cikacak diye cokk korkuyorm.
cokk tesekkur ederim canim benim pek umidim.yok acikcasi ama .insallahh ikimizde guzel haber alirizInşallah öyle olmayacak güzel haberler alacaksın canim benim. Hiç öyle düşünme güzel düşün. Hem olmasa da dünyanın sonu değil sonuçta. Çabalamaya devam edecez. Dua ediyorum senin için güzel sonuçlar alalım bu ay ikimizde inşallah
canim sonuc cikti malesef yine.negatifInşallah öyle olmayacak güzel haberler alacaksın canim benim. Hiç öyle düşünme güzel düşün. Hem olmasa da dünyanın sonu değil sonuçta. Çabalamaya devam edecez. Dua ediyorum senin için güzel sonuçlar alalım bu ay ikimizde inşallah
Hadi ya canimsin üzme kendini. Üzme ki hemen toparlan ve yeniden denemek için hazır hisset. Stres çok önemli biliyorsuncanim sonuc cikti malesef yine.negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?