Övür aya kalmasın die eyluletelaş yapıyorum zaten epey bekledim doğal yol için vs.adet olman gerek canim adetin 2. gunu baslaniyor tedaviye
Ilaclara başlamak ve testleri doğru yapabilmek için adet olman sart canim. Hadi hayırlısı bakalım. Benim 47 gün olcak hala olmadım olur olmaz gidecem bende bekliyorum öyle:). Güzel haberlerini duyarız umarım. Süreci paylaşalım birbirimizle.Övür aya kalmasın die eyluletelaş yapıyorum zaten epey bekledim doğal yol için vs.
Inşallah canım ben daha öncede burdaydım sonra biraz bunalıma girdim kapattım uyeligimi yeniden dayanamayıp geldim bu kez sureci paylascam inşallah başka.kimseye anlatamıyoruz zaten:)Ilaclara başlamak ve testleri doğru yapabilmek için adet olman sart canim. Hadi hayırlısı bakalım. Benim 47 gün olcak hala olmadım olur olmaz gidecem bende bekliyorum öyle:). Güzel haberlerini duyarız umarım. Süreci paylaşalım birbirimizle.
Kesinlikle öyle tatlım. Hem rahatliyorsun çünkü burdakiler senle aynı seyleri yaşadığı için seni anlıyorlar. :)Inşallah canım ben daha öncede burdaydım sonra biraz bunalıma girdim kapattım uyeligimi yeniden dayanamayıp geldim bu kez sureci paylascam inşallah başka.kimseye anlatamıyoruz zaten:)
Peki aşılama sebebin ne canimdün ilk aşılamamı yaptırdım bende. ıkı taraftada 2-3 er tane gelişmiş yumurta vardı. çoklu gebelik olma ihtimali yüksek dedi doktor tutarsa eğer. pkoluyum bakalım ilkinde genelde tutmuyor diyorlar ama bekliyoruz :) doktorum 13 gün sonra yap test dedi yoksa ilaç etkisiyle yalnış sonuç verebiliyormuş
Regl olmuyorum ilac kullanmadan dogal yolla olmadi klomen catlatma ignesi falan gibi tedavilerle denedik .Peki aşılama sebebin ne canim
Anladım canm hayırlısı olsun inşallah benimde regli olmama gibi bi sorunum var eskiden yoktu sonradan oldu progesteron düşükmüş işler karışık esimdede morfoloji hız kötü bende tüpe başlıcaz ama randevunuza daha 2 ay var ki oda rahim filmi iciRegl olmuyorum ilac kullanmadan dogal yolla olmadi klomen catlatma ignesi falan gibi tedavilerle denedik .
Anladim hayirlisi ins. Rahim filmi bende cektirmistim cok korkuyordum. Tavsiye istersen istanbulda bi yer var pek agri aci olmuyor. Bizde her sey temiz cikti benim sadece oldum olasi ilacsiz adet olmuyordum pko cikti yumurta tembelligi oluyormus ama bir cok tedavi denedik olmadi. Asilama olmazsa bizde tupe gececegiz artikAnladım canm hayırlısı olsun inşallah benimde regli olmama gibi bi sorunum var eskiden yoktu sonradan oldu progesteron düşükmüş işler karışık esimdede morfoloji hız kötü bende tüpe başlıcaz ama randevunuza daha 2 ay var ki oda rahim filmi ici
Yurttaşındayım cnn bende orda olsaydık colton çektirmiş olurdum bende korkuyorum filmden ama bana anestezi falan demediler sadece ilaçlı film denildiAnladim hayirlisi ins. Rahim filmi bende cektirmistim cok korkuyordum. Tavsiye istersen istanbulda bi yer var pek agri aci olmuyor. Bizde her sey temiz cikti benim sadece oldum olasi ilacsiz adet olmuyordum pko cikti yumurta tembelligi oluyormus ama bir cok tedavi denedik olmadi. Asilama olmazsa bizde tupe gececegiz artik
Anestezi verilmiyor zaten internetten arastirmistim.bende baya agrili oluyor diye esim arastirip istnblda bi yer bulmustu en az agrili oldugu soyleniyordu. Oraya cektirmistim bende korktugum kadar agrili olmadiYurttaşındayım cnn bende orda olsaydık colton çektirmiş olurdum bende korkuyorum filmden ama bana anestezi falan demediler sadece ilaçlı film denildi
Anladım canım sagolasin yinede korkmamay caliscamAnestezi verilmiyor zaten internetten arastirmistim.bende baya agrili oluyor diye esim arastirip istnblda bi yer bulmustu en az agrili oldugu soyleniyordu. Oraya cektirmistim bende korktugum kadar agrili olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?