imkanin varsa hic bekleme canim bende beklemiycem artik eylulde abimin nisani var onu bekliyorum.yaptirmak icin nisandan sonra hemen basliycam hayirlisi olur insallahh ikimiz icindeCanım görüştüm doktorla on gorusmeymis bu. Biz testler yapılacak diye eski testleri götürmedik ama hepsini istedi. Adet olunca ara randevu al 2 yada 3 gün gel muayene edelim karar verelim dedi. Ama bizim anlattiklarimizin tüp bebeği işaret ettiğini se söyledi. Bir yandan biraz beklemek istiyorum. Diğer yandan da yaptıralım gitsin diyorum karmakarisigim
Öyle yapacam sanirim. Benim için en uygunu tüp Bebek uzatmak anlamsız. Imkanim var çok şükür canim. Sadece o tempoya girmek gözümü korkutuyor. Aşılama yaptırdım daha adet olamadım şiştikçe şişiyorum o yüzden huzursuz oldum biraz.imkanin varsa hic bekleme canim bende beklemiycem artik eylulde abimin nisani var onu bekliyorum.yaptirmak icin nisandan sonra hemen basliycam hayirlisi olur insallahh ikimiz icinde
Hayırlı olsun canim. Senin adına çok sevindim maşallah. Ya bize doktor 2. Aşılama yapabiliriz ama ihtimal düşük direk tüp Bebek diyor. %50 %60 olma ihtimali varmış ortalama.2.aşılamam ile hamile kaldım.
vakit kaybetmek yok sabırla bekleyin....
Allah izni ile olur kızlar...
Tüp bebek te ihtimal canım kesin değil ki gelen Allah tanHayırlı olsun canim. Senin adına çok sevindim maşallah. Ya bize doktor 2. Aşılama yapabiliriz ama ihtimal düşük direk tüp Bebek diyor. %50 %60 olma ihtimali varmış ortalama.
peki bugun ki doktor bisey demedi mi neden adet olmuyorsun ilaci kullan dedi miÖyle yapacam sanirim. Benim için en uygunu tüp Bebek uzatmak anlamsız. Imkanim var çok şükür canim. Sadece o tempoya girmek gözümü korkutuyor. Aşılama yaptırdım daha adet olamadım şiştikçe şişiyorum o yüzden huzursuz oldum biraz.
Evet ilacı kullan adet olman gerekiyor muayene etmem için dedi. Birde eskiden yapılmış ne varsa getir dedi. Onlara bakıp karar vermek istiyorum dedi. Aslnda ben götürelim dedim de eşimde onlar test yapıyor diye götürmeyelim dedik. Ama istedi adam :)peki bugun ki doktor bisey demedi mi neden adet olmuyorsun ilaci kullan dedi mi
Muhakkak canim Allahtan istiyoruz zaten. Ama fiziksel olarak durumunu bilmekte de fayda var. :)Tüp bebek te ihtimal canım kesin değil ki gelen Allah tan
o zamn kullan ilaci.bakalim ne zamn adet olucaksin boyle hamile olmadigini bilmek ama hala.adet olmamak ta zordur yaEvet ilacı kullan adet olman gerekiyor muayene etmem için dedi. Birde eskiden yapılmış ne varsa getir dedi. Onlara bakıp karar vermek istiyorum dedi. Aslnda ben götürelim dedim de eşimde onlar test yapıyor diye götürmeyelim dedik. Ama istedi adam :)
Kesinlikle öyle canim ya. Şişiyorum. Çok gerginimo zamn kullan ilaci.bakalim ne zamn adet olucaksin boyle hamile olmadigini bilmek ama hala.adet olmamak ta zordur ya
hayirlisiyla insallah en kisa zamnda addt olursun da tedavine baslarsin canimKesinlikle öyle canim ya. Şişiyorum. Çok gerginim
merhaba canim merak ettim.seni adet oldun mu tedaviye basladin miKesinlikle öyle canim ya. Şişiyorum. Çok gerginim
Yok canım ya. Ilaç bugün bitti olmayı bekliyorummerhaba canim merak ettim.seni adet oldun mu tedaviye basladin mi
hadi yaa insallahh en kisa zamnda olur canim da biran once baslarsin tedavine.Yok canım ya. Ilaç bugün bitti olmayı bekliyorum
Inşallah kuzum Valla hevesle bekliyorum bakalım. :)hadi yaa insallahh en kisa zamnda olur canim da biran once baslarsin tedavine.
Ikinc8 asilamami yaptrcaksin peki canmInşallah kuzum Valla hevesle bekliyorum bakalım. :)
Yok canım tüp bebeğe gececem.Ikinc8 asilamami yaptrcaksin peki canm
Bende aşılama sanıyodum günlerdir tüp yapılacakmış haftaya randevumda bakalım nasıl ne zaman baslicam tedaviye adet olmak şartmı ya tüp bebek tedavisine başlamak icinYok canım tüp bebeğe gececem.
adet olman gerek canim adetin 2. gunu baslaniyor tedaviyeBende aşılama sanıyodum günlerdir tüp yapılacakmış haftaya randevumda bakalım nasıl ne zaman baslicam tedaviye adet olmak şartmı ya tüp bebek tedavisine başlamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?