Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım görüştüm doktorla on gorusmeymis bu. Biz testler yapılacak diye eski testleri götürmedik ama hepsini istedi. Adet olunca ara randevu al 2 yada 3 gün gel muayene edelim karar verelim dedi. Ama bizim anlattiklarimizin tüp bebeği işaret ettiğini se söyledi. Bir yandan biraz beklemek istiyorum. Diğer yandan da yaptıralım gitsin diyorum karmakarisigim

imkanin varsa hic bekleme canim bende beklemiycem artik eylulde abimin nisani var onu bekliyorum.yaptirmak icin nisandan sonra hemen basliycam hayirlisi olur insallahh ikimiz icinde

imkanin varsa hic bekleme canim bende beklemiycem artik eylulde abimin nisani var onu bekliyorum.yaptirmak icin nisandan sonra hemen basliycam hayirlisi olur insallahh ikimiz icinde
Öyle yapacam sanirim. Benim için en uygunu tüp Bebek uzatmak anlamsız. Imkanim var çok şükür canim. Sadece o tempoya girmek gözümü korkutuyor. Aşılama yaptırdım daha adet olamadım şiştikçe şişiyorum o yüzden huzursuz oldum biraz.

2.aşılamam ile hamile kaldım.
vakit kaybetmek yok sabırla bekleyin....
Allah izni ile olur kızlar...
Hayırlı olsun canim. Senin adına çok sevindim maşallah. Ya bize doktor 2. Aşılama yapabiliriz ama ihtimal düşük direk tüp Bebek diyor. %50 %60 olma ihtimali varmış ortalama.

peki bugun ki doktor bisey demedi mi neden adet olmuyorsun ilaci kullan dedi mi

peki bugun ki doktor bisey demedi mi neden adet olmuyorsun ilaci kullan dedi mi
Evet ilacı kullan adet olman gerekiyor muayene etmem için dedi. Birde eskiden yapılmış ne varsa getir dedi. Onlara bakıp karar vermek istiyorum dedi. Aslnda ben götürelim dedim de eşimde onlar test yapıyor diye götürmeyelim dedik. Ama istedi adam :)

o zamn kullan ilaci.bakalim ne zamn adet olucaksin boyle hamile olmadigini bilmek ama hala.adet olmamak ta zordur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…