Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben anamur'dayım.. burda tüp bebek merkezi yok antalyadan araştırcam artık.. sende mi tüpe geçtin aşılamaya boşuna para dökmeye gerek yok bence..
Bende tüp Bebek yaptıracam. Hâlâ adet olmadım ilaçta kullanmak istemiyorum. Normal adet tarihimi bekliyorum. Asilamadan hiçbişey anlamadım ben. Tup bebek icin de adana acibademe gidecem. Volkan noyan var çok iyi bir doktor. Adanayı düşünürsen tavsiye ederim. 19unda gidecem bilgi alacam daha detaylı anlatırım söylediklerini. Paylaşımda olursak daha sağlıklı kararlar veririz diye düşünüyorum:)

slm canim nasilsin ne durumdasin adet.oldun mu

slm canim nasilsin ne durumdasin adet.oldun mu
Yok canım malesef. Ilaç kullanmayayım dedim normal adet tarihimi bekledim ama yine olmadım bugun basladim ilaca bakalım 1 hafta sonra falan olacam inşallah. Yarında acibademdeki doktora gidecez çok heyecanliyim

Yok canım malesef. Ilaç kullanmayayım dedim normal adet tarihimi bekledim ama yine olmadım bugun basladim ilaca bakalım 1 hafta sonra falan olacam inşallah. Yarında acibademdeki doktora gidecez çok heyecanliyim
peki neden adet olmadin ki kan testini tekrarlayip oyle baslasaydin ilaca canim

peki neden adet olmadin ki kan testini tekrarlayip oyle baslasaydin ilaca canim
Evde test yaptım negatif olsaydı çıkardı şimdiye herhalde ya. Doktor hiçbişey demedi ki. Hemşireye ölçüler yazdırdı yumurta gelişimini tamamlayamamış dedi. Sen nasıl aşılama yaptin o zaman

Evde test yaptım negatif olsaydı çıkardı şimdiye herhalde ya. Doktor hiçbişey demedi ki. Hemşireye ölçüler yazdırdı yumurta gelişimini tamamlayamamış dedi. Sen nasıl aşılama yaptin o zaman
doktorun bastan savmis o zamn canim bence ilaci icme simdi yarin gidince doktora a anlat durumu kan tahlili yaptir.tekrardan burda cok okudum kan testi.negatif cikmis adet sokturucu ilac kullanmasina ragmen adet olmamis ve sonradan hamile oldugunu ogrenen cok.kisi var

Hadi ya. Hemde çok savsakladi doktor. Diyorum ya düştüm ben falan anlattım durumu muayene etmedi bile. Hemen sperm enjekte etti sonra baktı tamam yumurta çatlamış dedi. Smdide yumurta gelişimini tamamlamamış dedi. Çok arada kaldım valla 3 tane içtim ilaç. Sürekli test yaptırmakta istemiyorum yıpratıyor çünkü. Yarın doktor muayenesini bekleyeyim en iyisi

bencede de canim yarini bekle bakalim.insallahh yarin guzel gecer

hayirlisi.bakalim bana de haber ver canim
Tamam canim. Smdi doktoru aradım dayanamadım bana sağlıklı bir açıklama yapsın diye hemşiresiyle konuştum. 20m kist oluşmuş çatlayan yumurta bazen sıvı ile dolup kist olabiliyormuş o zaman adet olmuyormuşsun. Ilaçi kullanıp kisti atmalısın vücuttan dedi. En azından ne olduğunu öğrenmiş oldum ya.

hmm aynen canim en azindan icin rahatlamis oldu peki bu ilaci kullaninca olusan kist gidecek mi bakalim yarin gidecegin doktor ne.diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…