- 28 Mayıs 2025
- 2.159
- 426
- 38
- 25
Senin reglin yeni bitmedi mi o sekilde anladim benIns benim hala sildigim de cok.acik kirmzii geliyo turuncuya yakin acik kirmizi
Evet bugun biteli 9 gun oldu reglSenin reglin yeni bitmedi mi o sekilde anladim ben
Hm anladim cnm test yapmismiydin bn daha yapmadim bgn regl gunum daha olmadim beklemedeyimEvet bugun biteli 9 gun oldu regl
Daha yeni adetime 13 gun var cok kan testi de çıkmıyor ben ilk defa boyle arada kanama görünce suphelendim ondan aynisini yaşayan var mi diye sordumHm anladim cnm test yapmismiydin bn daha yapmadim bgn regl gunum daha olmadim beklemedeyim
Cnm kac gun senin adet dongun daha yumurtlaman bile yeni olmustur seninDaha yeni adetime 13 gun var cok kan testi de çıkmıyor ben ilk defa boyle arada kanama görünce suphelendim ondan aynisini yaşayan var mi diye sordum
Aslinda oldu akintidan anladim 3 4 gun önce oldu 27 28 gunde hir duzenli oluyorum ya gunu gunune ya da 1 gun omce 1 gun sonra iste ilk defa boyke bir sey gördüm ondan bir şaşkınımCnm kac gun senin adet dongun daha yumurtlaman bile yeni olmustur senin
Vucut cok tuhaf bisey cnm devam ederse doktora gitAslinda oldu akintidan anladim 3 4 gun önce oldu 27 28 gunde hir duzenli oluyorum ya gunu gunune ya da 1 gun omce 1 gun sonra iste ilk defa boyke bir sey gördüm ondan bir şaşkınım
Gidecegim bugun gittim bir sey cikmadi iste hormonlat normal beta hcg erken kanama olursa tekrar gel dediVucut cok tuhaf bisey cnm devam ederse doktora git
Ne zaman test yapmalıyımKızlar bat 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir mi
Cnm en az 5 gun sonraNe zaman test yapmalıyım
1 kac gun sonra olabilir test benceCnm en az 5 gun sonra
Olabilir benimde oyle sabirla bekliyorum 1 hafta kalmasını en azindan benim daha cok varKızlar bat 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir mi
Hayırlı sonuçlar olsun İnşallh hepimiz içinOlabilir benimde oyle sabirla bekliyorum 1 hafta kalmasını en azindan benim daha cok
Ztn 3 gun gecmis 2 gun daha bekler yani ayni seye geldi cnm1 kac gun sonra olabilir test bence
Evet benim bugunde geldi az kanama kahverengi gibi devam ediyor halaZtn 3 gun gecmis 2 gun daha bekler yani ayni seye geldi cnm
Senin bat ne zmnEvet benim bugunde geldi az kanama kahverengi gibi devam ediyor hala
27 Eylül benimSenin bat ne zmn
simge inşallah hamilesindir seni diğer konulardan hatırlıyorum <3<3<3Evet benim bugunde geldi az kanama kahverengi gibi devam ediyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?