Ins çünkü ilk kez basima geldi bugun kan ve idrat testi verdim enfeksiyon da cikmadi her sey normal beta erken oldugu icin bakmadilar sabirla bekliyirum en az 6 7 gun kala belli olur artiksimge inşallah hamilesindir seni diğer konulardan hatırlıyorum <3<3<3
Naksu ya yazacakkken sana yazdığımı farkettim simdiZtn 3 gun gecmis 2 gun daha bekler yani ayni seye geldi cnm
Sizi diger konudan gördüm ayni seyi yaşıyorduk hamile cikmissiniz cok sevindim buraya da yazarmsinizz ne belirtiler olduSenin bat ne zmn
Cnm belirtim yoktu bel agrim haric acikcasi regl belirtim de yoktu test yaptim golgelik gordum kan verdim pozitif ama kimyasal suanSizi diger konudan gördüm ayni seyi yaşıyorduk hamile cikmissiniz cok sevindim buraya da yazarmsinizz ne belirtiler oldu
Regl mi sokuldu iyice pekiCnm belirtim yoktu bel agrim haric acikcasi regl belirtim de yoktu test yaptim golgelik gordum kan verdim pozitif ama kimyasal suan
Yani gibi bisey cnm anca sokuluyorRegl mi sokuldu iyice peki
Progestqn işe yaramadı mıYani gibi bisey cnm anca sokuluyor
Söküldü mi ne durumdasinYani gibi bisey cnm anca sokuluyor
Sanki silik çizgi var gibiBenim az bugunde geldi test aldim bugunu saymazssak 10 gun kaldı
Yokmus ya icini acinca tertemizdi sividan oyle görünmüş galibaSanki silik çizgi var gibi
Yok cnm hala lekelenme seklinde devam ediyor rengi koyulasmis gibi kimyasala donuyor sanirimSöküldü mi ne durumdasin
Ne.durumdasin doktor bana bugun bakti sadece kist ya da sıkıntı yok adetini bekle dedi test yaptim bnde az once boyle ciktiYok cnm hala lekelenme seklinde devam ediyor rengi koyulasmis gibi kimyasala donuyor sanirim
Markasi ne cnmNe durumdasin
Ne.durumdasin doktor bana bugun bakti sadece kist ya da sıkıntı yok adetini bekle dedi test yaptim bnde az once boyle cikti
Markadi nimo idi ama yalanci gakiba baska yaptim bugun cikmadi hicMarkasi ne cnm
Olabilir cnm piyasadaki cogu test yalanci veriyor ztnMarkadi nimo idi ama yalanci gakiba baska yaptim bugun cikmadi hic
Sen ne durumdasin ben beklicem 1 kac gun test yapmicamOlabilir cnm piyasadaki cogu test yalanci veriyor ztn
Cnm bnm kimyasala dondu ne yazikkiSen ne durumdasin ben beklicem 1 kac gun test yapmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?