• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk defa birine hakkımı asla helal etmiyorum

yasemingiller

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
240
511
18
36
Selam kızlar,

daha önce bikac defa bu konuyla alakalı konu açmıştım, aslında sıkmakta istemiyorum, benimki de dertmi bazılarının yanında, geçeceğini biliyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum. Kısaca özetleyeyim, erkek arkadaşımın benimle aynı anda aylarca idare ettiği başka bi kız daha olduğunu ve bunu bizim görüşmediğimiz sürede sosyal medyadan tesadüfen öğrendiğimi yazmıştım. Kendi son aradığında hem bu kızın hemde eski sevgilisinin aradığını söyledi (benim kızdan haberim yoktu, sadece tanıdığını biliyordum) ama sen kendini böyle basit insanlarla sakın karşılaştırma, sen çok değerlisin, kalbinde içinde dışında tertemiz ve çok güzel, onlarla zaten olmam ben, ikisi de seninle kıyaslanmaz bile sen bambaşkasın ne olur bana süre ver sıkıntılarımı atlatıp seninle ciddi bi adım atmak istiyorum, seni kaybetmek istemiyorum dedi ve üzerinden 3 hafta geçti ve ben bu olayı öğrendim. Mesaj attım tabi, şeref, karakter, vicdan gibi şeyler keşke satılsaydı sende nasiplenseydin dedim, ben sana güvendiğim için kandırıp eğlendiysen sen anca kendini kandırırsın acıyorum sana minvalinde bi mesajdı. Teşekkür edip numaramı engellemeden sildi, bende tabi onu heryerden silmiştim zaten.
Bugün öğrendim ki o kızla (ortak arkadaşlarımıza beni rahatsız ediyor, o kız aileme yakışmaz, benim tipim değil, onunla olmaz diye kötülediği) kişiyle söz takmışlar. Üzüldüğüm şey onu kaybetmek falan asla değil, aksine öyle birinden kurtulduğum için şükrediyorum, tamamen soğudum. Ama şuan kendime olan güvenim, onurum aşırı zedelendi, hayatımda ilk kez bu şekilde hissediyorum kendimi. İlk kezde birinin mutsuz olmasını istiyorum, içim soğusun istiyorum, öfkem dinsin istiyorum. Beni düşürdüğü bu duruma o da düşsün, nefret bile edemiyorum tiksiniyorum ondan. Böyle yapanlardan bu ah çıkmaz mı kızlar? Bunun adı adilik değil de nedir, neden yaparlar ki böyle, halbuki beni aramasa sessiz sedasız bitseydi, zerre kadar öfke duymazdım ama beni cücük beyniyle beklemeye alıp kötülediği kızla işleri ciddiye bindirmesine tahammül edemiyorum. Biliyorum geçecek, biliyorum hepsi tecrübe ama bu kendimi berbat hissetmeme engel olmuyor :KK43:

Edit: ben konu uzamasın diye çok detay vermedim ama yanlış anlattım, o kızları kötülerken ben elbette dinlemedim, seni zorla aramıyorlar ya neden kötülüyorsun dedikten sonra çark etti zaten ahlaksız. O yüzden kısa kesti ama sonradan ortak arkadaşlardan duyduğum, kıza baya giydirmiş bana o kadarını söyleyemedi, dedikoducu erkekten nefret ederim oda biliyordu

Son düzenleme:
Sizi aldatan bir adamı beklemeye karar verip sonra başkasıyla nişanlandığını öğrenince ah mı ettiniz ben mi yanlış anladım?
Hayır canım, beni aldattığını bilmiyordum tabiki. Sıkıntıları olduğunu biliyordum, oda onu bahane ederek bi süre onlarla meşgul olacağını söyledi. Uzun uzadıya konuştuk, dedim olmuyorsa yolumuza bakalım, asla seni kaybetmek istemiyorum ne olursun bikac hafta dişini sık, söz veriyorum hepsini düzelteceğim deyince ve hastalıktan tut başka birsürü şeyden dem vurup vicdanıma oynadı bende tabiki bekledim. Sonra tesadüfen öğrendim ki meğer aylardır o kızla görüşüyormuş

Hayır canım, beni aldattığını bilmiyordum tabiki. Sıkıntıları olduğunu biliyordum, oda onu bahane ederek bi süre onlarla meşgul olacağını söyledi. Uzun uzadıya konuştuk, dedim olmuyorsa yolumuza bakalım, asla seni kaybetmek istemiyorum ne olursun bikac hafta dişini sık, söz veriyorum hepsini düzelteceğim deyince ve hastalıktan tut başka birsürü şeyden dem vurup vicdanıma oynadı bende tabiki bekledim. Sonra tesadüfen öğrendim ki meğer aylardır o kızla görüşüyormuş

E ama o kızların önemli olmadığını sizin değerli olduğunuzu falan neden söyledi o zaman? Konu oturmadı benim kafamda.

Hadi siz kurtuldunuz da diğer kıza yazık.Arkasından böyle konuşan biriyle evlenecek belki.Korkunç ötesi korkunç
Bende acıyorum kıza ama kızın gözünü sanırım parayla boyadı. Kendisi zengin, araba ve bikac pahalı hediyelerle kızı kandırdı. Kızıda kısman tanıyorum, zengin koca isteyen biriydi, normalde buna bakacak biri değil. Benim tek hazmedemediğim konu, madem İşler ciddiye bindi, sessiz sedasız bitirseydi benimle olan ilişkisini. O zaman bu kadae öfke duymazdım

Onun mutsuz olmasi size bir sey kazandirmaz.
Karaktersizmis belli ki. Yatip kalkip sukredin evlenince de aldatirdi.
Sizi digerleriyle kiyasladigi noktada bitirmeliydiniz. Cunku asla siz varken baskasi olmamali.

E ama o kızların önemli olmadığını sizin değerli olduğunuzu falan neden söyledi o zaman? Konu oturmadı benim kafamda.
Konuyu kısa tutmaya çalışırken biraz eksik oldu sanırım kusura bakmayın. Ben tamamen bitirmiştim kafamda hatta ona da yazdım, dedim kendine iyi bak yolun açık olsun, hakkımda helal olsun. 1-2 hafta sonra beni aradı, neden hemen herşeyi bitirdiğimi sordu, sıkıntılı süreçte olduğumu biliyorsun dedi. Bu esnada eski sevgilim ve o ta aylar önce tanıştığım kız vardı ya (bana başından anlatmıştı o kızla tanıştığını ama görüşmediğini) o ikisi de yazdılar beni aradılar. Dedim sebebi nedir, bilmiyorum ben Ümit mi verdim acaba, ben onlarla olmam zaten, benim sana bunu anlatmanın sebebi aramızda gizli saklı kalmasın, deyip o kızı kötüledi. Bende Kızı kötüleme dedim, kötülemek değil ama istemediğimi anlamıyor dedi

Ders olmuş size.
Baska kadinlar icin, basitler, senle kıyaslanamazlar falan diye dedikodularini yaparken oksanan gururunuz biraz kırılmıştır.
Ben dedim zaten ona neden kötülüyorsun onları, istemesen görüşmezsin diye, sana kızlar zorla yazacak değil dedim. Hayır kötülemek değil ben aramızda gizli saklı olmasın diye söylüyorum dedi. Yanlış anlattıysam özür dilerim dedi

Onun mutsuz olmasi size bir sey kazandirmaz.
Karaktersizmis belli ki. Yatip kalkip sukredin evlenince de aldatirdi.
Sizi digerleriyle kiyasladigi noktada bitirmeliydiniz. Cunku asla siz varken baskasi olmamali.
Aynen bende kendime kızıyorum, o konuşmayı yaparken ben dedim zaten, kötüleme kimseyi diye, kötülemek değil istemediğimi anlamıyor ondan, yanlış anlattıysam kusura bakma dedi ve konu kapandı. Yoksa kızın hakkında daha neler söyleyecekti ama ben kestim. Böyle karaktersiz birinden kurtuldum çok şükür ama kendimi yine de kötü hissediyorum

Konuyu kısa tutmaya çalışırken biraz eksik oldu sanırım kusura bakmayın. Ben tamamen bitirmiştim kafamda hatta ona da yazdım, dedim kendine iyi bak yolun açık olsun, hakkımda helal olsun. 1-2 hafta sonra beni aradı, neden hemen herşeyi bitirdiğimi sordu, sıkıntılı süreçte olduğumu biliyorsun dedi. Bu esnada eski sevgilim ve o ta aylar önce tanıştığım kız vardı ya (bana başından anlatmıştı o kızla tanıştığını ama görüşmediğini) o ikisi de yazdılar beni aradılar. Dedim sebebi nedir, bilmiyorum ben Ümit mi verdim acaba, ben onlarla olmam zaten, benim sana bunu anlatmanın sebebi aramızda gizli saklı kalmasın, deyip o kızı kötüledi. Bende Kızı kötüleme dedim, kötülemek değil ama istemediğimi anlamıyor dedi

Ben yine ah edecek bişey bulamadım sanırım. Bile bile lades demişsiniz.

Insan acıları ile olgunlaşır hayatı öğrenir.Bir ders olarak bakın üzülmemeye calışın o tip zaten mutlu olamaz kıza yazık keşke ulaşıp söyleseniz mesaj falan varsa tabi

Ben yine ah edecek bişey bulamadım sanırım. Bile bile lades demişsiniz.
Son konuşmaları olmasaydı bende etmezdim zaten. Bugüne kadar da kimseye etmedim herkes kendi eder kendi bulur. Ama vicdanıma oynayıp ortak arkadaşlara herşeyi farklı anlatıp arkamdan gizli gizli işler çevirmesini kaldıramıyorum. Beni aramayıp komple olay kapansaydı bende ah etmezdim isterse aldatmış olsun

Hala bu laflara inananlar var... Bir erkek bir kadını basit, namussuz, bana yapıştı tarzında kötülüyorsa büyük ihtimal yalan söylüyordur. Doğruysa da adam kötü biridir bu şekilde konuştuğu için. Karakterli insanlar eski konuştukları insanları böyle çirkin şekilde kötülemez. Ki onu da geçtim aldatmanın asla bahanesi olamaz. Son konuşmasında ne derse desin affetmeyecektiniz.

Aynen bende kendime kızıyorum, o konuşmayı yaparken ben dedim zaten, kötüleme kimseyi diye, kötülemek değil istemediğimi anlamıyor ondan, yanlış anlattıysam kusura bakma dedi ve konu kapandı. Yoksa kızın hakkında daha neler söyleyecekti ama ben kestim. Böyle karaktersiz birinden kurtuldum çok şükür ama kendimi yine de kötü hissediyorum
Bu kotu hissetme durumu ondan bagimsiz. Bir iliskiden ciktin. Diger kiz tercih edilmis sizin yerinize gibi goruyorsunuz. Ama onun da saglikli karar verdigini sanmam. Kisa zaman icinde olmus. Sabretmek dusuyor size. Gercekten deger veren ve seven biriyle karsilasinca anliyorsunuz eskisinin ne kadar bos oldugunu.

Başkaları kötülenip siz pohpohlandığınızda herşey unutulup sorun olmayan ilişki terk edilince mi sorun oldu ?
Konuyu eksik anlatınca böyle anlaşılıyor. Uzatmak istememiştim, o kızları kötülerden ben susmadım zaten, sana zorlamı yazıyorlar neden kötülüyorsun ki şimdi onları dedikten sonda çark etti, aramızda gizli saklı olmasın diye demiş güya. Ama yanlış anlattım özür dilerim dedi ve konu kapandı

Muhtemelen ulasamiyordu kiza buna yuz vermedi buda ailemize yakismaz vs gibi sozlerle duygularini gizliyordu sonunda kiz kabul etti buda sozlerini yedi

Kuzum benzer birsey yasadim zor biraz degersiz hissettiryor ama.onun karakterini gosteriri sahsina alma yani

Back
X