eşimle severek aşık olarak evlendik o lise mezunu ben üni. ilk başlarda herkes karşı çıktı bana ailem hariç annemlerde tanıdıktan sonra sevdiler sorun olmadı ben herkese karşı onu savundum bi çok üni mezunlarına taş çıkartır çok karakterli anlayışlı bir adam dedim. ama bugün gerçekten utandım evleneli 3 ay oldu ve annem ve kardeşim benim yanımaa geldiler ilk gün eşim normal davrandı ama ikinci gün akşam geldi işten sofraya oturdu ne annemle ne de benle doğru düzgün konuşmadı erkenden de odaya çekilip yattı bugün de aynı şey oldu ben tabi çok üzüldüm yerin dibine girdim annemle iki laf etmedi diye. suratım düştü tabi yatınca annladım sorunun ne olduğunu eşim hayırdır dedi bi sorun mu var ben de asıl sana hayırdır 2 gündür konuşmuyosun hiç dedi meğer ailemden rahatsız olmuş beyefendi dünyada inanmazdım benim sevdiğim adamın böyle bişey diyeceğini öyle içime oturduki bu durum.kaynanam benim üstümde oturuyor karşımda da eşimin yengesi birde yengesine gittiği için kızıyormuş ona gitmesinmiş kiii yengesi annemi çağırmış oturmaya kendi annesi annem ilk geldiği gün geldi hoşgeldine 2.3 bişiy konuştu gitti dahada annemle konuşmamıştır yengesi ilgileniyor işte ne güzel Allah ondan razı olsun