İş şöyle olabilir master zorunlu çalışabilmek için yurtdışında. Yani vize alıp da gitsem, evlenip de gitsem fark etmiyorYurtdışı ilk tercihim olur, iş bulabileceğinizi düşünüyorsanız tabii
O zaman önce master yapardımİş şöyle olabilir master zorunlu çalışabilmek için yurtdışında. Yani vize alıp da gitsem, evlenip de gitsem fark etmiyor
Bayaa borçlanmam gerekiyor ama haklısınız benim de aklımda bu var.O zaman önce master yapardım
İşte ben de onu istiyorum yürekten ama kredi mi çekmeliyim napmalıyım?
Gelir yokken krediyi nasıl ödeyeceksin?İşte ben de onu istiyorum yürekten ama kredi mi çekmeliyim napmalıyım?
Dil sınavına ve programa hazırlanmak için süreye ihtiyacım var. Küçük bir şehirde düşünüyorum. Başvuru Eylül'de oluyor diyelim ama kabul ve başlama 1 yıla kadar uzuyor. Ben de başvurduktan sonra işe girmek istiyorum yani birkaç ay sadece master için uğraşmam gerekiyor ki kazanayım. O yüzden kredi dedim geçinebilmek için.iyi de
daha kabul almış değilsiniz
onu geçtim kabul almak için gerekli dil sınavı vs geçmiş değilsiniz
ki okulların kabul dönemleri zaten belli dönemler olur
başvurdunuz da geçtiniz de vizeye geldi sıra...bunlar hep süre... 3 günde olmuyor ki.
burada o sürede ne yapacaksınız? işe girseniz alacağınız paradan birikim yapabilecek misiniz?
sizin master programları ne kadar sürüyor? hangi ülke, ne kadar masraf olur? okul mesela londrada mı yoksa minik bir şehirde mi olacak? o ülkede daha önce deneyiminiz var mı iş bulma imkanı var mı?
yurtdışına evlenerek gitseniz formaliteden mi evleneceksiniz?
hiç bir şeyi yazmamışsınız ki biz nasıl akıl verelim?
hatta krediyi nasıl çekeceksin diye başlasak sormaya :)Gelir yokken krediyi nasıl ödeyeceksin?
oraya gittikten sonra nasıl ödeyeceksiniz?Oraya gittikten sonra öderim diye düşündüm.
Cok riskli . Diyelim anlaşamadınız ve ayrıldınız ozaman da size iyilik olsun diye yardım edeceğini hiç sanmıyorum. Tüm emekleriniz bir anda çöpe gidecek. Erkek arkadaşın ipiyle kuyuya inmeyin bence.erkek arkadaşımla 7 aydur beraaberz kendi teklfi etti ben master diyince ama ailelre haber vermeden dedi, ben de teşeükkür edip reddettim, avrupa vatandaşı o. reddedince de bozuldu, kendi imkalarımla gitmek istiroem dedim, orada da lazım olabilir hemen reddetme minvalinde bir şeyler dedi.kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?