Gebeliğe Hazırlık İlk defa kadın doğum doktoruna gideceğiz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spring331

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
101
92
48
Merhabalar 2 yıllık evliyiz ve 8 aydır gebelik istiyoruz. İlk defa doktora gitmeye karar verdik. Ancak bu işlere çok uzak olduğum için sormak istedim. Eşime muhtemelen yapılacak olan sperm testini kadın doğum doktoru mu istiyor? Yoksa onun için ayrıca ürolojiden mi randevu almamiz gerekli. Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Canım ben kendi teceübemden bahsedeyim.. Ben doktora gittim önce muayene etti yumurtlama tembelliğim varmış.. Doktor kadın doğum bu arada.. Doktor senin tedavine başlayıp. Seni yıpratmamak için eşinin sperm testine bakalım ona göre hareket ederiz dedi özel Bi doktor devlet ya da özel hastane değildi.. Ama. Bazıları ürolojiye de gönderiyor

Kadın doğuma ben muayene olmuştum eşime kağıt verdi direkt laboratuvara yönlendirdi yani eşimin muayene olmasına gerek yoktu. Çok şükür ikimizin de sonuçları temizdi ama yine de 7-8 ayı buldu hamile kalmam yine de gidin tabi içiniz rahat etsin vitamin verir belki

Benim tahlillerim yapıldığı sırada eşime de kağıt verdi doktor, özel bir laboratuvarda yaptırdık. Güzel sonuçlarınız olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…