- 11 Haziran 2015
- 386
- 273
- 18
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
Allah o fetusu koymussa rahmine rizkinida verir kimseyede muhtac birakmaz seni herseyde vardir bir hayir belki o bebek sana mucize olacak yasantin degisecek kesinlikle kıyma derim sans ver minigeYasal sürem 2 hafta sanırım ve ben hala aldırıp aldırmama konusunda feci karasızım...
nerden tutsam elimde kalıyor...
mantıklı düşünüce aldırmalıyım diyorum
duygusal düşününce kesinlikle doğurmalıyım diyorum...
2 haftadır her yarım saate bir fikir değiştiriyorum...
çok kötüyüm
evet bu da bir ihtimal...zaten ihtimaller denizinde boğuluyorum...anlatamıyorum,kimsede anlyamıyor beni...ben mi çok büyütuyorum acaba...bazen diyorum bazı hanımların ne dayakçı ne içkici kocası var doğurmaktan da çekinmiyor amma kurcalıyorsun diyorum...
bazen de ben kendime güvenip yapmalıydım bu çocuğu diyorum...offff
çok mu abartıyorum ?
çok mu mükemeliyetçiyim çocuk konusunda ...
bu bebek ummadığınız halde geldıyyse;
ALLAH c.c biliyor ya, Bu bebek bir MUCIZE,Bir LUTUF,bir MELEKTİR.
Lütfen bunu yapmayın. Ha bır ınsanı kendı ellerinizle öldürmüşssünüz. Ha karnınızdakı bebeği kendınızden bağını kopartıp nefessiz bırakmıssınız. Bu bır cınayettır Unutmayın. Çoo..k pişman olursunuz. hem bu dünyada hem Ahirette.
Biraz ALLAH korkusu varsa içinde,Pirinç tanesi kadar da Ahirete ve kaza kadere inanıyorsanız eğer ASLA Bunu yapmayn''....Fakirlik korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin -sizin de onların da rızkını biz veririz-; kötülüklerin açığına da gizlisine de yaklaşmayın ve Allah'ın yasakladığı cana haksız yere kıymayın! İşte bunlar Allah'ın size emrettikleridir. Umulur ki düşünüp anlarsınız.!! '' (En-am 151.ayet) “Yeryüzünde yürüyen her canlının rızkı, yalnızca ALLAHa ittir. Allah o canlının durduğu yeri ve sonunda bırakılacağı yeri bilir. Çünkü (bunların) hepsi, açık bir kitapta ‘Levhi Mahfuz’dadır.” (Hûd,6.ayet)
Sizin maddı durumunuz iyi değil,ama Açmısınız ? susuzmusunuz ? hiçbir isteidğinizi yapğamıyor musunuz ? Evsizmisiniz ? HAYIR demi butun cevaplar. Öyleyse o minik Meleğe de o evde yer olur,o yemeklerden yer,o sudan içer RABBIMIN İzniyle ! :) ♥
Ne karar verdiniz bilmiyorum ama yapmayın. Bakın suan da oglusum minik tekmeler atıyor bana ve ben bu duyguyu anlatamam.. Bugün tetenoz aşım vardı orda ağlayan bebeklere baktım ve kendi bebegimi düşündüm canı nasıl aciyacak diye ve ağlamaya başladım. Şimdi siz bebeginizden vazgeçmeyi düşünüyorsunuz. Yapmayın.. o minicik sizden parçaya kiymayin. Ben ilk bir kaç hafta kabullenemedim hissedemedim hicbirsey normal bunlar. Bizimde suan da çok fazla maddi sıkıntımız var. Polikistik over im vardı onun için tedavi olurken doktor gebelik önerdi öyle hikayeler okudum ki üstelik 1 sene korunmuştum. Hiç beklemiyordum ama bir baktım ki gelmiş bebeğim. Hayat şartları zor maddi sıkıntılar fazla ama bunlar bebekten vazgecmenizi gerektirmez. Kendimle ilgili halen tereddutlerim var. Yaşadıklarımı ve suan içinde bulunduğum durumu bir bilseniz. Ama vazgecmedim hiç bir zaman. Ve her zaman diyorum eşime anneme etrafimdakilere şimdi böyle seviliyorsa dünya ya gelince nasıl sevecegiz diye.. hakkınız da hayırlısı neyse o olsun. Pişman olacağınız birsey yapmayın. Çünkü her türlü acısını siz cekeceksiniz.Alıntlayamıyorum tek tek...
maddi yönden elverişli değiliz...
eşimle aram iyi ama güven sorunu var...
sürpriz bebek olarak geldi...olmayan bebek oluverdi...pişman olucağımı şimdiden hissediyorum...ana benim çocuğma verebilecek birşeyim yok ,kendime güvenmiyorum...olası bir boşanma durumunda yalnızım...annemin zaten kendine hayrı yok...
ben isterdim ki çocuğu kendime güvenerek yapmak ,muhtaç olmadan kimselere
canım ben eşimle 18 yaşında evlendim. o da 19du, üniversite 1. sınıftaydı, ben de öyle. ben okulu bıraktım
hayırlı olsun diyenler yerine, ALLAH pişman etmesin diyenlerle doluydu düğünümüz.
eşimin 500tl bursuna güvenip evlenmiştim, aileler destek değil... 350 kira, 150 yle geçiniriz dedim :)
3 ay sonra hamile kaldım, bebeğim gelmeden eşim hafta sonları düzenli bir işe girmişti bile
ikinci çocuk olursa bakırköye giderim diyen ben, oğlum 5 aylıkken tekrar hamile kaldım :) imtihan işte...
eşim 2. doğmadan özel dersler vermeye, sonrasında bu derslerden çok iyi para kazanmaya başladı...
3. yü ben istedim, çocukları namaz kılarken gördüğümde :RABBİM böyle güzel, sana ibadet edecek çocuklarım olacaksa yine istiyorum diye...
eşim ben hamileyken okulu iyi bir not ortalamasıyla bitirdi ve çok iyi bir kurum sınavını kazandı, imkansız gibiydi...
1 yıl içinde maaşı yaklaşık ikiye katlandı...
o yıllar hiç bir yardımcım yoktu, şehir dışındaydık, sonrasında annemin yakınına taşındık, isteyerek 4.ye hamile kaldım.
eşimin desteği, annemin yardımıyla(tabi en önemlisi RABBİMin lütfuyla) üniversite sınavına girdim ve istanbulda istediğim üniversite ve bölümü kazandım...
4. doğmadan 1 hafta önce okula kaydımı yaptırdım ve doğumdan sonra 10 gün içinde evimizi aldık :)
sonuncusu 6 ay önce geldi aramıza... şimdi de biraz yatırım yaptık, ALLAHın izniyle kazançlı çıkacağımızı düşünüyorum; çünkü hepsi rızkıyla geldi...
şu anlık psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum kendimi... sürekli üniversiteye gitmek zorundayım, anneme yük oluyorum ve sürekli kilo alıp veriyorum...
ama yine de bi 5 tane daha olsa bile, aklımdan geçirmem aldırmayı... hatta şimdi miniğimi kokladıkça kendimi çok daha iyi anlıyorum... o koku için, o gülüş için doğuruyorum...
büyüdüğünde boynuma sarılıp, seni çok seviyorum anne demesi için....
en çok seni seviyorum demesi için.....
ve her yüzlerine baktığımda şükrediyorum...(maşallah, barekallah)
ve her baktığımda evlat sahibi olmak isteyenleri düşünüyorum, dua ediyorum... burda ne zaman görsem birisi evlat için dua ediyor, gözüm yaşarıyor, onun duasına ben de eşlik ediyorum... RABBİM hayırlısıyla isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?