İlk defa sinir oldum.....

Netlesmis bir dutum mu bu ? Kiraci hemen cikmayi nasıl kabul etmis? Esiniz ne diyor?

kocanın tepkisi ne olacak önce bir onu bekle

Kaynananızın size haber vermeden, sizin adınıza böyle bir karar alması çok çirkin.. Kaynana ve kayınpederiniz ile geçici bir süre yaşayabilirsiniz, ama bu daimi hale gelirse katlanılmaz bir durum alır. En basitinden eşiniz ile evde istediğiniz şekilde yakınlık yaşayamazsınız, banyodan bornoz ile çıkıp kanepeye yayılamazsınız, evde istediğiniz şekilde giyinip rahat hareket edemezsiniz. Ve bana kalırsa bu durumun hiçbir katlanılacak yanı olmaz. Eşiniz bu duruma ne tepki gösterdi onuda merak ettim. Sizin kötü olmamanız için eşinizin duruma müdahale etmesi gerekiyor..

Başka bir seçenek düşünürüz bu son dakika olmaz diyin. Yani ne sacma şey bu.

Esin ne diyor

Dün gece birşey demedi ciddi değil zannettik ama kiracıyla sabah konuşmuş ve kiracı eşimi arayıp durumu anlattı oda hemen bizi aradı tabi akşama gelince konuşacaz diye yani ben anlamıyorum düşüncesizce bir davranış değil mi sizce de(((

Belki seni deniyorlar ev ev ustune cok zor.en guzel aylari yaln7z gecirmemissin bana ters geliyorboyle seyler.bence tepkini koymalisin.b8 de ev sizin mi yoksa esinin ailesinin mi

Çözse çözse kocan çözer canım bu işi. Bütün eşyaları siz almışsınız kv yeni gelin gibi geçip oturacak mı? Kocanda kabul etmez heralde.

Ayy ne sacma ya. Katlanamiyorsa bosancak, senin evine oturtup basindan mi atacak adami.
Bosansa elalem ne der diye dusunur boyleleri, e adami gelinin yanina sepetlemek daha buyuk rezillik.

belki kv sinirle öylesine dedi ayrıca çok garip geldi olacak şey mi ? eşinle konuşmayı bekle bence sen birşey deme şimdilik

Olaylar bir netlessin bakalim en azindan esiniz de sizin yaniniz da.
Allah vermesin de cok sacma yani
..

Netlesmis bir dutum mu bu ? Kiraci hemen cikmayi nasıl kabul etmis? Esiniz ne diyor?
Çözse çözse kocan çözer canım bu işi. Bütün eşyaları siz almışsınız kv yeni gelin gibi geçip oturacak mı? Kocanda kabul etmez heralde.
belki kv sinirle öylesine dedi ayrıca çok garip geldi olacak şey mi ? eşinle konuşmayı bekle bence sen birşey deme şimdilik
yok şimdilik birşey söylemedim zaten

gerçekten bende şaşırdım yani şaka yapıyo zannettim ama meğer ciddiymiş ve şu an o kadar sinir oldum ki anlatamam yani

Kendisi katlanamazken bunun sorumluluğunu sizlerin sırtına atması ne kadar saçma..
Gelin k.pedere baksın,k.valide tek başına hayatını sürdürsün.
Asıl eşiniz ne diyor bu konuda..

Aylarca eve gelmeyen kayınpederimi eşim ikna edip eve getirmiş diye Siz bakarsınız diyo yada yani eşime kızgınlığı bu

Bunun teklif edilmesi bile çok saçma,katlanamiyosa bosansin,ne demek bu yani, sende bir iki idare et sende katlanama,sizde kavgaya başlayın iki yuva birden yikilsin,yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…