İlk defa sinir oldum.....

Başının üstünde yeri olması ayrı,aynı evin içinde kayınvalide kayınpederle olmak ayrı,kayınvalide kendine yeni bir düzen kurup kayınpederi senin başına atması apayrı.Çok fazla yüz göz olmuşsunuz.Çok fazla söz hakkı vermişsin.

Mi si fazla ne demek canım hastalık olur, kayınvalide vefat etmiştir olabilir ama bu durumda olmaz , kayınvalide kendi kaderini niye size yaşatıyor hangi hakla .,

Delimisin kiyameti kopar.

Baştan hata etmişsin canım bırak her şeyin en güzeli olmasaydı da kirada otursaydın bi sene.
Bu konuya bi kere evet dedin mi tamam artık bence eşine söyle açık açık ben 1 seneliğine tamam dedim
Benimle oturacaksan o evde kimseyi istemiyorum de, o eve annen geçerse kiraya geçerim ikimiz ama diye üstüne basa basa belirt..

onlar düşüncesiz olabilir ama sen de bayağı bir safsın.
nerede o dişli gelinler ah!
en baştan neden kendi evinizde olmadınız, haa kiracı.
O halde kiracı cıkana kadar evlenmeyecektiniz.
Kocaya diş geçirmek gerek

Yerinde olsam evliligimi bitirmek pahasina kiraya cikmak isterdim. Herkes de mutlu mesut yasasin tek basina. Resmen kaynanan gelin tribine girmis. Sen bilmiyormusun cekip gitmesini. Anlamiyorum bu yaslilar yaslandikca akillanacagina cocuklasiyorlar
n

En kötü ihtimalle kayınvalidene şu teklifte bulun siz bu eski evde kalın ben kayınpederimi alır kendi evime geçerim diye bakalım o zaman ne cevap verecek sonuçta derdi kocasıyla kalmamakmışya bunuda kabul etmesi lazım... En azından bunu söylediğinizde tepkileriyle tam olarak neden yapmaya çalıştığını gösterir size... Ki kayınpederinizinde sizinle kalmak isteyeceğini sanmıyorum ben... Eşiniz sizin gibi düşünmüyo olursa bile siz kendi evimizde yeni eşyalarınızla oturmuş olursunuz... Hiç yoktan iyidir gibi geldi bu fikir bana...

Arkadaşlar dün gece konuştuk çok şükür hallettik bu durumu...Eşim tavrını koydu olmaz dedi biz 1 senedir uğraşıyoruz bunun için sana saygım sonsuz gelmek istediğin zaman yine gel kal ama biz de evliliğimizin tadını çıkaralım b düzenimiz olsun...Kv hala tavır yapıyo ama çözdük çok şükür:))))tşkler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…