• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

benimde raporum olsaydı keşke :)
ama yokki
napiim kısmet :)
bende ecza deposu bulurum orda daha uygunmuş :)

bi ara
hatırlamak istediğim bi ara hatta
çapadan nasıl tüp bebek raporu alınamaz konu başlıklı yazımla aranızda olacağım :)

inşallah tannsel ben inanıyorum ama tuhaftır panik yaptım sanırım, neede olsa zaman kısalıyo ama çok hoş demek müstecep doktorumuzun adı:))

ayy canım sorma bendede var o panik, korku, heyecan, herbir duyguyu yaşıyorum..

inşallah tannsel ben inanıyorum ama tuhaftır panik yaptım sanırım, neede olsa zaman kısalıyo ama çok hoş demek müstecep doktorumuzun adı:))

evet tatlım ya
ben garip bi insanım
bu nedenle nerde gariplik var çeker beni
ben ona iştecep diorum sende öğren de iştecep neymiş deme sona:)

Kızlar arada bir iğnelerden tırsıyorum:)) sizdede oluyomu:)))

ben bildiğin tırsıyorum başkada bişi hissetmiorum
he bide ya tutarsa demiorum
yaptım olacak diorum :)
Crafty AĞAOĞLU

iğneler küçücük bişey onları ben mümkün değil kendim yapamam eşimede yaptıramam klinik yapacak kullanan arkadaşımdan duymuştum küçük olduğu için hissedilmediğini söylemişti, benim korkum yumurta toplama ve transfer işlemi onlarıda anestezi altında olmayı istedim,

iğneler küçücük bişey onları ben mümkün değil kendim yapamam eşimede yaptıramam klinik yapacak kullanan arkadaşımdan duymuştum küçük olduğu için hissedilmediğini söylemişti, benim korkum yumurta toplama ve transfer işlemi onlarıda anestezi altında olmayı istedim,

canım yumurta toplamayı mutlaka anestezi altında yapıyorlar ama transfer kolay diyolar..ama bende trasfer işleminide anestezi ile olabilirim..

korku yok 1
yumurta anestezi ile oluomuş zaten
transferi yaşa tatlım
içine kayarken meleğin dualarla karşıla onu
düşün bu dediğimi
baygın olma o an

korku yok 1
yumurta anestezi ile oluomuş zaten
transferi yaşa tatlım
içine kayarken meleğin dualarla karşıla onu
düşün bu dediğimi
baygın olma o an

sende haklısın aslında canım..bakalım transfer aşamasına bi gelelim..zaten tecrübelerimizi hep paylaşacapız..

adasucum topiğimize hep gel bizi ihmal etme:)
craftcim zaten gelir bi gelmesin:1:

uyku beni esir almakta
koltuk tepelerinde sızmadan
crafty kaçar
ii geceler hepinize öperim ennn bi çok
unutmayın ki çok güzelll
en kaliteli spermden
akıllı bebiklerimiz olacak
:emir_bebek:

uyku beni esir almakta
koltuk tepelerinde sızmadan
crafty kaçar
ii geceler hepinize öperim ennn bi çok
unutmayın ki çok güzelll
en kaliteli spermden
akıllı bebiklerimiz olacak
:emir_bebek:

hadi inşallah...Sağlıklı bebiş için dua edelim..Allahım hepimiizn gücünü artırsın ve bebişlerimize kavuştursun...

Back
X