• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

okadar içtensinizki hepiniz tanımasamda hepinizi çok seviyorum.dualarım hep sizinle.hangi aşamadasın şu anda:nazar:

kısmetse bu hafta yumurtalarım toplanacak inşallah aksi bir şey olmaz artık gözlerim dolu dolu dolaşmak istemiyorum rabbim herkese nasip etsin....

canım evet benimki uzun protokoldu, doktorum yumurta toplamanın pazartesiveya salı günü olabileceğini söyledi..Bakalım zaman ne gösterecek..sen ne yaptın?

ben aynı durumdayım ilaç kullanıyorum.cuma kilise gezmeye gideceğiz.iyi gelecek gezmek.gelincede kısmetse başlarız.

meraba eduvuca
ben de 3.5 yıllık evliyim.ben de senin gibi prof diye bi doktora takılıp kaldım.aynı aemeye onun da ağzından cımbızla alıyodun lafı.soru soruyodun cevaplamıyodu.ilgi alaka zaten dizboyu....bende 2 aşılama 1 tüp bebek denemesini istemeye istemeye ona yaptırdım.tabi olmadı.rahim filmi,küçük bi operasyon daha yaptı.bu acılar bi tarafa keşke tutsaydı.
şimdiki merkezimden memnunum allaha şükür.herşeyde çok iyiler.

kaçgün kaldı test gününe.hayırlı haberlerini alırız inşallah.
dün test günümdü yaptırdım 60 çıktı.biraz düşük ama inşallah katlanır.

günaydın baharcım, yaptırdım ben testimi 11 de alıyorum sonucumu inşallah katlanır ikimizin sonuçları da ... iyi haberlerini bekliyorum tatlım:16:

bende 7 gündür kullanıyorum gonal f'i..300 doz başladık,inşallah sonumuz hayırlı olur...

bende 275 doz başladım. inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız dolsun :97:
sende herhangi bir yan etki yaptımı? bende şişkinlik var baya

bende 275 doz başladım. inşallah canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımız dolsun :97:
sende herhangi bir yan etki yaptımı? bende şişkinlik var baya

canım bende hiç şişkinlik yok, belki bundan sonra olur..Ama birazda dikkat ediyorum, tuzlu şeyler yemiyorum.meyve, sebze ağırlıklı besleniyorum..senin kaç gün oldu başlayalı?

canım bende hiç şişkinlik yok, belki bundan sonra olur..Ama birazda dikkat ediyorum, tuzlu şeyler yemiyorum.meyve, sebze ağırlıklı besleniyorum..senin kaç gün oldu başlayalı?

tatlım bugün 3. iğnemi vurucam ben daha yeni başladım yani. bende dikkat ediorum tuzlu yemiyorum, ekmek pilav makarna gibi şeyler de yemiyorum senin dediğin gibi ama karnım şişti :(

kızlar bende dün akşam itibariyle iğnelerime başladım pregon 150 doz olarak başaladım kısa protokol bizde her hangi bir sorun yok ama sebebi bilimeyen infertilite, adet dönemime denk geldiği için sanırım kısa protokol uygulaıyor başladık bir yola inşallah sonumuz hayırlı olur

tatlım bugün 3. iğnemi vurucam ben daha yeni başladım yani. bende dikkat ediorum tuzlu yemiyorum, ekmek pilav makarna gibi şeyler de yemiyorum senin dediğin gibi ama karnım şişti :(

ilk kontrolün ne zaman? doktorun yumurtalar ile ilgili seni bilgilendirir..

kızlarrr
geldim yetiştim sizeee:)
aldım ilk dozumu
300
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

kızlar ben 150 dozla başladım akşam ikinci vurundum bugün raporum çıkıyor ilaçların ücretleri çıkacak :)))) yarında kontrol var. hayırlsıı neyse o olsun. bu arada decapeptye devam ediyorum sizlerde varmı böyle bişey. karnım kaşınıyor bide hatır hatır vallahi.

canım bak dozlarımız bilem aynı:) sonumuzda aynı olcak sen hamile ben hamile:)))))))))))

evetttttt
yazarken aklımdaydın
doz bile aynı die :)

kızlar ben 150 dozla başladım akşam ikinci vurundum bugün raporum çıkıyor ilaçların ücretleri çıkacak :)))) yarında kontrol var. Hayırlsıı neyse o olsun. Bu arada decapeptye devam ediyorum sizlerde varmı böyle bişey. Karnım kaşınıyor bide hatır hatır vallahi.

rabbim emeklerinizi karşılığını versin inşşşşş
koca göbüşleriniz olsun inşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canımmmmm
çok saol
Allahım en hayırlısından 2 tane nasip etsin sana en kısa zamandaaaaaaaaaaa

YAAAAAAAAAA TEŞEKÜR EDRİM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ RABBİM BEKLEYEN İSTEYEN HERKESLERE NASİP ETSİN ONLARLA BERABER BİZLEREDE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X