canım arkadaşım rabbim inş hepinizi bebeklerinize kavuştursun sağlıkla inş topiğiniz hayırlı olsun uğur getirsin hepinizerabbim aratmadan bebişler nasip etsin tek seferde dualarım hepinize ayrı ayrı kalbim sizinle bizide unutmayın bizim topiğede gelin valla gelirim topiğinizi basarım
F.c.b..k
Profilime yazmıştım
"Ben Büyülü Bahçeyim" diye ama kimse çakmadı
Dedim yaw ne çevre varmış bende hiçmi kimse yok ordan
sağol elamkurdum.senin göbişe konan melek bizede konsun emi:)
geçen öldüm öldüm
okudun mu
"bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık sorun şehirlerde değil annenin de bizimle olmasıydı nakaratı hep beraber söyleyelim"
geçen öldüm öldüm
okudun mu
"bodruma da gittik beraber istanbulda da yaşadık sorun şehirlerde değil annenin de bizimle olmasıydı nakaratı hep beraber söyleyelim"
Evet okudum onu canım
Elimden geldiğince hergün takip ederim.
Ayrıca 2 ayrı üyeliğim var
Biri çok eski,diğerii buradaki ile aynı
Her ikisindede itiraflarım var
ya craftcim tüp bebekle ilgili olumlu şeyler duyacağımız birileri gelirmi dersin?:)
geçen öldüm öldüm
okudun mu
topiğe ben geldim kızlar.bizde kısmetse 15 şubat gibi fırında pişiremediğimiz bebişi tüpte yapmaya başlıycaz.hepimizin karınları birer ikişer dolar inşaallah.
slm canlar benimde ilk tüp bebek deneme olacak bügün yumuslarim toplandi 7 tane ben az oldugunu düsünuyorum olsun benim icin 2 tanesi dölenmesi yeter aslinda icimde 4 tane diyo 4 tanesi dölenirse 2 tanesinide dondutturacam yarin tel acacaklar 10 la 11 arasi neyse allah hepimiz icin hayirlisini versin
slm canlar benimde ilk tüp bebek deneme olacak bügün yumuslarim toplandi 7 tane ben az oldugunu düsünuyorum olsun benim icin 2 tanesi dölenmesi yeter aslinda icimde 4 tane diyo 4 tanesi dölenirse 2 tanesinide dondutturacam yarin tel acacaklar 10 la 11 arasi neyse allah hepimiz icin hayirlisini versin
topiğe ben geldim kızlar.bizde kısmetse 15 şubat gibi fırında pişiremediğimiz bebişi tüpte yapmaya başlıycaz.hepimizin karınları birer ikişer dolar inşaallah.
hep istediğim ikiz bebişlerimizin olması.biri kız diğeri erkek.inşaah olur be
pişşşttt
yok öle sipariş :)
HAYIRLISI dicez,sağlıklısı dicez :)
ADASU79 canım hoşgeldin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?