- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
amin inşallah ben pek umutlu değilim bunca zaman olmadı ya böyle pek umut bağlamak istemiyorumOlsun canım bakalım ne zamana kısmet olcak onu bilsek içimiz rahat etcek de bekliyoruz işte, ocakta uğraşlarımız son bulur inşallah ikimizin de
Senin de mi düşük Amh?bende eczacıma sordum gerek yok dedi ama herkes kullanıyor bana sadece beslenmene dikkat et dedi sağlıklı şeyler yemem gerekiyormuş ben bilmiyorum napacağım
Çok geçmiş olsun cetrotide iğne vermedi mi çatlamayı önlemek için ,yoksa o iğneye rağmen çatlaya biliyor mu?Ben de geçen cuma başladım 4 gün iğne kullandım bugün opu olacak tek yumurta toplanacaktı zaten o da erken çatlamış toplanmadı yani. Çok zor Amh düşük benim yumurtam çok olsaydı keşke ama 6 tane folikül gördü geçen ayda 4. Bu ay sadece tek yumurta önden gittiği ve büyüdüğü için onu alacak oldular o da olmadı.
4 gün kullandım daha bir sürü iğne yapacam 10 gün sürer diye düşünürken opu yapılacak dendi diğer yumurtalar 5-6 -8mm bu 22 mm miş bugün bakıldığında. Cetro iğnesi verdi sabah onu yaptım akşamda otriville yaptırdılar ki opuya hazır olsun.yani ben de anlamadım diğerlerini büyütemiyorlardı demek bu büyüğünü almak istediler.Çok geçmiş olsun cetrotide iğne vermedi mi çatlamayı önlemek için ,yoksa o iğneye rağmen çatlaya biliyor mu?
Benimde cuma opu günüm ama karne vereceğimiz için izin alamadım.Cumartesi toplayacak tek korkum bu merak ettim o yüzden
Cuma opu ise nasıl Cumartesi olacak anlamadım?Çok geçmiş olsun cetrotide iğne vermedi mi çatlamayı önlemek için ,yoksa o iğneye rağmen çatlaya biliyor mu?
Benimde cuma opu günüm ama karne vereceğimiz için izin alamadım.Cumartesi toplayacak tek korkum bu merak ettim o yüzden
Canım Cuma gitme şansım yoktu cumartesi sabaha aldı opu yu .salı günü gittiğimde 4tane 19 19 19 18 .Şimdi beni çok erken çatlayıp kaybedersek korkusu sardı .çatlatma iğnemi bu akşam vurulacağım.Artık hayırlısı hakkimızdaCuma opu ise nasıl Cumartesi olacak anlamadım?
Neye gore karar verceksiniz inşllah Rabbim yardımcınız olsun canımMerhabalar ben varım bahçeci tüp bebek merkezinde gerçen hafta ilk görüşmemizi yaptık .Gerçi aşılama mı tüp bebek mi karar veremedik .Çok heyecanlıyım .Umarım olumlu sonuçlar alırız
Teşekkür ederim canım Allah hepimize yardım etsinNeye gore karar verceksiniz inşllah Rabbim yardımcınız olsun canım
Ya inşallah olur bizde sizin gibiyiz 6 sene oldu ilk iki sene istemedik sanki isteyince olcak gibi sonra olmadi son 1 yıldırda eşim yurt dışında zor oldu bizim için ama bakalım bizde o gelir gelemez merkez araştırcaz inşallah hayırlısı olur inşallah hepimiz anne oluruzBu sene olmadı seneye olur diye diye bekledik 6 sene geçmiş
Umarım güzel haberler veririz .Allah her isteyene nasip etsin.İnsan bilmiyor başına gelene kadar.Umarım en yakın zamanda güzel haberler veririz .Ya inşallah olur bizde sizin gibiyiz 6 sene oldu ilk iki sene istemedik sanki isteyince olcak gibi sonra olmadi son 1 yıldırda eşim yurt dışında zor oldu bizim için ama bakalım bizde o gelir gelemez merkez araştırcaz inşallah hayırlısı olur inşallah hepimiz anne oluruz
Canım ben doktorla görüşmeye gittiğimde şansı en yüksek olan hasta grubundasınız dedi .Pcos hastalarda başarı oranı yüksekArkadaşlar bende pkoyum tüp bebek yaptırıcam sizce şansım yüksek olur mu?
İlaç fln kullandım ben ama yumurtam bir türlü gelişmiyor 15 mm de duruyor sonra tekrar geriliyor ayrıca sağ tüpüm de kapalı aşılamayı es geçip tüp bebek yapmak istiyorum Siz de mi pko sunuz ?Canım ben doktorla görüşmeye gittiğimde şansı en yüksek olan hasta grubundasınız dedi .Pcos hastalarda başarı oranı yüksek
Senin ne güzel olması gerektiği gibi aynı anda büyümüşler. Senin kaç folikül var görünüyordu? Amh kaç?Canım Cuma gitme şansım yoktu cumartesi sabaha aldı opu yu .salı günü gittiğimde 4tane 19 19 19 18 .Şimdi beni çok erken çatlayıp kaybedersek korkusu sardı .çatlatma iğnemi bu akşam vurulacağım.Artık hayırlısı hakkimızda
Merhabalar bende Aralık sonunda ilk randevuma gideceğim tüp bebek için görüşmeye. İlk gidişimizde muayene ediyor mu ve protokol belirneliyor mu yani merak ettiğim şu tedaviye hemen o ay başlanıyor muMerhabalar ilk kez tüp bebek tedavisi yaptıracak olanlar konuşalım,birbirimizle fikir alış verişi yapalım.
MerhabaKızlar bende varım 15 ekimde opu oldu donduruldu embriyolrm...soracğnz bişy olrsa yantlrm bende,hiç stres sıkıntı yapmayın korkulck bişy değil zaten uyutuluyrsnz şimdiden geçmiş olsn hepimiz güzel haberleri alrz inşallh
aynen bende aynı şeyi düşünmüştüm ama hep bir bekleyiş vardıYa inşallah olur bizde sizin gibiyiz 6 sene oldu ilk iki sene istemedik sanki isteyince olcak gibi sonra olmadi son 1 yıldırda eşim yurt dışında zor oldu bizim için ama bakalım bizde o gelir gelemez merkez araştırcaz inşallah hayırlısı olur inşallah hepimiz anne oluruz
Evet canım bende Pcos var.Tüpleri açıyorlar bildiğim kadarıyla.Bende direk tüp bebeğe geçtimİlaç fln kullandım ben ama yumurtam bir türlü gelişmiyor 15 mm de duruyor sonra tekrar geriliyor ayrıca sağ tüpüm de kapalı aşılamayı es geçip tüp bebek yapmak istiyorum Siz de mi pko sunuz ?
Amh bakmadı benim o konuda bir döküntüm yok sanırım.Gerekli gördüklerinden istiyorlar.Senin ne güzel olması gerektiği gibi aynı anda büyümüşler. Senin kaç folikül var görünüyordu? Amh kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?