İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Cok afedersin canım cinsel ilişki normal mi bu süreçte yoksa tamamen yasak mi . Cok açık oldu kusura bakma
Senin açından bi problem yok canım iliski olbilir yani yumurtalara zarar vermez ama perhiz süresinde erkege ilişki yasak. En az 3gün spermin vücudunda durması gerek

Senin açından bi problem yok canım iliski olbilir yani yumurtalara zarar vermez ama perhiz süresinde erkege ilişki yasak. En az 3gün spermin vücudunda durması gerek
Cuma dan pazartesi ye perhiz yeterli herhalde canım. Inşallah yarin sabah 10 da yumurta toplanacak hayırlısıyla guzel geçer

Cuma dan pazartesi ye perhiz yeterli herhalde canım. Inşallah yarin sabah 10 da yumurta toplanacak hayırlısıyla guzel geçer
Haber verirsn canim beni etiketleyip .kac tane yumurtan olcak diye. Insallah gúzel gecer stres yapma

Kızlar kaç gün iğne vuruyorsunuz ? bide iğneler bittikten kaç gün sonra yumurta toplama işlemi gerçekleşiyor?

Hangi doktorla görüştünüz? Ve memnun kaldınız mı?
Bahçeci Güvenç karşılaya ile görüştüm.Kesinlikle çok memnun kaldım .Bilgisine ve ilgisine hayran kaldım.Tavsiye üzerine gittim .Umarım mutlu sonuca ulaşırım

Bahçeci Güvenç karşılaya ile görüştüm.Kesinlikle çok memnun kaldım .Bilgisine ve ilgisine hayran kaldım.Tavsiye üzerine gittim .Umarım mutlu sonuca ulaşırım
Sanırım o Fulyada dimi? Ben Umut'a gitmeyi düşünüyorum da

Evet Fulya’da ,ben Beylikdüzü’nden gidip geliyorum o yüzden umut çok uzakta.Ama Güvenç bey ablamın doktoru şu an 3çocuğu var.3de tüp bebek .
Ne güzel maşallah. Ben de bu şekilde Bahçeci Umut'a gidenlerden tavsiye almak istiyorum ama pek yazan yok. Cem bey yanda Sabri bey istiyorum karar veremiyorum. Cem bey aşırı yoğun randevuyu geç veriyolar Sabri bey bikaç güne randevu veriyolar şaşırtıcı

Evet Cem beyi sosyal medyadan takip ediyorum.Çok yoğun .Ama başarılı bir doktor .Hayırlısı olsun senin için umarım kendini iyi hissedeceğin ve olumlu sonuç alabileceğin bir seçimde bulunursun Ayrıca eğitimlere gidiyorlar sürekli ,farklı şehirlere gidebiliyorlar o yüzdende randevular sıkıntılı olabiliyor

Ben ebru hanıma gidiyorum tavsiyede ediyorun her daim güler yüzlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…