- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
Çok yardımcı oldu konu sahibineBende ilk bindiğimde 9 yaşındayken bütün vücudum titreye titreye binmiştim, ateşim falan çıkmıştı korkudan. Ama 14 yaşından bu yana genelde yalnız seyahat ederim ve yalnız seyahate bayılırım. Korkacak hiç bişey yok. Bi sefer yolculuğumda uçak kötü hava şartları nedeniyle türbülansa girdi ki bu genelde olur, ardından irtifa kaybı gibi hızla aşagıya inmeye başladı, ısıklandırmalar falan söndü, bagrış çagrış oldu tabi. Bende şehadet getirdim, zaten ölümüm orda olacaksa bi şekilde öleceğim, bağırmaktansa o vakti Allah’a geride kalacaklar icin dua etmeye ve beni cennetine koyması icin yalvarmak icin değerlendirdimdemem o ki korkacak bişey yok, uçak dünyanın en rahat ve en güvenli yolcu taşıma aracı. Bi alışırsan bidaha vazgeçemezsin. Hem korkma sora sora Bağdat bulunur demişler, kaybolmaktan korkma, elimizde akıllı telefonlarımız var, karakol var, internet var bi şekilde bulursunuz yolu
Korkunun ecele faydası yok.. Ya binecek sin yasa binmeyecek sin işte bütün mesele bu.İyi geceler herkese...
İki saatlik uçak yolculuğu ile sevgilimin yanina , İstanbul'a, onu görmeye; İstanbul' u gezmeye gideceğim.
Onun yanina gittiğimden annemin haberi var, babam farklı bir şey için İstanbul'da olduğumu bilecek.
Uçağa ilk defa bineceğim ve tek başıma. İnternetten araştırdım uçak kazası haberlerini gördüm. Korkuyorum uçak düşer diye... Ya da kaybolurum, başıma bir şey gelir diye. Ama gitmeyi de çok istoyorum biletim hazır.
Lütfen bir şeyler söyleyin, geçsin bende ki bu uçak korkusu
Benim eşim de sizin gibi korkuyor ama geziyoruz yine de ona rağmen ben binmem demiyor. Yalnız uçağa binmeden önce sakinleştirici ilaç içiyor. Siz de isterseniz bu konuda bir doktora danışabilirsiniz.İyi geceler herkese...
İki saatlik uçak yolculuğu ile sevgilimin yanina , İstanbul'a, onu görmeye; İstanbul' u gezmeye gideceğim.
Onun yanina gittiğimden annemin haberi var, babam farklı bir şey için İstanbul'da olduğumu bilecek.
Uçağa ilk defa bineceğim ve tek başıma. İnternetten araştırdım uçak kazası haberlerini gördüm. Korkuyorum uçak düşer diye... Ya da kaybolurum, başıma bir şey gelir diye. Ama gitmeyi de çok istoyorum biletim hazır.
bizde istanbulda senin gibi Türkçe konuşuyoruz. kaybolman ve yolunu bulamaman imkansız. sadece adres sorucan kişiler sokaktan geçen alelade biri yerine bir esnaf olsun yeter. onlar daha güvenilr geliyor banada. uçak düşme konusuna gelince hergün tepemizden haberimiz olmadan yüzlerce uçak geçiyor düşüceği var ise tepenede düşer. düşünme böyle şeyler. bulutların üzerinde süzülüşüne dikkatini ver çok güzel bir şey.İyi geceler herkese...
Recep ivedigin bir repligi geldi akllima yuzde 90 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?