- 15 Haziran 2016
- 115
- 16
- 98
- Konu Sahibi Karakalem0772
-
O kıza da aynısını yapar ya da yapmaz önününe bak 4 yıl kısa değil ama o mutluyken sen kendini üzme gerek yok...
Hemende bir ilişkiye başlama az zaman tanı kendine.
İyi ki bitmiş o zaman sizin için en güzeli bu olmuş! Yeni sayfa açın üzüldüğünüze değmez güzel gözlerinizden akan yaşa değmez gün gelecek iyi ki ayrılmışım yoksa sevgimi hakedecek adamı bulamiyacaktım diyeksiniz.Ah bir bilseniz neler yasatti bana. Ben mutaasıp bir ailede yetistim. Daha ilişkinin ilk zamanlari dokunmaya calisti ben müsaade etmedim. Ayrildim aglayarak geldi kapima merhamet ettim. Neyse efendim sonrada baglandim sevdim ona yapmadigim kalmadi elnusyunde tuttum pamuklara sardim. Adam maddiyata benden daha değer verirdi hakaretler ederdi oturmasini kalkmasini bilmez toplum içinde nazil davranacagini bilmez biriydi. Benim kalemim değildi anlayacaginiz. Zaten ilk ben ayrildim. Ama o kartlari bunsurede kendi lehine cevirdi. Bense salak gibi agladim hep. Rahatsiz ettim aradim cildirdim yani. Ailesini gecen yaz bahane etti sonra da toparlanamadik. Simdi tutuyorum kendimi. Daha bugün öğrendim kiz için paraya kiyip 600 liraya uçak bileti aliyormus. Bir defa bile benim memleketine gelmedi adi. Aramizda 4 saat mesafe olmasına rağmen. Yorulurum nerde kalacam dizlerim acir param yok hep palavra...
İyi ki bitmiş o zaman sizin için en güzeli bu olmuş! Yeni sayfa açın üzüldüğünüze değmez güzel gözlerinizden akan yaşa değmez gün gelecek iyi ki ayrılmışım yoksa sevgimi hakedecek adamı bulamiyacaktım diyeksiniz.
Rice ederim şuan psikolojik olarak düşünüyorsunuz bunları az ruhunuzu dinlendirin kendinize gelin ...Biliyorum herşeyin farkindayım.. Emeklerime ona verdiğim kıymete üzüldüm. Bir daha birini hic sevemeyecekmisim gibi geliyor.. İlk erkek arkadasimdi. İnsanlar hayatindan ne yazik ki kolay kolay koparabilen biri değilim..keşke öyle Olsaydim. Yorumlarınız için teşekkür ederim..
Kaybedince değerlenmiş sanırım canım,fıtratımız gereği böyleyiz belki...senin için neden olumsuz olduğunu düşün...ve dua et
Rice ederim şuan psikolojik olarak düşünüyorsunuz bunları az ruhunuzu dinlendirin kendinize gelin ...
Aminnnİnşallah.. Rabbim tez vakitte onu tamamiyle unutmami nasib eder..
Zavalli kız duzgunmus. Hic erkek arkadasi olmamis namazinda niyazindaymis (benimde kimse olmamisti boyle bi kizdim) kaç kere kiza yazmayi düşündüm ama yapamadim. Kendimi küçük düşürmek istemedim. Yeterince ona yalvararak düşürdün zaten. Kanatti parcaladi gitti canımı. İftarda birşey bile yiyemedim..cnm ilk aylar erkekler karsıdakı kıza yaranılmak ıcın herseyı yaparlar. amac goz boyamak ve agına dusurmek. o kızı da kendısıne asık ettıkden sonra emın ol sana yaptıgınn aynısını yapıcak. basıma geldı de bılıyorum.
Cok şanslısın evlenmeden yırttın.
değer vermiyormuş ne bekliyordun. engelle onu
size değer vermiyormuş ki neden çabuk olmasına şaşırıyorsunuz?Her yerden engelli zaten çok konuştuğum için o da beni engelledi. Bu kadar ardina bakmadan nazil bir baskasina gitti. Günün birinde pişman olur mu çünkü tek üzülen benim gördüğüm kadarıyla o gününü gün ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?