- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Canim bak sakin ol ve düşün bu adam için üzülmeye değer mi diye emin ol sende bulduğunu kimsede bulamayacak er gec dönecek kız kendi halinde görünebilir ama sadece görünen kısmı bu parasini da yer merak etme hiç bişey senin gördüğün gibi değildir kız zaten safa iyiye yatıyor ki alsın istediğini sakin kıza yazma kendini düşürme sessiz kal izini kaybettir koklaya koklaya bulsun seni kapişÖyle görünüyor kız..dört ayak üstüne düşmüş gibi o. Birde o da kurnaz çocuk boyle para yiyen fena bi kız secmiyor yolu biliyor yani..
Sabretmekten baska carem yok ki.. Sadece benim canimi bu denli yakip benim onurumla haysiyetimle namusumla hayallerimle oynayan bu adamin hic uzulmeden bu kadar mutlu olmasına dayanamıyorum. Aptal gibi ben agliyorumagliyorum heder ediyorum kendimi. Cikmiyor bir an bile aklimdan..
O kadar umutsuzum ki Potansiyel bir canavar meydana getirmisim elin oğluna bu kadar kiymet mi verilir misBu zamanda saf kız mı kalmış ya ne komik köylerde bulursun saf el değmemiş şehirlerde de az ... bulursun canım uzun ilişkiden çıkmış bir erkek sudan çıkmış bir balıktır tatlım unutma eninde sonunda suya girecek tabi su bulursa
Canim bak sakin ol ve düşün bu adam için üzülmeye değer mi diye emin ol sende bulduğunu kimsede bulamayacak er gec dönecek kız kendi halinde görünebilir ama sadece görünen kısmı bu parasini da yer merak etme hiç bişey senin gördüğün gibi değildir kız zaten safa iyiye yatıyor ki alsın istediğini sakin kıza yazma kendini düşürme sessiz kal izini kaybettir koklaya koklaya bulsun seni kapiş
Bilinçaltıdır o uyuduğun zaten 2 3 saattir ancaYeni uyandım yine rüyamda gördüm onu. Görmediğim bi gün yok. Acaba sürekli ondan konuştuğum için mi rüyamda görüyorum uyumak bile işkence olmaya başladı. Onu unutmak için hic onu anmamam mı lazım
Bilinçaltıdır o uyuduğun zaten 2 3 saattir anca
Tabi ki de acı çekeceksin bu çok normal ama belli bir sürede duracak ve bakmışsın ki geçmiş gitmişRabbim artık derman versin güç versin kuvvet versin birbaskasiyla olduğunun düşünce hazmedemiyorum... Dayanamiyorum. artik haram oldu herşey bana dua ediyorum sürekli ama hep ayniyim.. Bedenim güçsüz düştü kilo verdim. Değmez biliyorum ama olmuyor elim de değil...
İnşaallah.. Tek temennim bir an evvel..Evet ettiğin o dua kabul olmuş bence işte ettiğiniz dualara dikkat edin dua kapının açık olduğu zaman etmişsin anlaş
Tabi ki de acı çekeceksin bu çok normal ama belli bir sürede duracak ve bakmışsın ki geçmiş gitmiş
bence de değil blöf.. Anladim artik bugün daha net.. Kiz mezun olmuş çok zor gibi uzaktan nasil yurutecekler. 14 15 saat yol. Belli olmaz evlenedebilirler.Belli olmaz.Erkekler genelde blof yapmaz ama..Nadir de olsa yapan var..Sen daha iyi bilirsin olaylari..Bence blof degil.
Haklisin ramira. Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Bizim göremediğimiz neler var kimbilir perdenin arkasında.."Canı yanan sabretsin
Can yakan yanacağı günü beklesin"
Peygamberimiz hadisedir (s.av)
"Kim müslüman bir kardeşine bir şey yapıyorsa onu yaşamadan olmez"
Hadis
Bekle izle gör seyret
Birde yaşayan var mı demişsin ya
Olmaz miiiii
Eğer günün.birinde bir gelişme olursa buraya mutlaka yazacağım.."Canı yanan sabretsin
Can yakan yanacağı günü beklesin"
Peygamberimiz hadisedir (s.av)
"Kim müslüman bir kardeşine bir şey yapıyorsa onu yaşamadan olmez"
Hadis
Bekle izle gör seyret
Birde yaşayan var mı demişsin ya
Olmaz miiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?