- Konu Sahibi Karakalem0772
-
Bence kafanı dağıtacak bişeyler yap dışarı çık gez dolaş hayatın tadını çıkar ha ayrıca o sana döner çünkü 4 sene az değilKızlar selamlar. Daha önce de bi konu actim ama içimdekileri susturamiyorum bir turlu. Karaktersiz adamlara lanet olsun.. 4 yıllık bir ilişki biter ve ardına 2.3 ay sonra yeni biri bulunur. Ben 4 aydir kahrimdan oluyorum. Akıl verin bana. bu adamdan ben ayrildim ilk çünkü hic değer vermiyordu bana. Ama boyle bir hamle yaparak beni gurursuzlastirdi başka birine teklif ettiğini öğrenince ilk basta kiz kabul etmemis agladim yapma dedim 4 yilimiza kimse değmez dedim. Ama adice davrandi kizi bana anlatti fotografini gösterdi. Daha bugün haberini aldım ki birlikteler mis kizin elini bile tutmuş. 4 yıl da bulunduğum şehre hic gelmedi yaz tatillerinde falan. Simdi kız için km öteye gidiyormuş. Daha 3, aydir tanidigi biri için. Ben burda kendimi yedim mahvoldum. Neden ben üzüldüm tek ahim yerde kalmaz biliyorum ama o ne zaman uzulcek?? Boyle şeyler yasayan oldu mu? O çok mutlumutlu. o ne zaman uzulecek içi yanacak. Birazcıkta olsa ofkem dinsin içim soğusun istiyorum
size değer vermiyormuş ki neden çabuk olmasına şaşırıyorsunuz?
ilişkinize değer veren sizmişsiniz sadece ne yazıkki.
Bence kafanı dağıtacak bişeyler yap dışarı çık gez dolaş hayatın tadını çıkar ha ayrıca o sana döner çünkü 4 sene az değil
Bence kafanı dağıtacak bişeyler yap dışarı çık gez dolaş hayatın tadını çıkar ha ayrıca o sana döner çünkü 4 sene az değil
Ayrildiktan sonra birini buldu ama ayrildigimizin 2.5 ayi hal beni sevdiğini söyledi ağlayarak. Sonra bu kizdan sonra artik bir hissim bi duygum kalmadi dedi. Agladim gözünun önünde eridim bittim hic merhamet etmedi ben bu kizin vebaline girdim. Yari yolda birakmayayim demediAldatan aldanir. Merak etme sana yasattiklarini yaşar. Hic şüphen olmasin.
Ayrildiktan sonra birini buldu ama ayrildigimizin 2.5 ayi hal beni sevdiğini söyledi ağlayarak. Sonra bu kizdan sonra artik bir hissim bi duygum kalmadi dedi. Agladim gözünun önünde eridim bittim hic merhamet etmedi ben bu kizin vebaline girdim. Yari yolda birakmayayim demedi
artık bugün kendimi düşünmek istiyorum kahretti beni. dün iftarda hiç birşey yiyemedimmmOzaman bosver takma kafana.
Haysiyetsi özü sözü bir olmayan bir varlik icin üzülme mye kendini harap etmeye degmez.
Benimki de bu kiz olmasaydi beni birakmazdi(yurtdisi -tr ).Bu da koyuyor..Hersey koyuyor. Mantik evliligi yapti kendisi.
Dort ayagi ustune dustugune de sinir oluyor insan.Ben niye srekli severken ayriliyorum diyor..
Ama boyle birini icten ice tekrar istemek soguyamamak kendimize hakaret biliyorsun degil mi...
Dua et unutmak icin...Unutma uzerine dualar oluyor nette...
Bunlar da geciyor..Ilk yangini kalmiyor..
Yasin 20 lerde .Onunde uzun bir genclik var.Bende o da yok.
Gecen yaz ailesi istemedi beni tartışmalar omuza şahit olmuslarr nasıll oldularsa artik. Ailesi de. Beni hic tanimadan ustumu çizdi bu kiz yönetmek istiyor seni demiş herhalde annesi. Ailesinden sonra bu çocuk iflah olmadi. Zaten ilgisi de kalmamisti ya bana. Çünkü adamin hep elinin altindaydim.. Ne yazik kiBenimki de bu kiz olmasaydi beni birakmazdi(yurtdisi -tr ).Bu da koyuyor..Hersey koyuyor. Mantik evliligi yapti kendisi.
Dort ayagi ustune dustugune de sinir oluyor insan.Ben niye srekli severken ayriliyorum diyor..
Ama boyle birini icten ice tekrar istemek soguyamamak kendimize hakaret biliyorsun degil mi...
Çok haklisin hakaret kendimize. Her gün yalvariyorum Allaha zaten o bana dönsün diye dua etmiyorum.yalvarıyorum rabbime ki bana o adami Unuttursun.Benimki de bu kiz olmasaydi beni birakmazdi(yurtdisi -tr ).Bu da koyuyor..Hersey koyuyor. Mantik evliligi yapti kendisi.
Aslında kızı fb da buldum.şeytan diyor mesaj at bak tanimiyorsun bu adami de. Ama daha fazla kendimi küçük düşürmek istemiyorum..Çok haklisin hakaret kendimize. Her gün yalvariyorum Allaha zaten o bana dönsün diye dua etmiyorum.yalvarıyorum rabbime ki bana o adami Unuttursun.
Yaz bence.Sonra yazmadigina pisman olabilirsin.Ben yazdim ama birsey degismedi.Aslinda k8
Aslında kızı fb da buldum.şeytan diyor mesaj at bak tanimiyorsun bu adami de. Ama daha fazla kendimi küçük düşürmek istemiyorum..
O da ogrenirse bunu bana daha fazla hakaretler eder. Adamin pişman olacagi varsa da olmaz.Yaz bence.Sonra yazmadigina pisman olabilirsin.Ben yazdim ama birsey degismedi.
En iyisi Allah'a havale etmek. O kızı haketmiyor. Rabbim o kızı da her turlu kötülükten korusun inşallah.. Bu zamana kadar. Hep konuştuğum için basima bunlar geldi. En iyisi susmak. Adam bana ... ol Git dedi. Daha ne desin...O da ogrenirse bunu bana daha fazla hakaretler eder. Adamin pişman olacagi varsa da olmaz.
Yaz bence.Sonra yazmadigina pisman olabilirsin.Ben yazdim ama birsey degismedi.
Öyle görünüyor kız..Sen kızın iyi olduğunu nerden biliyorsun ki içinde belki bir canavar yatıyodur sen sabret ve olacakları gör bu dediğimi de unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?