- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
tebrike derim ve başarınızın devamını dilerim :)
saol tatlım inşallah hepimiz hedefimize en iyi şekilde ulaşırız benim daha vermem gereken 5 kilom daha var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrike derim ve başarınızın devamını dilerim :)
saol tatlım inşallah hepimiz hedefimize en iyi şekilde ulaşırız benim daha vermem gereken 5 kilom daha var
inşallah, 5 kilo rahatca verirsiniz. benimde ilk hedefim 68 den 60 a düşmek :)
inanki ilk 15 kiloyu o kadar kolay verdimki kendiliğinden gitti resmen ama son kilolar cok zorladı beni açım resmen ama genede gr gr gidiyo ve en küçük bi abartma yapsam hemen artı kilo cıkıyo bazen sıkılıyorum pes ediyorum ama ertesi gün toparlıyorum kendimi...
çevremdekiler yeter artık deselerde ben 65 kilo hatta 60 a kadar devam edeceğim
suan eylülde izne gideceğimiz için 65 diyorum ama daha sonbra 60 kadar devam edeceğim.
sende verirsin canım yeterki pes etme sonuçlarını düşün
kızlar ben geldim selam iyi geceler.
Bizim mavişte gelmiş hoşgelmiş :)
Ben dün regl oldum. TArtıya çıkmaya korkuyorum regl önce 2 gün tatlı krizim başlamıştı tatlı yedim 1-2 tane.
Şişkinlik hissediyorum.
Her şeye rağmen meraktan demin tartıya çıktım +1 gösterdi sizce regl dolayımı böyle oluyor ?
genelde regl döneminde tartı fazla gösterir diye biliyorum bende ama emin değilim![]()
inşAllah ondandır canım.
Bol bol su içiyorum inşAllah ödem fln varsa atarım bitince şöyle 73ü görürüm 2 kilo birden gider.
Regl önce ne çok sevindim 74 gördüm 75den düştüm diye. regl oldum geri 75 gösteri tartı.
Ben ayağımı burktum yürürken geçenlerde sokakta o günden beri evde yaptığım egzersizleri de bıraktım korkuyorum vermem yavaşlayacak diye. Haftada bir tartı gününden diğerine 1 kilo veriyorum. Ayda 4 kilo oluyor hassas tartım yok gr gr bilmiyorum ama.
Bende birden çok vermek istiyorum ama sonra diyorum öyle verip geri almak değil inzar sağlıkla yavaş ver az ver daimi gitsinler geri gelmesinler diye kndimi rahatlatıyorum. Ramazandan sonra inş spora başlamayı düşünüyorum.
eylülde 65i görmem lazım daha 10 kilo var hedefe
ve 2 ayım var inş vermiş olurum 2 ayda :18::18:![]()
yapmadığım sey kalmadı ama en önemli seyler: boğazı tutmak 3 beyazdan uzak olmak 6dan sonra meyve de dahil bişi yememek bol su içmek en az 2 fincan bitki çayı içmek erken kalkmak canımpeki 15 kiloyu nasıl verdiniz?
kızlar ben geldim selam iyi geceler.
Bizim mavişte gelmiş hoşgelmiş :)
Ben dün regl oldum. TArtıya çıkmaya korkuyorum regl önce 2 gün tatlı krizim başlamıştı tatlı yedim 1-2 tane.
Şişkinlik hissediyorum.
Her şeye rağmen meraktan demin tartıya çıktım +1 gösterdi sizce regl dolayımı böyle oluyor ?