Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yarım saatle başladım tabi sonra arttırmam gerekti 5 6 gündür 45 dakika yürüyorum. spor şart ama bence ilk başlarda spor yapmayın çünkü vücut az yiyecek alınca yavaştan kilo vermeye başlıyor sonradan spora başlayın böylece kilo vermeniz hemen durmaz devam ettirirsiniz kilo vermeyi. ilk zamanlar zor oluyor ama inanın 20 güne alışcaksınız az yemeye :)
yeri gelcek kilo veremeyeceksiniz, yeri gelcek açlıktan kriz geçirceksiniz, yeri gelcek pes ediceksiniz ama inanın sabredince oluyor. 10 gün çok erken bi 100 gün olsun o zaman herşeye alışcaksınız hemde kilo vermiş olcaksınız hatta bu işin eri bile olcaksınız :)
ne diyosun merve ne 100 günü o kadar bekleyemem ben
benim 1 ay içinde 5 kilo vermem lazım
10 gündür diyetteyim 68 den 65 e düştüm 1 ay içinde 60 a düşmem lazım
spor olarak sadece 3 kez mezdeke oynadım![]()
ve 50 dakika yürüyüş yaptım.
şuan su içiyorum bol bol sahura kadar.
biri bana nasıl fotograf atıcağımı öğretse fotograf atıcam :)
Cepten giriyorsan Konuya cevap ver kısmının altinda eklenti ekle var oradan... pc den giriyorsan konuya cevap verdiğin yerde Ataç şekli var ona tıkla orada n...
Canim kollarin incelmis ama cok fark yok gibi tabi bu fotografin acisinada bagli olabilir istersen yaninda yuruyus disinda da spor yap ki sıkılasKIZLA PEMBE TŞÖRTLÜLER 68. Bİ TANESİNE 77 YAZMIŞIM.
fark var mı bilmiyorum inşallah vardır boyum 165 pek belli olmuyor gibi
buarada kusura bakmayın yüzümü karaladım![]()
bak miden küçülmeye başlamış mide kısmın önceden göbeğinleyken şimdi küçülmüş kollardan fark etmiş birazda.
Senin boyun benden 5 cm uzun kilon daha düşük Yaşında benden 1-2 yaş küçük olabilir.
inan ki benden daha erken başarırsın.
Spor çok etkili muhakkak ki bunu öğrendim sporsuz olmuyor.
Spor yaparsan vücüdündaki yağ oranı azalır kas oranı artar ve beden olarakta incelmeler gözle görülür hal alır.
Biz kilolular yağları eritip kasları arttırmak için bol bol spor yapmalıyız.
Canim kollarin incelmis ama cok fark yok gibi tabi bu fotografin acisinada bagli olabilir istersen yaninda yuruyus disinda da spor yap ki sıkılas
güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. inşallah sizinde dilekleriniz kabul olur ve istediğiniz kiloya düşersiniz.
aslında biraz midemde fark var ama daha çok fazla değil biraz daha kilo vermem lazım. her 5 6 kiloda resimlerimi koyucam. inşallah bi dahaki resimleri ramazan bitiminde atarım. arada sayfamı zyaret ederseniz de çok sevinirim. bu arada yaşım 19 :) evet spor çok önemli hem yürüyüş yapıyorum hem pilates baya yararı oluyor :)