İlk denemede hamile kalanlar?

gulii7

Duâm'da Sakliyorum Seni <3
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
994
1.606
63
39
Merhaba kızlar,
Eşimle gelecek ay sonu bebek çalışmalarına başlıca bu bizim için ilk olacak. Adetin düzenli ve korunmak için hiç ilaç kullanmadan.

Merak ettiğim, ilk denemede hamile kalma şansı ne kadar? Hemen hamile kalanlar oldumu?

Bu sorunun olumlu cvbi cok azdir cnm hayretle bakiyorum ilk aydan turnayi gozunden vuranlara

Ben ilk ay hamile kalmistim ama dustu.

Tabi ilk başta herşey nasip kısmet işi ama insan merak ediyor ortalaması nedir diye :)) bende uzun zamandır bekliyorum, eşimin okulu derken benim okulum derken yaş oldu 30 halile artık beklemeden hemen olsun istiyoruz da bakalım Rabbim neylerse güzel eyler :))

Dusugun için üzüldüm canım :/ insAllah peşine bir bebisin olmuştur..

Malesef 3 dusugum var. Ya ben yanlis anlamisim sanirim. Ben ilk ay hamile kaldim demek istedim sen tek iliskiyle gebelik olurmu gibi birsey sormussun

İnsAllah gonlunce olsun hersey hamilesindir :)

Canım ben de ilk denememizde hamile kaldım ve inanamadım bu kadar kolaymıymış diye düşündüm. Bizde eşim korundu ben doğum kontrol hapı gibi şeyler hiç kullanmadım çok zararları var çünkü ve hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum. Evlendikten 7 ay sonra korunmayı bıraktık ve inanmıycaksın ama sadece 2 kere 2 gün arayla yumurtlamamın olduğu günler ilişkiye girdik ve eşim o ay espriler yaptı hatta hamile misin şimdi sen diye adetimin gelmesi gereken gün adet olmayınca ,ben de tabii ya evet dedim güldüm geçtim. Normalde hep 28 günde bir olurum adet gecikmem pek olmaz ama ihtimal vermedim hamile olabileceğime,2 gün gecikince adetim,eşim gebelik testi aldı 2 tane ve hamile olduğumu öğrendik 2 çizgiyi de görünce tabii ben şoklarda tabii çok da mutlu olduk. Şimdi kızımızı bekliyoruz inşallah.

Sana tavsiye ilişkiden sonra sırt üstü uzan ve bacaklarını karnına doğru çek bir süre 15 dakika falan o şekilde kal,bana bunu bi arkadaşım tavsiye etmişti , ben de dalgasına meraktan olacak mı acaba diye denemiştim o ay. Belki de bu da etkili olmuştur. Ve ilişkide senin altta olman avantaj hamile kalmak istıyorsan,biliyorsundur gerçi.

işyerinden bir arkadaşım kalmıştı.

ikisininde yaşı çok gençti, belki onun etkisi olmuştu.

Teyze kızı korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı, hala kızı da evlenir evlenmez hamile kaldı 2 prensesimiz var . Ben evlendiğim ay hamile kaldım ama düşük yaptım sonra 6. ayda oldu. Değişen çok faktör var sadece kişiden kişiye değişmiyo. Kucağın kuzularla dolsun

Bende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidir
Hayırlı olsun canım hamilesin ama iki günde bir kan testini tekrarla her ihtimale karşı iki defa daha yaptir iki kat artarsa sorun yok demektir

Bende birşey sormak istiyorum size ama cevap verirseniz sevinirim doktora gittim hcg sonucum 116.9 çıktı doktor hamilesin dedi ve gönderdi açıklama yapmadı çok sizce gebelik baslamismidir
Evet yarın kan testim var yine size yazarım Teşekkürler cevap verdiğiniz icin

Cnm hamilesin hayirlisi olsun. 2 gun sonra 2 kat ya da %60 hcgnin attmasi gerekiyor saglikli bi gebelik olmasini garantilemek icin. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini :)

Cnm hamilesin hayirlisi olsun. 2 gun sonra 2 kat ya da %60 hcgnin attmasi gerekiyor saglikli bi gebelik olmasini garantilemek icin. İnsAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini :)
İlk gebeligim olacak inşallah şubattan buyana olmuyordu çok şaşkınım Allah isteyen herkese versin Teşekkürler ilginize arkadaşlar

%25 canım hayırlısı olsun hakkında ben evlendikten 8 ay snra kalmıştım hiç korunma olmadan o süre zarfında

Ben ilk aydan hamile kaldim canim yunurtlama zamanlarina denk getir ve iki gunde bir ikiskiyi tekrarla hergun iliski olmasjn çünkü ölü spermler artiyoo ve ayaklarimi hep havaya kaldirdim.. Pazartesi doktora gittim hcg hormonum 144,5 cikti pazartesi bir daha gidicem tekrar bakilicak inşallah artış vardir benimde.. ama tavsiyelerimi dinle.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…