İlk denemede hamile kalanlar?

Ne guzel kizlar ya okudukca sasirdim.bende 2sene olacak deniyorum nasib olmadi

ümidini kaybetme canım olur inşallah ama tedbir için bir jinekoloğa da git derim herşey normal mi diye.. eşin de gitsin.. herhangi bir sorun yoksa gerisi kısmet işi,denk gelme meselesi.

Ben de ilk aydan hamile kaldım yumurtlama dönemini takip et

Ovulasyon testini tavsiye ederim canım ben onunla ilk denemede hamile kaldım ki zaten onu kulllanmasam bile akintimdan anlamıştım yumurtlama gunum olduğunu

Doğumunuza çok az kalmis neler hissediyorsunuz ? Toplam kac kg aldiniz ? Normal mi sezeryan mi dusunuyorsunuz ?
Evet şükür az kaldi ama zaman durdu sanki duygularim baya bi karışık heyecan mutluluk endişe herseyi birarada yaşıyorum tabi son ay bi de vücudunda baya bi değişime uğruyor hareketlerin falan kisitlaniyor ama her an bebegin hareketlerini hissetmek muhteşem :)) ( bebek yeni yeni hareketlenmeye başladığında bugün hareket etmedi diye nasıl ağlamistim annem anlatıp gülüyo şimdi) 15 kilo aldımm bebeğim 2700 gr hep kendime yemisim galiba mecburi sezeryan olcak 15 inde inş. Sizin nasıl gidiyor

Ayyy ne kadar heyecanli Öncelikle Allah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin...acisiz agrisiz guzel bir dogum olur insallah..Ben yarin 21.haftama gircem daha yolun yarisindayim yani...henuz hareketlerini de hissetmiyorum , ilk gebeligim,sanirim bugunlerde hissederim..63 kg ile hamile kaldim ( dugunden sonra 5 kilo aldim malesef , 58 kg idim ) su an ise 68 kg'yum. Umarim cok kilo almam dogum zamanina kadar..30 kilo alanlari duyuyorum şaşkınlıkla.. Sizin yerinizde olmak isterdim, yakinda bebeginize kavuscaksiniz ne guzel

Ovulasyon testini tavsiye ederim canım ben onunla ilk denemede hamile kaldım ki zaten onu kulllanmasam bile akintimdan anlamıştım yumurtlama gunum olduğunu
Canim yumurtlama gununde nasil bi akintin olmustu 14 eylul benim yumurtla gunumdu ve yapiskan bi akinti gelmisti yumurtlamanin catlamasi o sekilde mi??? ve ogun iliski oldu adetim 5 gun geciyor adeten 1 gun sora test yapmistm negatif cikmisti

Çok sağol canimm amin ins. Hepimiz sağ salim kucağımıza alırız nasil gecicek diyodum ama geciyo inan son aya girince anliyosun allah hayirlisiyla tamamlamayi nasip etsin bende malesef düğünden sonra 10 kilo almıştım 60 la hamile kaldım
evet evet bugünlerde hissedersin sonrasında hergün hissedilen diye bekleme ama ilk zamanlar benim gibi :))

Canim yumurtlama gununde nasil bi akintin olmustu 14 eylul benim yumurtla gunumdu ve yapiskan bi akinti gelmisti yumurtlamanin catlamasi o sekilde mi??? ve ogun iliski oldu adetim 5 gun geciyor adeten 1 gun sora test yapmistm negatif cikmisti
Aynen öyle yapışkan ve yumurta beyazı renginde bi akıntı bende o gün ilişki oldu hamile kaldım tekrar test yap bence 5 gün geçmiş adetin çıkabilir

Aynen öyle yapışkan ve yumurta beyazı renginde bi akıntı bende o gün ilişki oldu hamile kaldım tekrar test yap bence 5 gün geçmiş adetin çıkabilir
Cvbin icin tesekkurler canm ama adetin 6. Gunu adetim basladi suanda adetim bi daki aya insallah

Merhaba, ben ilkinde hamile kaldım sıkıntılar yaşadım gebeliğimde. Bakalım pazartesi kontrolümiz var. Her an herşey olabilir. ALLAH hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…