sonucu merak edıyorum canımKan testimi verdim canım 3 te alcam sonucu bir saat kaldı ve ben çok gerginim
Canimmmmmmm yaaaa 5 haftalikk gebeyim perşembe günü kesemizi görücez insallahhh Allahım isteyen herkese nasip etsin .. :)sonucu merak edıyorum canım
560 çıktı canım sonucumda :)Canimmmmmmm yaaaa 5 haftalikk gebeyim perşembe günü kesemizi görücez insallahhh Allahım isteyen herkese nasip etsin .. :)
Canım 5 haftalık gebeymisim :) çok mutluyum Allah herkese nasip etsinsonucu merak edıyorum canım
Hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah :)Canimmmmmmm yaaaa 5 haftalikk gebeyim perşembe günü kesemizi görücez insallahhh Allahım isteyen herkese nasip etsin .. :)
cooookk sevındımm gercektenn allahım kucagına almayı nasıp etsınnn :)Canım 5 haftalık gebeymisim :) çok mutluyum Allah herkese nasip etsin
ılk 116 cıktıgında adetın kac gun gecmıstı veya kac gun vardı canım bana umut oldun resmenn dusunmekten olcemm560 çıktı canım sonucumda :)
Canım 2 gün vardı adet olacağım gün 513 olmuş doktora gittinmi senılk 116 cıktıgında adetın kac gun gecmıstı veya kac gun vardı canım bana umut oldun resmenn dusunmekten olcemm
Merak etme ben de 1 yıl 7 aylık evliyim daha yeni oldu dua etmekten vazgecmeNe guzel kizlar ya okudukca sasirdim.bende 2sene olacak deniyorum nasib olmadi
bugun gıdıcemm doktora benımde adet gunumu bır gun varken 144.5 cıktı bakalım sımdı ne cıkcakCanım 2 gün vardı adet olacağım gün 513 olmuş doktora gittinmi sen
Benim de öyle oldu ilk aydan düştü 4 ay yasakladı doktor kurtajdan sonra dener denemez tekrar oldu cok sukur çok korkuyordum etraftan birkaç sene çocuğun olmaz diyen teyzeler vardı daBen ilk ay hamile kalmistim ama dustu.
bugun gıttım doktora kan testi verdım beta hcg 2658 olmuss cok mutluyum kesın hamıleyım :)Canım 2 gün vardı adet olacağım gün 513 olmuş doktora gittinmi sen
bugun gıttım doktora kan testi verdım beta hcg 2658 olmuss cok mutluyum kesın hamıleyım :)
amin inşallah allahımm herkese nasıp etsınnnn..Gözünuz aydın cnm, darısı başımıza :))
Ayyy canım çok sevindim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinmutluyum
amin inşallah allahımm herkese nasıp etsınnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?