B
beryu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi beryu
kızlar çoğunlukla duyduğum ilk denemede tutmuyor dıyorlar bu ne kadar doğru moralım bozuldu yaaaa cvp yazarsanız sevinirim offfffffffff ya offffffffffffmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ilk denememde tuttu , ikizdi ama sonra birini kaybettim
sen başkalarının lafına ne bakıyorsun ? yaş var, kilo var, embryo kalitesi var, transfer sonrası dikkat var, bir sürü belirleyici kriter var.. kimse kimseyle aynı değil, belirtiler bile değil, sonuç nasıl olsun :))
Beryucum bir yazida okudum ilk defasinda sans daha yuksekmis 2.sinde birincinin%70i kadar oluyormus sans 3. de ise %50 sine iniyormus.zaten 3.den sonra daha da azaliyor.ben de ilk defa yaptiracam ama napalim canim simdiden kasma 6-8 defa yaptirip tutmayanlar var ama yilmadan devam ediyorlar.biliyorum asilama yaparken tup bebege gelecegimizi sanmiyorduk cogumuz simdi tupte de 6-8lere kadar uzamasin istiyoruz ama kaderde ne varsa onune gecilmiyor onu anladim.ben de ilkinde tutacagina cok umutluyum ama olmazsa dunyanin sonu degil ya Allahim sabrini verecektir o na da hazir olmaliyiz...korkma ben inaniyorum senin de bebisin olacak gun dogmadan neler dogarmis az daha sabir canim:teselli:
canım allahım sağ salim kavuşmanı nasıp etsın yavruna darısı bızlerın basına
günay kalp atışlarını duymuşmuydun peki