İlk denemesinde çift embriyo transferi yaptırabilen var mı?

3, gün embriyosu 8 hücreli
ikizlerim temmuzda sağlıkla doğdular elhamdülillah

Korkmayın Allah ın izniyle nasibiniz sizi bulacaktır . İnsallah tutunsun sağlıkla ilerlesin süreciniz
Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin teşekkür ederim güzel dilekleriniz icinn darısı başıma insallah

Evet benimkiler de 2li dondurulmustu bende çok merak ettim korktum ziyan olacak diye meğer çiğ yapacakmış
Ben de aynı endişeyle düşünürken düşünürken kendimi çift embriyo transferi mi planlıyor acaba hoca diye düşünürken buldum. Benim 3 embriyomu 1 paket yaptılar. Ne anlama geldiğini de bilmiyordum. Araştırdıkça yolun sonu başka yerlere çıktı Dondurulan embriyolar çözündükten sonra tekrar dondurulabiliyor mu acaba

Pgt ye gonderılenler oluyor muhtemelen çözdürüp gönderip geri döndürüyorlardır net bilgim yok

rahim transfere uygun olunca doktor da onaylayınca yapıyorlar çoğu merkezlerde

Evet dondurulan oluyor ama pgt dışında tercih edilmiyor oda çok gerekliyse ancak ben pgt istedim söndürdük çözüp biyopsi alınıp tekrar dondurursak kaybedebiliriz dediler

Evet dondurulan oluyor ama pgt dışında tercih edilmiyor oda çok gerekliyse ancak ben pgt istedim söndürdük çözüp biyopsi alınıp tekrar dondurursak kaybedebiliriz dediler
Off yani ya çift embriyo transferi ya da emek emek besleyip büyüttüğüm embeiyolar çöp

Off yani ya çift embriyo transferi ya da emek emek besleyip büyüttüğüm embeiyolar çöp
Yaşınız ileri değilse çift yapılsın öyle olunca yüzde 50lerde olan sans 70 kere çıkıyor ikisinin tutunma ihtimalide ancak yüzde 10 15 civarı artiyormur merak etmeyin

Eğer hiç çocuğunuz yoksa ve 2.yide istiyorsaniz herhangi bir rahatsizliginizda yoksa bence çift transfer harika olur.benim bir çocuğun var Ergen suan memurum kayınvalidem yardımcı olacak bakımına ikiz zor olur ama bakılır diye düşünüyorum sizde kotkmayin bence

Ya öyle tabi, Allah nasip etsin de, 1 mi 2 mi olur onu da Allah bilir. Bana doktor 2 koycam derse hayır diyemem zaten. Yeter ki nasip olsun hayırlısıyla. Benim hiç çocuğum yok. çikolata kistim var, o yüzden geç olur senin çocuğun demişti doktor bana... Eşim de ben de çalışıyoruz, ailelerden uzakta yaşıyoruz, hepsi hasta zaten, bakacak kimse yok. Nasıl bakarız hiçbir fikrim yok ama Allah nasip etsin de, onun da bir çaresini buluruz ☺

Olur olur hiç olmamasından iyi diyorum bentek olursa yüzde elli çift olursa yüzde 60 yüzde 70 pozitif kalan ihtimalde yariyariya ikiz yada negatif diyorlar ihtimal baya yükseliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…